lekarz Norbert Grel

Radiolog

Centrum Medyczne CortenMedic
ul. Beliny Prażmowskiego 33A
26-600 Radom

Zarówno świetny lekarz, jak i uprzejmy, miły człowiek. Rzeczowo na bieżąco wyjaśnia badany organ. W każdym jego słowie czuć spokój. Serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: Marcin

lek. dent. Magdalena Kuś-Florek

NZOZ EuroMedic K. Specjalistyczne Janina Leśnik-Ludyga
ulica Rolna 18

Przesympatyczna Pani stomatolog. Nie tylko uprzejma ale i w prosty sposób potrafi wytłumaczyć co trzeba zrobić i dlaczego. W tym przypadku leczenie kanalowe, więc nie obyło się bez kilku wizyt. Pozdrawiam serdecznie! Adam
Opinia dodana przez: Adam

lek. dent. Monika Szczerba

NZOZ "PRIMUS"
ulica Szkolna 12
42-470 Brudzowice

Najlepszy stomatolog z jakim miałam styczność, Pani doktor sympatyczna, super podjęcie do pacjenta, wszystko co chciałam wiedzieć wytłumaczyła. Wyrwanie zęba bez bólu. Polecam!
Opinia dodana przez: Nikola
Bardzo dokładny lekarz.Dba o pacjenta i zawsze wysłucha i dokładnie wytłumaczy. Jest sympatyczny i przyjazny dla pacjenta. Takich lekarzy jest już jak na lekarstwo
Opinia dodana przez: Pacjentka

lekarz Beata Bijota

NZOZ Centrum Medyczne "Gastro-Medical"
Dojazdów 275
32-010 Kocmyrzów

W pełni polecam. Bardzo sympatyczne i uprzejme podejście do pacjenta. Bez pośpiechu zapoznanie się z informacjami dotyczącymi dolegliwości. Szukanie rozwiązania i sposobu by pomóc. Fachowość i kompetencja.
Opinia dodana przez: Zygmunt

mgr Justyna Parlak

Psychoterapeuta

Stowarzyszenie Psychoterapii PoRozumienie
Klonowa 40A/5
Kielce

Dziękuję Pani Justynie za okazaną pomoc, która okazała się skuteczna w rozwiązaniu moich problemów. Pani Justyna życzliwie i z pełnym profesjonalizmem podchodzi do pacjenta. Szczerze polecam.
{'id': 18342, 'name': 'Myślenice'} Psychoterapeuta
                                       mgr Marta Hejnar

mgr Marta Hejnar

Psychoterapeuta, Coach

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Psychoterapii s.c.
Stanisława Pardyaka 5/3 i 4
32-400 Myślenice

Marta dużo czuje, czuje więcej niż jej Klient wypowiada. Dlatego też jest w stanie poprzez rozmowę, zadawane pytania, dotrzeć do wnętrza, do tego co stanowi sedno sprawy - np głębokich potrzeb, motywacji, tego co blokuje lub też jest wołaniem z głębi serca. Marta z pewnością jest coachem i terapeutą, który pomaga, aby w znaczący sposób ruszyć naprzód. Dodatkowo posiada oprócz swojej wiedzy terapeutycznej, coachingowej, ogromne doświadczenie w pracy w biznesie, …
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Terapeuta
                                       dr n. hum. Marzena Szymków-Gac

dr n. hum. Marzena Szymków-Gac

Terapeuta

Akademia Rozwiązań - Terapia i Edukacja
ul. Sokolska 80

Pani Marzena jest ciepłą a zarazem kompetentą terapeutką, która bardzo indywidualnie podchodzi do potrzeb. Podczas terapii zawsze panuje miła atmosfera. Na spotkaniu zawsze czuję ze mogę Pani Marzenie zaufać i czuć się bezpiecznie. Nawet, gdy rozmowa dotyczy ciężkich dla mnie tematów, po spotkaniu czuje się lżej. Bardzo polecam tą profesionalistkę, każdemu kto potrzebuje pomocy
Opinia dodana przez: Oliwia
{'id': 10987, 'name': 'Radom'} Optometrysta
                                       mgr Patrycja Nowak

