Halina Ciochoń

Gabinet lekarski

Caly czas rozmawiala przez tel w przerwach przyjmujac pacjentow nic konkretnego nie powiedziala bardziej zajeta soba niz pacjentem

lekarz Krzysztof Bielicki

Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Szpitalna 45
62-500 Konin

Nie polecam brak rzetelnego podejścia do choroby pacjenta lekceważy sobie zlecenia innych lekarzy które zalecili na skierowaniu

lek. med. Leszek Byrski

Urolog

N ZOZ TK Ratownik Poradnia Lekarza Chorób Wewnętrznych
ulica Krakowska 31
32-700 Bochnia

Nie polecam wręcz odradzam. To lekarz, który dyskryminuje ludzi niepełnosprawnych i psychicznie chorych lub zaburzonych. Całkowity brak empatii dla pacjenta. Jeden z pacjentów stwierdził, że jego operacja u lekarza Byrskiego kosztowała 20.000 zł (reszta w rękach CBA). Bywa obojętny lub wulgarny. Jako z-ca kierownika oddziału urologicznego, czuje się jak pan cyt. Kaczyński Jarosław. Niepełnosprawni i pacjenci chorzy psychiczne obiecuję, że się nie damy takiemu lekarzowi L. Byrskiemu ze szpitala Narutowicza …
Opinia dodana przez: Józef

lek. dent. Robert Trykowski

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

ulica Przasnyska 17/43

Mało profesjonalny lekarz, brak ustaleń z pacjentem przed zamierzonym działaniem. Nerwowy podczas wizyty a do tego przeklinał! Nie zna nowoczesnych rozwiązań protetycznych. Chciał koniecznie założyć 2 korony a dało się to rozwiązać onlay’em. Już nigdy nie wrócę do tego ,,specjalisty”.
Opinia dodana przez: Ola

lek. dent. Róża Zborowska-Warda

Sierakowskiego 77/81/10

Poszlam do pani doktor z bólem. Czekalam na tą wizyte od tygodnia. Doktorowa zajrzala i skierowala mnie od razu na chirurgie. Na skierowaniu napisala ze trzeba usunac 2 zęby. Ktorych prawdopodobbie nie chcialo sie jej naprawiac ponieważ jestem w ciazy i wizyta odbyla by sie prawdopodobnie całkowicie refundowana przez nfz. Poszlam do innego lekarza tego samego dnia. Nic nie trzeba usuwac.. wszystko jest do uratowania. Bardzo nie miła pani doktor. …

lek. dent. Bożena Badocha

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

Głowackiego Bartosza 4
85-614 Bydgoszcz

Nie polecam. Nie było dnia kiedy przyszła punktualnie do pracy. Zawsze ponad godzinę czekasz aż królewna Cię przyjmie. Rejestruje 4 osoby na tą samą godzinę. Okropność. Może ktoś w końcu rozliczy ją z czasu pracy.

lekarz Elżbieta Żur-Jagusiak

Alergolog, Pediatra

ulica Skłodowskiej Curie Marii 14/5
15-097 Białystok

Nie polecam. Wyjątkowo arogancka osoba i mało kompetentna. Nie ma podejścia do dzieci, które poprostu się jej boją.

lekarz Dala Malinowska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Medica Vision Elżbieta Jabłońska-Szadkowska
ulica Noniewicza 93/13
16-400 Suwałki

Niestety szanowna Pani doktor Dala przeprowadzała u mnie badanie kolanoskopii. Jak wiadomo badania to nie należy do najprzyjemniejszych a Pani doktor była bardzo niesympatyczna. Wykonała badanie bez jakiegokolwiek znieczulenia, nie uprzedziła jak będzie ono przebiegać i jak mam się w trakcie zachowywać. Sytuacje próbowała ratować Pani pielęgniarka lecz mimo to nadal odczuwam dyskomfort i ból po badaniu. Dostałam skierowanie od lekarza, który zauważył u mnie bardzo niepokojące objawy a zaleceniem …
Opinia dodana przez: Marlena

lekarz Katarzyna, Kalarus

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Diagnostyki, Rehabilitacji i Profilaktyki Kardiologicznej "CORVITA" Spółka Jawna Grzegorz Gałuszka, Rafa
ulica Jana III Sobieskiego 89/50
43-300 Bielsko-Biała

