Godny polecenia | 5,0 |
Wszystkim rodzicom,ktorzy martwią się o rozwój mowy swojego dziecka polecam p.Anię Buszkiewicz. Właściwa osoba na właściwym miejscu. Pani Ania jest sympatyczną,ciepłą osobą,która szybko nawiązała kontakt z synkiem. Zajęcia są prowadzone w towarzystwie rodzica, a rodzic wie jak ćwiczyć w domu. Przed terapią profesjonalnie przeprowadzony wywiad,uważnie ...
Właściwa osoba na właściwym miejscu.
Zajęcia są prowadzone w towarzystwie rodzica, a rodzic wie jak ćwiczyć w domu.
Przed terapią profesjonalnie przeprowadzony wywiad,uważnie i bez pośpiechu.Potem dokładne wytłumaczenie „problemu” i zaproponowanie ćwiczeń w domu.
Jestem bardzo zadowolona!
Godny polecenia | 5,0 |
Rzadko wchodze na tego typu strony,ale chcialam sie podzielić swoja opinią.Jesli szukacie Panstwo dobrego specjalisty od rozwoju to naprawde warto skorzystac z wizyty u Pani Ani.Niesamowicie nam pomogła,ocenia wiele rzeczy u dziecka i jak sie okazało problem syna wcale nie był tylko w mowie.Wiem co mam teraz robic i czuje,ze to były dobrze wydane pieniadze.
Jestem niesamowicie zadwolona,polecam kazdemu!
Monia J.
Godny polecenia | 5,0 |
DIAGNOZA DOKLADNIE I FACHOWO PRZEPROWADZONA, BEZ POSPIECHU,W MILEJ ATMOSFERZE.PANI NEUROLOGOPEDA BARDZO SKRUPULATNA,WSZYSTKO WYJASNIA. JESTEM MILE ZASKOCZONA,CHOC TERAPIA U CÓRKI NIE BEDZIE WYMAGANA,TO TAKIEGO SPECJALISTĘ WARTO POLECIĆ ALINA NOWAKOWSKA
ALINA NOWAKOWSKA
Godny polecenia | 5,0 |
Szczerze polecam! Pani Dr jest dokładna i wnikliwa,terapia prowadzona profesjonalnie. Skutecznie rozwiązała problem niewyraźnej mowy naszego 7 -letniego syna.
Szczerze polecam!
Pani Dr jest dokładna i wnikliwa,terapia prowadzona profesjonalnie.
Skutecznie rozwiązała problem niewyraźnej mowy naszego 7 -letniego syna.
Godny polecenia | 5,0 |
Neurologopeda godna polecenia Dokładna, wnikliwa,przygotowana do wizyty,zainteresowana problemem dziecka. Terapia naszego malucha trwała prawie 3 lata,ale dziś Maks jest zdrowym gadułą,a nie wcześniakiem ,który miał nie mówić!
Neurologopeda godna polecenia
Dokładna, wnikliwa,przygotowana do wizyty,zainteresowana problemem dziecka.