dr n. med. Mirosław Steć

Szpital Lux Med
Puławska 455

Pan Doktor to prawdziwy mistrz w swoim fachu! Doskonały chirurg i specjalista z ogromną wiedzą, doświadczeniem i empatią. Ma fantastyczne poczucie humoru, dzięki czemu nawet przed zabiegiem potrafił rozładować mój stres. Operował u mnie przepuklinę pachwinową w 2024 r. , wszystko przebiegło sprawnie, bez żadnych komplikacji. Pan doktor naprawdę dba o swoich pacjentów, wszystko dokładnie tłumaczy, słucha i podchodzi z pełnym zaangażowaniem. Z całego serca polecam! Zdecydowanie wrócę, jeśli zajdzie …
Opinia dodana przez: Paulina

dr Ewa Pełka

Tarnowskie Góry

Wizyta u pani doktor nie trwa 5 minut jak u innego lekarza. Nigdy się nie spieszy, zawsze ma czas dla pacjenta. Bardzo dokładnie bada, lubi dzieci, nawet jak są niegrzeczne/nadpobudliwe nie przeszkadza jej to, i to że biegają po gabinecie i wszystkiego dotykają. Dobrze tłumaczy, doradzi, pomoże wybrać specjalistę, zna się na innych chorobach, które nie są jej specjalnością. Naprawdę polecam!
Opinia dodana przez: Anja
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Psycholog dziecięcy
                                       mgr Igor Wiśniewski

mgr Igor Wiśniewski

Psycholog dziecięcy, Psycholog

Psycholog dziecięcy mgr Igor Wiśniewski
Organizacji WiN, 11/38

Pan Wiśniewski jest piereszym psychologiem, który potraktował nasze rozterki w taki sposób,że czuliśmy się, iż w końcu ktoś nas rozumie i nie bagatelizuje problemów. Tłumaczy zawirowania umysłu naszego syna, jego trochę inne działanie. Podpowiada rozwiązaniadany. A co najważniejsze, jak my, dorośli mamy się zachować, aby pomóc dziecku. Taką osobę, otwartą na innych, znajduje się raz na tysiąc.Polecam
Opinia dodana przez: Gladcy

Żaneta Hatala

Tadeusz Kościuszko 66a
32-650 Kęty

Serdecznie polecam! Kompetencja 100 procentowa, jestem w ostatnim tygodniu ciaży, nieoczekiwane zapalenie i potężny ból zęba. Zostałam przyjęta w weekend, szybko i bezbolśnie wyleczona, znieczulenie dobrane zostało tak, by nie spowodować skurczy, a jednocześnie, bym nie czuła bólu podczas leczenia. Jeździłam do najlepszej kliniki w Bielsku, tam leczyłam u specjalisty, niemniej jednak nie można porównać kompetencji do Pani Żanety! POLECAM
Opinia dodana przez: Magdaena
Cudowna Pani Psycholog , 🍀🩷Mój 6letni syn się zawsze dopytuje Kiedy idziemy do Pani Beatki ,Życzliwa ,miła ,cierpliwa ,dodająca otuchy dająca dobre rady ,Cudowne podejście do pracy z pacjentem w każdym wieku 🩷
Opinia dodana przez: Mama Adasia

lekarz Małgorzata Jarocka

Anestezjolog

Szpital Ogólny w Wysokiem Mazowieckiem
ulica Szpitalna 5
18-200 Wysokie Mazowieckie

Lekarz godny polecenia. Od prawie 3-ech lat mam z Panią Doktor do czynienia w Klinice Bólu w Białymstoku i jeszcze nigdy mnie nie zawiodła. Zawsze poświęca mi tyle czasu ile potrzebuję, nigdy nie pogania, cierpliwie odpowiada na pytania i wyjaśnia szczegółowo wszystkie aspekty związane z moim leczeniem. Tylko dzięki Jej pomocy jestem w stanie w miarę normalnie funkcjonować po wypadku samochodowym.
Opinia dodana przez: Andrzej
Wspaniały specjalista i człowiek. Prawdziwie troszczy się o pacjentów. Wszystko dokładnie i prosto tłumaczy; stwarza atmosferę bezpieczeństwa. Bardzo uczciwy. Kiedy po operacji by-passów miałem kłopoty z gojeniem w związku z wcześniejszymi obciążeniami, dr Gawęda zadbał o to, bym pod jego okiem podjął rehabilitację w tej samej krakowskiej placówce. Dziękuję, Panie Doktorze za ocalenie życia. Wdzięczny Marek z Sanoka.
Opinia dodana przez: MAREK

lekarz Michał Olszewski

NZ Opieki Długoterminowej p.w. "Szpital Św. Jerzego" w Lubawie
Grunwa 11
14-260 Lubawa

