lekarz Zofia Oko-Sarnowska

Internista, Kardiolog, Lekarz farmakolog

Wybitna Pani doktor, które widać od samego wejścia do gabinetu. Szczerze zainteresowana tym jak pomóc pacjentowi, zadająca wnikliwe pytania, aby móc doradzić jak najlepiej. Opieka takiego lekarza to prawdziwy skarb. Wszystko zostało mi doskonale objaśnione. Pani doktor zdecydowanie lekarzem z pasją i powołaniem.

Zaangażowanie, wnikliwość, takt i szacunek dla pacjenta, cierpliwość w wyjaśniani wszelkich wątpliwości. Szczerze polecam.

Wspanialy lekarz. Fantastyczna opieka kardiologiczna. Fachowość w tym co robi. Godna polecenia . Prowadzi mnie od kilkunastu juz lat.