Nad Życie - Centrum Wsparcia w Chorobie Nowotworowej dla Dorosłych, Młodzieży i Dzieci oraz ich bliskich
BEDNORZA 6/7
Pszczyna
Zajebisty specjalista! Bardzo mi pomógł poradzić sobie z problemem. Jako jedyny zdiagnozował moja chorobe. Bujałam się od ginekologa, potem psychiatry, a okazało się że wystarczyło pójść do dobrego seksuologa i problem po kilka tygodniach zaczął znikać. Dziekuje
Do Pana Doktora trafiłam kilka lat temu z ogromną raną na łydce (choruję na żylaki). Żaden z odwiedzanych lekarzy nie chciał podjąć się leczenia. Pan Doktor dzięki ogromnej wiedzy zastosował odpowiednie leczenie i w stosunkowo krótkim czasie rana się wygoiła. Pana Doktora cechuje pełen profesjonalizm, ogromne zaangażowanie oraz cierpliwość, nie traktuje pacjenta przedmiotowo. Bardzo szczegółowo bada i docieka przyczyn dolegliwości. Każdemu życzę tak wspaniałego lekarza.
Elesthetic Clinic Dr n. med Elżbieta Podgórska
Dereniowa 2/3
Wspaniały lekarz z holistycznym podejściem do pacjenta.Pani doktor bardzo otwarta,pomocna i kontaktowa,widać,że lubi swoją pracę.Wizyta to sama przyjemność,zajęła się moim problemem wnikliwie.Wszystkim serdecznie polecam!!!
Klinika Nefrologii, Transplantacji Nerek i Nadciśnienia Tętniczego, Instytut "Pomnik-Centrum Zdrowia Dziecka"
Aleja Dzieci Polskich 20
Dr Obrycki leczył moje dziecko na zakażenie dróg moczowych. Wizyta przebiegała spokojnie i bez pośpiechu. Lekarz odpowiadał na moje wszystkie pytania ( dość liczne ) z cierpliwością :) Widać było , ze lubi dzieci i jest lekarzem z powołania. Polecam dr Obryckiego i napewno do niego wrócimy.
Prywatny Gabinet Ortopedyczny Jacek Minkiewicz
Daszyńskiego 17 A - Poradnia Eskulap
Środa Śląska
Dobry lekarz. Umówiliśmy się na wizytę, przyjechaliśmy i otrzymaliśmy dokładne wytłumaczone urazu i sposobu leczenia, polecam.
Gabinet Psychologii i Terapii Dzieci Leopold Kaczorowski
Gostyńska 13
Dziękuje za spotkanie w tak miłej atmosferze, niesamowita wiedza i doświadczenie. Bardzo polecam Pana Leopolda.
Europejskie Centrum Estetyki
Rolna 18
Serdecznie polecam . Pełen profesjonalizm w podejściu do pacjenta . Pełna i rzetelna informacja o przeprowadzonym zabiegu.
DentalCare
Barona 30
Tychy
Cieszę się, że trafiłem na Panią Magdalenę Pniok. Jej podejście do leczenia zębów zawsze jest na najwyższym poziomie, przez co zabiegi są skuteczne i szybko przynoszą rezultaty.
Stomatolog Beata Świątkowska
Ignacego Krasickiego 30/84
Bardzo bardzo POLECAM uslugi Pani doctor. Prawdziwy wspanialy SPECJALISTA! Profesionalne podejcie, uprzejmosc i zupelnie bezinteresowna dorada, godna zaufania i powierzenia wszelkich prac. :) A wiem o czym mowie, bo mam juz w przeszlosci szereg nieprzyjemnych doswiadczen ze stomatologia ! Zbyt późno trafiłam w ręce doktor Świątkowskiej! wielka strata! Powodzenia w pracy zawodowej. Dziekuje za SUPER porade i opinie.