Jestem pod wrażeniem. Wspaniały specjalista, godny polecenia. Szkoda, że nie pracuje w Sopocie. Doskonałe podejście do pacjenta i ogromna wiedza ,empatyczny, cierpliwy, profesjonalny i życzliwy lekarz .Lekarz to uśpiony anioł pomaga nam, gdy nasze skrzydła przestały latać.
Opinia dodana przez: BEATA

lekarz Wojciech Petriczko

Poradnia
Powstańców Wielkopolskich 66-68

Bardzo dobry lekarz poswiecil mi godzine swojego czasu przed operacja ,zeby wytłumaczyć jak bedzie przbiegala sama operacja bardzo dziekuje do pacjenta podchodzi ze zrozumieniem ,jest uprzejmy i bezposredni
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg onkolog
                                       prof. dr hab. n. med. Marcin Barczyński

prof. dr hab. n. med. Marcin Barczyński

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6

Z pełnym przekonaniem polecam doktora Barczyńskiego. Moja operacja w SCM clinic wycięcia gruczolaka przytarczycy przebiegła bez zarzutu. Od początku do końca czułam się bezpiecznie i komfortowo. Na konsultacji lekarz wyjaśnił mi wszystkie aspekty zabiegu, uspokajając moje obawy. Po zabiegu szybko wróciłam do zdrowia.
Opinia dodana przez: Mariola

lekarz Jacek Machalica

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Pszczyńska Spółka Lekarska "MEDICES" Sp. z o.o.
ulica Sokoła 2
43-200 Pszczyna

Super specjalista. Bardzo uprzejmy lekarz odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku.Po jego operacji żylaków prawej nogi w 2018 r ani śladu po zabiegu.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Małgorzata Śliwińska

Fizjoterapeuta, Rehabilitant

Szpital Wojewódzki
ul.Kosnego 53
45-063 Opole

Pani M. Śliwińska jest lekarzem bardzo empatycznym, skutecznym, miłym, uprzejmym, dbającym o zdrowie pacjenta. Bardzo polecam
Opinia dodana przez: Karina

lek. dent. Renata Grabowska

Stomatolog, Periodontolog

Specjalistyczna Praktyka Stomatologiczna Renata Grabowska
Ul. Sybiraków 1 lok. 4
Białystok

Świetna lekarka! Bardzo polecam, nie jest nastawiona na pieniądze jak każdy, a z ludzkim podejściem
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Marcin Mizak

All Med Centrum Medyczne
ulica Zielona 10 A
24-100 Puławy

Wspaniały lekarz, cudowny człowiek, potrafi uspokoić, dokładny, nigdy w żadnej dziedzinie zdrowia nie trafiłam na lepszego lekarza, lepszego człowiek , ogromna wiedza, zaangażowanie, cierpliwość.
Opinia dodana przez: Justyna

Ramzes Stańczyk

Laryngolog

Gabinet Laryngologiczny Ramzes Stańczyk

To była bardzo dobra wizyta u Pana doktora, biorąc dodatkowo pod uwagę, że dotyczyła mojego niepełnosprawnego syna. Tak jak w każdym innym przypadku, podejście do syna wymagało niestandardowego podejścia - ponieważ m.in. nie mówi. W tej sytuacji wyszła bardzo dobra i potrzebna współpraca lekarz-rodzic, ponieważ proszę sobie wyobrazić poziom zachowania 2-3 latka przy fizjonomii 14 latka. Dlatego bardzo wysoko oceniam kompetencje i postawę Pana doktora, który przeprowadził profesjonalnie diagnozę i …
Opinia dodana przez: PiotrO

Katarzyna Paczek

Medycyna estetyczna, Lekarz rehabilitacji ruchowej

Centrum Holymed

Po długim zastanawianiu się wreszcie zdecydowałam się na botoks czoła i kurzych łapek. Doktor mi wszystko wyjaśniła, powiedziała jaki będzie efekt i ile się utrzyma wygładzenie zmarszczek. Dzisiaj nie wyobrażam sobie mojej twarzy bez botoksu, a znajomi wreszcie mówią, że się uśmiecham i nie jestem już taka naburmuszona!!! Nigdy nie byłam, to te zmarszczki nadawały mi taki wygląd. SUPER LEKARZ! Dziękuje za opiekę.

lekarz Zbigniew Kania

NZOZ SEP-MED
Hoża 19

Byłam na SOR Legionowo przyjął mnie Pan Doktor - wspaniały lekarz, zaopiekował się moim przypadkiem w 100%. Bardzo dziękuję!
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Rafał Niemiec

Mochnackiego 5/13
26-610 Radom

Trafiłam do Pana doktora zupełnie przypadkiem i był to mój najlepszy wybór. Wiedza, kompetencja i ogromna intuicja. Zabieg odbarczenia przeprowadzony błyskawicznie, bez żadnych problemów i komplikacji, z blizną, po której nie będzie śladu. Opieka po zabiegu idealna, doktor obecny przy każdej zmianie opatrunku, nawet pomimo braku dyżuru w poradni. Dzięki intuicji doktora został rozpoznany problem z barkiem i zastosowane właściwe leczenie. Poza tym każda wizyta to prawdziwa przyjemność. Przesympatyczny, empatyczny, …
Opinia dodana przez: Monika Obudzińska

lekarz Maria Pociej-Żero

Ukryta 14

Pani dr Maria P.Ż. to doświadczony specjalista. Regularnie korzystamy z usług w OkoMedzie, prowadzi leczenie syna. Mam zaufanie do Pani doktor. Za każdym razem analizuje co było już zrobione, porównuje odczyty z badań, dopytuje. Jest osobą, która tłumaczy zrozumiale, rozmawia z rodzicami. Jest konkretna, ale przy tym zachęcająca do współpracy najmłodszych pacjentów. Niezdecydowanym szczerze polecam.
Opinia dodana przez: P.

lekarz Wojciech Świstek

Hematolog, Internista

Stomed NZOZ
ulica Dworcowa 47
85-009 Bydgoszcz

Polecam serdecznie. Pan doktor poświęcił odpowiednią ilość czasu na mój przypadek, wizyta przebiegła bardzo sympatycznie.
Opinia dodana przez: KamilaG