lekarz Joanna Krużel-Mendrek

AGMED
Morcinka

Bardzo dobry lekarz, uzyskałam pomoc już kilka razy od Pani doktor, jest wspaniałym lekarzem, dokładnie wytłumaczy każdy problem pacjenta , bardzo dziękuje pani doktor.
Opinia dodana przez: Franciszka

lekarz Justyna Wolska

PSYCHIATRIA
szczecińska 32/1
25-900 Kielce

P Doktor jest wspaniała jako lekarz ale jako człowiek tez. jest bardzo ciepła , bardzo dokładnie wysłuchuje pacjenta, b.dokładnie tłumaczy .....chociaż to dopiero 3 wizyty jest ogromna poprawa zdrowia. Polecam wszystkim P. Doktor i z całego serca dziękuję.
Opinia dodana przez: ADAM
Pan Doktor leczy moją mamę od 2 lat i widać dużą poprawę. Zdecydowanie godny polecenia, kompetentny lekarz. Starannie przeprowadza badanie.
Opinia dodana przez: Grażyna
{'id': 27625, 'name': 'Nowy Sącz'} Psycholog
                                        Grzegorz Strojny

Grzegorz Strojny

Psycholog, Psychoterapeuta

Gabinet Psychologiczny Grzegorz Strojny
ul. Henryka Sienkiewicza 17a/2
Nowy Sącz

Miałam przyjemność trafić na Grzegorza Strojnego gdy miałam problem i naprawdę jestem wdzięczna za tę pomoc - interwencję kryzysową. W momencie, kiedy czułam, że wszystko mi się wymyka spod kontroli, jego spokojne i pełne empatii podejście dawało nadzieję. Bez zbędnych formalności czy dystansu – od razu dał mi poczucie, że mogę zaufać, że jestem w dobrych rękach. Potrafił zrozumieć moje emocje i dać mi narzędzia i wsparcie, żeby sobie z …

lek. dent. Barbara Omiotek-Dziadosz

al. Niepodległości 3/2
35-303 Rzeszów

Od 15 lat z panią doktor leczę całą rodzinę. Fachowa wiedza, rzetelność, uprzejmość to cechy, które pani doktor na pewno posiada. Cena usług stomatologicznych nie wygórowana.
25.06.2019 Dr Sarti jest rzeczowy, kompetentny, taktowny i wzbudza zaufanie. Podczas wizyty i badania pacjent nie czuje się skrępowany. Jest lekarzem, który na każdym etapie leczenia dba o pacjenta i odpowiada rzetelnie na wszystkie pytania. 25.06.2019 r. byłam operowana, po zabiegu nie wystąpiły żadne powikłania. Wszystkie nieprzyjemne dolegliwości mam już poza sobą, powrócił komfort w życiu codziennym - za co jestem Panu Doktorowi bardzo wdzięczna i z czystym sumieniem mogę …
Opinia dodana przez: Anna Niewczas

dr Alina Podlaszewska

Internista, Lekarz rodzinny

Spokojna 1
89-430 Kamień Krajeński

Mam 36 lat. Borykałem się z bólem biodra. Ćwiczyłam skutecznie do pewnego momentu, granicy i tu już nie wiedziałam jak sobie radzić dalej. Niewielki ból, ale jednak pozostał. Byłam u Pani doktor na zabiegu. Już po pierwszej wizycie biodro, odcinek lędźwiowy przestał mnie bolec. Skuteczna, miła, profesjonalna. Poświęci pacjentowi tyle uwagi i czasu ile potrzepuje. Serdecznie polecam.

lekarz Jerzy Hapanowicz

Chirurg ogólny, Proktolog

Lekarska Spółka Partnerska "Chirurgia"
Białystok, ul. Choroszczańska 24
15-740 Białystok

Bardzo dobry lekarz, godny zaufania, . Krępujące badanie i zabieg, zostało wykonane szybko, sprawnie i bezboleśnie. Bardzo dziękuję.
Opinia dodana przez: Kazik

lekarz Justyna Zygoń

szpital specjalistyczny
83-400 Kościerzyna

Pani Doktor to wspaniała specjalistka,a do tego pełna empatii i uśmiechu na twarzy. Operowała mnie kilka razy,nie mogłam wymarzyć sobie lepszej opieki.Po kilku kontaktach z Panią Justynka idąc na kolejną wizytę lub operacje czułam się jak bym szła na spotkanie z bliska przyjaciółka dzięki czemu czułam się zaopiekowania i bezpieczna co jest bardzo ważne w leczeniu onkologicznym.Profesjonalizm w każdym calu. Pani Doktor bardzo dziękuję za wszystko. A.K

lekarz Piotr Klimczak

Ginekolog położnik, Ginekolog

Medin Klinika
Częstochowska 54
45-424 Opole

Nowoczesna metoda, dzięki której udało się mi się pokonać problem nie trzymania moczu po porodzie, więc jak dla mnie super sprawa.
Opinia dodana przez: Łukasz

dr Radosław Rodzoch

Filia Nr 1 Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Endoterapia
Waryńskiego 10A