Nie polecam tej Pani Doktor ponieważ bagatelizuje rodzica, nie zleca badań i stawia złe diagnozy. Pani doktor wmawiała mi, że syn ma alergia na bmk a była to nietolerancja laktozy. Zleciła jedynie badanie kału raz- kiedy syn miał krew w kupie z powodu infekcji wirusowej. Wydałam setki złotych na badania dziecka które należały mi się na NFZ. Zbagatelizowała to że zgłaszałam, że syn dużo dyszy/sapie po konsultacji z innym lekarzem …

lekarz Cezary Bilewicz

Curie-Skłodowskiej 64 lok. 28
85-733 Bydgoszcz

Nie życzliwy robi łaskę żeby przyjąć chorego na wiele chorób przewlekłych na SOR w Chełmży człowiek bardziej chory wychodzi od niego niż był

lekarz Magdalena Klatkowska

Internista, Rehabilitant

Narutowicza 100-B/18
88-100 Inowrocław

Bardzo arogancka Pani dr. Na wizycie wogole nie słucha co pacjent mówi. Osoba chora onkologicznie poprostu ma nie przesadzać.
Opinia dodana przez: Marlena

lekarz Jolanta Fabisiak

Noskowskiego 12
41-710 Ruda Śląska

lekarz niekompetentny, niemiły, sprawia wrażenie jakby nie słuchał. Nie koncentruje się na tym co mówi pacjent.
Opinia dodana przez: winzar

lekarz Elżbieta Janiczek

Pulmonolog

Kormoranów 20/12
44-100 Gliwice

Nie umie rozpoznac nawet zapalenia płuc ( diagnozavpostawiona przez dwu innych lekarzy) jest taka niemiła (to słowo nie wyraża tego co chce powiedziec ale chcę byc kulturalny, czego brakuje tej pani) ze lepiej omijać ją wielkim łukiem. I tak cie nie wyleczy a na pewno potraktuje cię jak śmiecia

lekarz Beata Czakańska-Dec

Diabetolog, Endokrynolog

Centrum Medyczne
ulica Zwycięstwa 40A
42-512 Psary

Wredna kobieta. Nie ma szacunku do pacjenta.3 razy mi powiedziała że się nie przychodzi do niej z tak złymi wynikami.... Bo dziś ma 45 pacjentów. Jestem dla niej za gruba zarzuciła mi ze nie dbam o siebie. To kłamstwo!!!!! 3 godz dochodziłam do siebie po wizycie u tej kobiety. Nie polecam! Chyba że jesteś szczupla i wszystkie wyniki są w normie.... przykre.

lekarz Mariusz Zemlik

Powiatowe Centrum Usług Medycznych Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Żelazna 35
25-014 Kielce

Wizyta u tego Pana to kompletna katastrofa. Nigdy więcej. Nieuprzejmy i niekompetentny człowiek. Brak profesjonalizmu. NIE POLECAM!

lekarz Mariola Latawiec

Rehabilitant

Rokitek 16
27-600 Sandomierz

Nie polecam. Wizyty trwają bardzo długo, lekarz wolny i ślamazarny. Jestem po szyciu łąkotki oraz rekonstrukcji ACL, mam zakaz obciążania kończyny i Pani Latawiec nie chciała mi wypisać zlecenia na zakup kul do chodzenia, twierdząc, że mi się nie należą, ponieważ nie mam trwałego uszczerbku chodu. Ponadto, pod koniec wizyty wyganiała mnie, ponaglała do szybkiego opuszczenia gabinetu, ponieważ "pracuje do 18" (byla 17:50). Bezczelna pani lekarz. Omijać!
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Daniel Czerepaniak

Szpital Uzdrowiskowy "Zimowit"
ulica Leśna 4
38-481 Rymanów

Nie polecam tego lekarza. Jest arogancki, krzyczy na pacjentów. Siedzi przy biurku, natomiast krzesło dla chorych ma z tyłu za swoimi plecami. nie jest zainteresowany tym, co mówią pacjenci. Kiedy odebrałam kartę pobytu w sanatorium Zimowit ze, zdziwieniem przeczytałam, jakie miałam ciśnienie w czasie pobytu w uzdrowisku. Pan doktor żadnych badań nie wykonuje. Wszyscy kuracjusze, którzy mieli pecha trafić do niego, mieli podobne zdanie.

lekarz Bogdan Żychowicz

Lekarz rodzinny, Pediatra

ulica Racławicka 1/2
32-200 Miechów

Lekarz jak przyjmuje w Szpitalu w Miechowie obrażony na cały świat ! Pracuje za karę - przy tym nie uprzejmy , opryskliwy. Stosunek zmienia się jak idzie się prywatnie wtedy miły - nie polecam , kompetencje i diagnozy pozostawiają wiele do życzenia.

lek. dent. Monika Geis-Wites

Ortodonta

Starowiślna 88 lok. 11

Zdecydowanie odradzam Panią doktor, co prawda na pierwszej wizycie jest miła, ale już po założeniu aparatu, wygłasza tezy w stylu "boli bo ma boleć, ludzie zakładają aparaty i myślą że nie będzie bolało". Nie interesuje ją bynajmniej komfort pacjenta, potrafi być opryskliwa jeżeli pacjent się za bardzo dopytuje, pozostawia pacjentowi do wyboru ustawienie zębów (sic). Nie specjalnie sili się na wyjaśnienia co zamierza robić z zębami. Pomimo iż nie potrafiła …
Opinia dodana przez: pacjentka

lek. dent. Elżbieta Oleksy

ulica Szkolna 1
21-002 Jastków

Nie polecam nikomu. W 6 miesiącu ciąży zostałam odesłana do domu z bólem zęba. Pani doktor bardzo nie przyjemna i opryskliwa.
Opinia dodana przez: Sylwia