Artyści Uśmiechu Stomatologia
Chorzowska 216
Dr Piotr to profesjonalista i dentysta z powołania. Zna się bardzo dobrze na swojej pracy. Bardzo polecam wszystkim osobą , które boją się leczenia kanałowego. W moim przypadku odbyło się to bardzo szybko oraz bezboleśnie- tak jak dr. Piotr powiedział tak i to było. Dr Puchała jest naprawdę godny zaufania . Nie mogę też pominąć całego zespołu stomatologii " Artyści uśmiechu" cały zespół bardzo miły ,uprzejmy , kompetentny oraz bardzo ...
Przychodnia EURODENT - Kalisz
Serbinowska 5
Kalisz
Miałam kryzysowa sytuacje. Przesunela mi się dziurawa ósemka i nie mogłam wytrzymać z bólu. Pan doktor przyjął mnie w trybie pilnym i od ręki wykonał zabieg na który przeważnie długo się czeka. Profesjonalnie usunął mi osemke. Miałam wykonane zdjęcie przed zabiegiem jak również po żeby sprawdzić czy wszystko jest dobrze. Do tego potrafił naciąć dziaslo i potem założyć szwy ponieważ miałam bardzo skomplikowane położenie zęba pod zebem sasiadujacym. Podejście profesjonalne. ...
Stencel
Franciszka Karpińskiego 3
Chorzów
Skomplikowana ekstrakcja ósemki rosnącej poziomo wykonana szybko, fachowo i bezboleśnie. W chwili obecnej nie znam lepszego specjalisty na rynku. Zwraca uwagę fakt, że w tym gabinecie nie ma możliwości wykonania jakiejkolwiek fuszerki, to raczej tutaj "naprawia się" błędy innych. Firma która dba o swoją opinię.
MotiMed Gabinety Lekarskie Nobel Tower
ul. Jana Henryka Dąbrowskiego 77A
Bardzo godny zaufania lekarz ! Widać, że chce zbadać problem i umie pomóc. U mnie ból kolana, jak sporo ludzi więzadła, ale ten lekarz umie też człowieka na duchu podnieść, a nie tylko patrzeć przez pryzmat banknotów. Szczerze mogę polecić gdyż można zaufać jego wiedzy i kompetencjom. Dziękuję za pomoc.
Poradnia Kardiologiczna
41-800 Zabrze, ul. Marii Curie-Skłodowskiej 10C
Zabrze
Polecam tego lekarza, jestem zadowolona z lecznia
Gabinet Lekarski Kopeć Marek
Słowackiego 42
Września
Bardzo miły, cierpliwy człowiek. Wiele razy w trakcie licznych wizyt przez nawracające anginy sugerował decyzje o zabiegu. Przekonał mnie, wskazał konkretnego specjalistę, we wszystkim pomógł. Przez zniszczone migdałki mocno chorowałem po kilka razy w roku. Od 6 lat nie byłem ani razu chory, wyleczył nie tylko gardło, ale całkowicie mnie.
Witam j Prywatnie jestem nie zadowala wizty Pan Doktora dalej z proglem by nie było proglem od razy przepisał tabletki straciłam czas i pieniądze myśli że pójdę do niego druga wizytę tylko zdzierać kasę błędzie jest nie komteretny leczeniu nie Polecam tylko dziera kasę Nie Polecam!!!!!!!!
Allmed Gabinet Ginekologiczny
Aleja Pokoju 29A
Pan Doktor prowadził naszą pierwszą ciążę, jest to lekarz który lubi całym sercem swoją robotę , Pan Doktor dobrze zna swoją robotę , każda wizyta to była przyjemność. Dziękujemy za prowadzenie naszej ciążę. Nadal wszystkie wizyty do ginekologa to będzie tylko u Pana Rafała Ufnalewskiego . Z całego serca polecam Pana Doktora .
Stenka Clinic
ul. Sejmu 4-letniego 2/172
Jeśli to czytasz, to znaczy że niebawem nie będziesz miał(a) problemów z resekcją, ekstrakcją, implantem itp Zgadzam się z zamieszczonymi komentarzami. Profesjonalnie, genialnie z empatią do pacjenta-mistrz świata!!! Dodam- taktowny, kompetentny i uczciwy. Idź- zrób, to co trzeba zrobić, a myśli krążące wokół mitów i opowieści wolnej treści o bólu, cierpieniu - pożegnasz. Polecam.