Byłam pierwszy raz u doktora. Ale muszę powiedzieć, że jestem pod dużym wrażeniem, profesjonalista, wyjaśnia każdy szczegół badania USG. W gabinecie atmosfera jest bardzo miła, p. Doktor szczegółowo przeprowadza wywiad, nigdzie się nie spieszy.

lekarz Wojciech Pirowski

Chirurgia Naczyń Tomasz Aleksiejew-Kleszczyński
Kapelanka 17 II piętro

Polecam z całego serca Pana Doktora.Wspaniały specjalista ,który dobro pacjenta stawia na pierwszym miejscu, wspaniały diagnosta i chirurg przy tym uprzejmy , miły z bardzo wysoką kulturą osobistą, odpowiada na wszystkie pytania spokojnie i z cierpliwością.Uratował mi życie i bardzo wielu pacjentom, oby takich lekarzy było więcej.
Opinia dodana przez: Anka

lekarz Grzegorz Mikiciuk

Podlaska 2/21
08-110 Siedlce

Dr Grzegorz Mikiciuk to oddany swojej pracy specjalista, który z pełnym zaangażowaniem podchodzi do Pacjenta. Człowiek z bardzo dużą wiedzą, kompetencjami, empatią i kulturą na wysokim poziomie. Profesjonalnie przeprowadził mnie przez proces diagnozy i leczenia. Doktorze, dziękuję.
Opinia dodana przez: Janusz Kwasik

Bolesław Chorągiewicz

PRAXIS Gabinety Lekarskie
20-081 Lublin

Cudowny człowiek. Byłam na badaniu u Pana Doktora z 10 letnim synem. Dziecko zachwycone, przebadane bardzo dokładnie. Pan Doktor z wielka cierpliwością odpowiadał na wszystkie moje pytania, a jestem dość skrupulatna. Pokierował mnie w dalszym leczeniu. W skali do 10, 10 punktów to za mało. Pozdrawiam pana Doktora i cudowną Panią w rejestracji.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Leszek Plewiński

ul. Braterstwa Narodów 33/37
82-500 Kwidzyn

Doktor Leszek Plewiński prowadził moje 2 ciąże jestem zadowolona i z czystym sumieniem mogę go polecić!

lekarz Piotr Błaszczyk

Radioterapeuta

Galla Anonima 9/26
85-796 Bydgoszcz

Wspaniały człowiek i lekarz.... Lekarz z powołania. Zawsze poświęca swój cenny czas dla innych.. takiego lekarza w tych czasach ciężko znaleźć.... pozdrowienia dr !!!!

lekarz Małgorzata Lipiarz

Lekarz rodzinny, Pediatra

ulica Brzoskwinia 197
32-084 Liszki

Najlepszy pediatra, do którego można mieć pełne zaufanie. Lekarz z powołania, lubiący dzieci i swoją pracę, empatyczna, cierpliwa, spokojna. Bardzo dokładne badanie i wywiad, konkretne i jasne zalecenia. Pani Doktor już nie pracuje w Anglii i jest dostępna przez cały miesiąc, dla nas rodziców to super. Ceny wizyt umiarkowane, a wręcz niewielkie zważywszy na to ile się dostaje w zamian.
Opinia dodana przez: Kasia

lek. dent. Andrzej Śmigielski

Medicus Gabinet Ginekologiczny
os. Bolesława Śmiałego 35

Najlepszy lekarz u jakiego byłam. Jeżdżę specjalnie z innej miejscowości od lat i moje zdanie nie jest ani trochę gorsze niż na początku. Co tu więcej pisać trzeba po prostu skorzystać z wizyty i się samemu przekonać. Polecam !
Opinia dodana przez: Agnieszka Łoza

lekarz Karolina Zakutyńska-Kowalczyk

BiM-Med Centrum Medyczne
ul Kościuszki 2/1
Koszalin

Pani kardiolog to bardzo miła osoba. Lekarz z powołania i prawdziwego zdarzenia. Podejście do pacjenta - wzorowe. Wszystko dokładnie i powoli objaśnione. W razie jakichkolwiek wątpliwości, czy pytań - rzetelna i jasna odpowiedź. Jestem bardzo zadowolony, że wybrałem Panią Dr. Z czystym sumieniem mogę polecić w 100% każdemu. Spokojnie wysłuchała z jakimi dolegliwościami przyszedłem, przeprowadziła badanie. Wizyta należała do bardzo przyjemnych oby więcej takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Janusz Kowalik

lekarz Elżbieta Bręborowicz

Internista, Onkolog

Marcelińska 62/4 i 20

Wspaniały lekarz, a przed wszystkim wspaniały człowiek. Pani Doktor jest miła, sympatyczna, kompetentna i empatyczna.