lekarz Mariola Stępniewska

Lekarz rodzinny, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej POLO w Słupsku
ul. Wileńska 30/g.109
76-200 Słupsk

WSPANIAŁA PANI DOKTOR.FACHOWA,EMPATYCZNA,UPRZEJMA,LUDZKA.TO PRZYJEMNOŚĆ IŚĆ NA WIZYTĘ DO PANI DOKTOR MARIOLI STĘPNIEWSKIEJ.POLECAM Z CAŁEGO SERCA.
Opinia dodana przez: Małgorzata Bielaszewska

dr Paweł Panin

Centrum Medyczne Medic House
ul. Biały Kamień 7

Doskonały specjalista! Leczy moją babcię z powodu migotania przedsionków. Zawsze uśmiechnięty, miły, łatwo wzbudza zaufanie. Jest stosunkowo młodym lekarzem i dzięki temu nie ma zatwardziałych poglądów, leczy nowocześnie myśli. Razem z babcią jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy!
Opinia dodana przez: Jan

lek. dent. Agnieszka Pankowska

Agencja Świadczeń Medycznych Pielęgniarsko - Położniczych w Środowisku "Vita"
Ludwika Mierosławskiego 12
14-200 Iława

W końcu znalazłem najlepszego stomatologa dla Mojej Kochanej Córeczki, wszystkie ząbki wyleczone-wspaniałe podejście, wcześniej nawet nie otworzyła buzi. Polecam wszystkim rodzicom.Dodam tylko ,że ten portal nie aktualizuje danych bo pani doktor przyjmuje już od dawna na Niepodległości 6D
Opinia dodana przez: piotr

lekarz Zofia Oko-Sarnowska

Św. Trójcy 2 A/1

Wybitna Pani doktor, które widać od samego wejścia do gabinetu. Szczerze zainteresowana tym jak pomóc pacjentowi, zadająca wnikliwe pytania, aby móc doradzić jak najlepiej. Opieka takiego lekarza to prawdziwy skarb. Wszystko zostało mi doskonale objaśnione. Pani doktor zdecydowanie lekarzem z pasją i powołaniem.

lekarz Dorota Dzwonnik-Matusiak

Czyżewskiego 34
97-400 Bełchatów

Pani dr Dzwonnik jest w pełni profesjonalna, miła i przyjazna, każdy ja polubi Tworzy bardzo dobra atmosferę i stawia rzetelne diagnozy
Opinia dodana przez: Anne

lekarz Agnieszka Reifur-Kwiecień

Jugosłowiańska / 65d

Od Pani Dr.inni lekarze mogliby uczyć się nie tylko kunsztu lekarskiego,ale i podejscia do samego pacjenta.Konkretna,szybka,skutecza pomoc,trafna diagnoza i życzliwość dla drugiego człowieka to podstawowa zasada jaką kieruje się Pani Dr.Przede wszystkim nie szkodzić a pomagać i to właściwie każdemu kogo spotka na swojej drodze...życzę wszystkim pacjentom tak wspaniałego lekarza i czlowieka!!!-Mariusz.
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Witold Bołoz

ul. Stefana Żeromskiego 41a
96-500 Sochaczew

Super lekarz z powołania zawsze podchodzący do pacjenta indywidualnie,nie spieszący się,kulturalny,a na dodatek z poczuciem humoru.Polecam
Opinia dodana przez: Kinga

lekarz Anna Nej

ul. Michała Bałuckiego 12/8
82-300 Elbląg

Pani doktor jest bardzo dobrym kardiologiem i wspaniałym człowiekiem- kompetentna i wnikliwa w poszukiwaniu przyczyn chorobi, przyjazna pacjentom. Uratowała życie mojego męża, który był w bardzo ciężkim stanie.
Opinia dodana przez: Urszula Maria

Janusz Sadowski

Miejski Szpital Zespolony

Lekarz ,, anioł "z super podejściem do pacjenta, wszystko dokładnie tłumaczy. Godny polecenia kardiolog.
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Joanna Czaińska

SP ZOZ MSW w Łodzi
ulica Północna 42

Cudowny człowiek, podejście do pacjenta nie mieści się w skali oceny a przede wszystkim SPECJALISTA przez DUŻE "S" Leczy, pomaga ale jednocześnie podnosi na duchu, a to dziś rzadkość !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Polecam z całego serca :):):):):):):):) wdzięczna pacjentka z Teofilowa
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Bogna Kwella

