mgr Angelika Stachowska

Logopeda dziecięcy, Neurologopeda

Gabinet pedagogiczno - logopedyczny
Gniezno Winiary
62-200 Gniezno

Bardzo polecam! Super konsultacje! Rzetelne omówienie istoty zaburzenia, ćwiczenia do domu. Zadowoleni!
Opinia dodana przez: Alb

dr n. med. Agnieszka Mirek

Kardiolog

ulica Jutrzenki 10/4 A

Pani Doktor jest nie tylko świetnym fachowcem ale też ciepłym człowiekiem. Potrafi przedyskutowac z pacjentem wszystkie problemy związane z chorobami serca i ustawic leczenie. Jeśli jest potrzeba to pani dr bez problemu kieruje swojego pacjenta do szpitala i kontynuje leczenie - miało to miejsce w przypadku mojego męża. Polecam
Opinia dodana przez: Pacjentkaam

mgr Karina Nowaczyńska

Psycholog dziecięcy, Psycholog

Centrum Psychologiczno-Pedagogiczne Futurum
ul. Św. Antoniego Padewskiego 5/7

Była przy diagnozie naszego dziecka i jest z nim do tej pory (a to już 3 lata), świetny fachowiec o wielkiej intuicji i ogromniej wiedzy. Otwarta osoba, bardzo życzliwa, i przede wszystkim cierpliwa, konsekwentna i chętna do pomocy w każdej chwili. Otacza opieką terapeutyczną dziecko ale i rodzinę w trudnych chwilach.Gorąco polecam współpracę, dzięki Pani Karinie zobaczyliśmy "światełko w tunelu" i pomału odzyskujemy nasze dziecko. Dziękujemy z WIELKIE SERCE I …
Opinia dodana przez: Marcin Ciechański

lek. med. Igor Błagoobrazow

Centrum Medycyny Naturalnej AMAMED
Al. Jerozolimskie 11/19 lok 022

Cieszę się że mogę podziękować doktorowi Błagoobrazowowi za rozwiązanie mojego problemu z bólami krzyża które czasem paraliżowały mnie już od lat szkolnych a po rozpoczęciu przygody z deską snowboardową z której nie chciałem rezygnować jeszcze się nasiliły. Po zabiegu akupunktury wróciłem do domu już wyprostowany ale ostatecznie pozbyłem się nawracania problemu po systematycznym wykonywaniu zaleconego przez doktora prostego ćwiczenia które wykonuję codziennie przez minutę.
Opinia dodana przez: Jerzy

lek. dent. Joanna Włodarczyk-Płonka

NZOZ NOVA-DENT S. C.
ulica Żywiecka 145
34-325 Łodygowice

Pani Doktor jest świetnym lekarzem, dodatkowo bardzo serdeczna. Umie rozmawiać z pacjentem i ma odpowiednie podejście do problemu. Doceniam wiedzę i profesjonalizm Pani Doktor i polecam z całego serca

lekarz Tomasz Gul

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Provita
ul. Żelazna

Polecam wszystkim DR;TOMASZA GUL;operowal mi 2 nogi na zylaki i jestem bardzo zadowolona.Lekarz otwarcie rozmawia o problemie i w prosty sposob wszystko objasnia,a pacjenta traktuje w nalezyty sposob.Wszystkim Go polecam.

lekarz Kalina Lisowska

Ośrodek Wczesnej Interwencji
Jana Dekerta 1
66-400 Gorzów Wielkopolski

Bardzo dobry i kompetentny lekarz. Bardzo polecam. Kobieta o złotym sercu z dużą wiedzą . Pani doktor Zawsze pomocna. 🙂
Opinia dodana przez: Kasia
{'id': 40647, 'name': 'Bydgoszcz'} Audiolog
                                       dr n. med. Kinga Romanowska

dr n. med. Kinga Romanowska

Audiolog, Foniatra

Centrum Medyczne Gizińscy
ul. Leśna 9A
85-676 Bydgoszcz

Wspaniała Pani doktor! Zaopiekowała się moim synkiem, świetne podejście pedagogiczne, synek chętnie dał się zbadać co mnie zdziwiło. Polecam szczerze!

lekarz Kamil Sadzikowski

NZOZ UROMEDIC
Ujejskiego 75
85-168 Bydgoszcz

Wzór lekarza. Pomoże, wytłumaczy, nie zostawi pacjenta z chorobą samemu sobie. Bardzo kompetentny i rzetelny specjalista, oby wszędzie tacy byli. Szkoda, że można przyznać tylko 5 gwiazdek.

lek. dent. Jerzy Żurawik

Zwycięstwa 100
43-608 Jaworzno

Zawsze bałem się dentysty, a Pan Jerzy sprawił, że znów chętnie przychodzę i lecę swoją jamę ustną. Polecam.

lekarz Anna Ochwał-Brzezinka

Piekarska 19
41902 Bytom

Super lekarka, z powołania. Potrafi pomóc w sposób profesjonalny. Polecam wszystkim. Stanowi doskonały wzorzec specjalistki w swojej dziedzinie dla studentów i nie tylko
Opinia dodana przez: sławek

lekarz Jarosław Jędrychowski

Onkolog

NZOZ Euro-Klinika Sp. z o.o.
Wyspiańskiego 3
41-100 Siemianowice Śląskie

18 maja 2022 bylam operowana przez pana doktora w ZCO. Jestem pod duzym wrazeniem wiedzy i sztuki pana doktora. Wczesniej pan doktor z radiologami,, oznaczyli,, chore miejsce tzw kotwiczka abym jak najmniej ucierpiala przy operacji, pozniej zabieg z onkoplastyka. Polecam pana doktora z calego serca! Drogie panie jakby co to macie najbardziej przemyslana i zaplanowana operacje.

lekarz Piotr Cieślicki

ŚWIĘTOKRZYSKIE CENTRUM ONKOLOGII SP ZOZ
ul. Stefana Artwińskiego 3
25-734 Kielce

Znajomity lekarz, kompetentny i serdeczny. Fachowiec z najwyższej półki. Empatia i zainteresowanie pacjentem godne naśladowania. Trafić pod Jego skalpel to jak wygrać w totka. Dziękujemy z całą rodziną
Opinia dodana przez: Maria B.

lekarz Maciej Sierant

Krakowska 5
27-640 Klimontów

Bardzo kompetentny lekarz. Przy pierwszej wizycie cierpliwie zbiera wywiad o przebiegu choroby. Polecam.

lek. dent. Renata Jakóbczak-Dąbek

Gierlachów 104
27-600 Sandomierz

Kobieta anioł! Polecam serdecznie! Dzięki pani doktor mój lęk przed dentystą znikł! Nie ma drugiej takiej. Polecam serdecznie ☺️

lekarz Mariusz Graczyk

Malice Kościelne 57
27-540 Lipnik

Wspaniały człowiek i lekarz. Doskonale rozpoznaje chorobę. Wytłumaczy co się będzie działo, jak przebiega ta dolegliwość i jakie są metody leczenia. Ma czas dla każdego pacjenta, mimo, że byłam w poradni w Opatowie (na fundusz ). Przyjmie wszystkich, mimo ogromnego zmęczenia bo poradnia czynna popołudniu, po dyżurze pana doktora , po operacjach. Uśmiechnięty i miły , polecam gorąco, życzę panu dr. Mariuszowi Graczyk zdrowia i siły aby mógł pomóc jeszcze …
Opinia dodana przez: Beata

lek. dent. Katarzyna Opyrchał

inna Oświecenia 55/66

Super Pani doktor! Profesjonalne podejście, doświadczenie, świetny kontakt z pacjentem. Zdecydowanie polecam!

lekarz Piotr Wiśniewski

Podstacja Śródmieście
Spadochroniarzy 8

Doskonały specjalista od trudno gojących się ran.Wysoka kultura osobista.Lekarz z powołania oby więcej takich lekarzy.Polecam

lekarz Piotr Łukasik

Poradnie Okulistyczne
ulica Polna 9A
22-400 Zamość

Do Pana doktora Łukasika chodzę już 13 lat. Potrafi wytłumaczyć jak pacjent nie rozumie np co to za choroba itp. Doktor jest bardzo uprzejmy, podchodzi do pacjenta z szacunkiem. Polecam!!
Opinia dodana przez: Kacper

lek. dent. Anna Rabęda-Drobnik

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centralny Szpital Kliniczny Instytut Stomatologii Uniwersytetu Medycznego w Łodzi
ulica Pomorska 251

Bardzo uprzejma pani doktor . W pełni zaangażowana w sprawę pacjenta . Doskonały profesjonalista . ŚWIETNA atmosfera w gabinecie . Mit o strachu przed dentystą przełamany:)
Opinia dodana przez: Izabela