Żołnierska 18 lok. 57
10-561 Olsztyn

Pani doktor jest bardzo dobrym hipertensjologiem. Zawsze czułam, że chce mi pomóc. Ciężko było mi się pogodzić z faktem, że nadciśnienie mam na tyle wysokie, że muszę regularnie brać leki, szczególnie, że byłam nastolatką. Pani doktor była bardzo wyrozumiała, co sprawiło, że łatwiej było mi zaakceptować tę sytuację. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Małgorzata Dankiewicz

UROLOGIA I MEDYCYNA PRACY
Słowackiego 4/19
37-500 Jarosław

Polecam serdecznie tą Panią za swoje kompetencje jak i podejście i szacunek do chorej pacjentki. Polecam każdemu

lek. dent. Dariusz Olszański

Chirurg stomatolog

Stolarska 6c/1
47-200 Kędzierzyn-Koźle

W końcu trafiłam na stomatologa z podejściem do pacjenta, do tego najlepszy chirurg, dokładnie tłumaczył co będzie robić.
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Ryszard Owczarek

Zespół ZOZ w Czarnkowie
ulica Kościuszki 96
64-700 Czarnków

Lekarz godny polecenia, konkretny a przy tym miły. Operacja haluksa udana a noga dobrze się goi. Dziękuję Bożena
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Alicja Baranowska

SPZZOZ
ulica Duboisa 68
07-300 Ostrów Mazowiecka

Pani doktor we wrześniu operowała moją mamę. Mama jest pacjentką onkologiczną, której z racji zaawansowania choroby żaden lekarz z warszawskiego Centrum Onkologii nie chciał nawet dać szansy, skazując na dożywotnie unieruchomienie i cierpienie. Pani doktor - jako jedyna - podjęła się leczenia i dzięki przeprowadzonej przez nią operacji kręgosłupa mama funkcjonuje normalnie. Doktor Baranowska jest ciepłą, rzeczową i bardzo profesjonalną osobą, a oddział, którym kieruje bardzo przyjaznym miejscem - służącym …
Opinia dodana przez: Daria

lekarz Wojciech Rolski

Radioterapeuta, Lekarz med. paliatywnej

MAZOWIECKI CENTRUM ONKOLOGICZNE
WIELISZEW, KOŚCIELNA 66
Wieliszew

Bardzo dobry, komunikatywny lekarz. Polecam. On jest fenomenem! Traktuje pacjenta podmiotowo i z empatią i to podczas wizyty na NFZ w poradni przyszpitalnej.
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Sławomir Święcicki

SPZOZ Miejski Ośrodek Zdrowia
ulica Mickiewicza 18
05-220 Zielonka

Lekarz kompetentny, cierpliwy, tłumaczy pacjentowi problemy. Podczas wizyty czułam, ze koncentruje się na moich problemach. Chętnie wrócę, gdy zaistnieje potrzeba.
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Alicja Orzałkiewicz

Anestezjolog, Okulista

ulica Kurpińskiego 10/7
85-096 Bydgoszcz

Lekarz w pełnym tego słowa znaczeniu. Wiedza i osobowość godna podziwu. Pacjent nie jest sztuką ale człowiekiem. Przed takimi lekarzami chylę czoła !!!
Opinia dodana przez: Halina
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Okulista
                                       dr n. med. Halina Wykrota

dr n. med. Halina Wykrota

Centrum Diagnostyki Optomed w Katowicach
ul. Żwirki i Wigury 4

Lekarz z sercem,wszystko dokładnie wytłumaczy,pocieszy, chodzę już 3lata do P. doktor ponieważ dostaję zastrzyki (niestety muszę za nie płacić,gdyż program mnie odrzucił) ale P. doktor wykonuje je bardzo dobrze.Polecam
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Monika Lipiec

Gabinet Monika Lipiec
Wiejska 3
26-434 Przysucha

Polecam. Pani Doktor bardzo sumienna. Dzięki swojemu zaangażowaniu zdiagnozowała chorobę mojego męża.
Opinia dodana przez: Maria