mgr Patrycja Nowak

Optometrysta

Okulista Radom
Witolda 6/8
26-600 Radom

Przez długi czas poszukiwałem specjalisty, który mógłby skutecznie pomóc mi w poprawie jakości widzenia. Z wielką profesjonalnością i precyzją, Pani Patrycja dokonała skutecznej korekcji mojej wady wzroku, co zaowocowało osiągnięciem optymalnej korekcji w okularach. Dzięki temu widzę teraz znacząco lepiej, szczególnie na oku dotkniętym niedowidzeniem. Jestem wdzięczny za jej zaangażowanie oraz wysoki poziom fachowości, który pozwolił mi odzyskać pełną klarowność widzenia. Z pewnością będę kontynuować moje wizyty w jej gabinecie …
Opinia dodana przez: Paweł

mgr Marta Sztucka

Logopeda

Gabinet Logopedka
Zwycięstwa 190 lok 107
75-611 Koszalin

Cierpliwość i profesjonalizm. Skuteczność w terapii. Pani Marta uwielbia dzieci i to widać w kontakcie .

lekarz Laura Ligarzewska

Duracza 16 a
85-791 Bydgoszcz

Dzięki cudownej Pani doktor nasza córeczka uniknęła wiele stresu i nieprzyjemności. Pani doktor jest z pewnością osobą, która ma na uwadze przede wszystkim dobro małych pacjentów. Najważniejsze jest to, że Pani doktor od razu zorientowała się co do przyczyn dolegliwości mojego dziecka. Wcześniej dziecko było badane przez innego lekarza, który nie zauważył tego problemu. Pani Ligarzewska od razu wiedziała co dolega mojemu dziecku. Uważam że, gdyby nie to że trafiliśmy …
Opinia dodana przez: dorota

lekarz Michał Fijałkowski

Wyzwolenia 116/16
85-790 Bydgoszcz

Z moich dotychczasowych doświadczeń żaden z lekarzy tak wnikliwie nie przeprowadzał badania jak Pan Doktor. Profesjonalne podejście do pacjenta. Miły i empatyczny człowiek. Polecam
Opinia dodana przez: Mariola

lekarz Robert Bruckner

Otolaryngolog

Wodeckiego 21

Wspaniały lekarz, rewelacyjne podejście do małego pacjenta - pokaże, wyjaśni co do czego służy, jak działa. Moje dziecko bało się wizyty, ale dzięki Panu Doktorowi - wizyta była przyjemna i na wesoło. Na koniec dziecko wyszło z naklejką za odwagę 😉 Polecam z całego serca! 🏆♥️

lekarz Izabela Noster

ulica Świętego Józefa 32
44-217 Rybnik

Jestem pod opieką Pani Doktor w Poradni Przeszczepu Szpiku w Katowicach od blisko trzech lat. Pani Doktor jest sympatyczna, kompetentna i profesjonalna. Darzę ją dużym szacunkiem i sympatią gdyż mimo że zawsze obawiam się kolejnych wizyt i zadaję szczegółowe pytania to Pani Doktor wykazuje się cierpliwością i zrozumieniem. Lekarz z powołania.
Opinia dodana przez: Andrzej Rybski

lek. dent. Tomasz Cząstkiewicz

Obrońców Westerplatte 5a

Pan Dokotor jest najlepszym stomatologiem u jakiego kiedykolwiek byłam. Wiedza, profesjonalizm i wysoka kultura osobista to cechy Pana Doktora. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Paweł Wieja

Centrum Zdrowego Serca "TELCOR" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Sanatoryjna 1
43-450 Ustroń

Super specjalista. Wszczepienie stymulatora bezproblemowe. W 100 procentach godny zaufania i polecenia.
Opinia dodana przez: Józef

lekarz Agnieszka Kotecka-Blicharz

Centrum Onkologii - Instytut im. Marii Skłodowskiej-Curie Oddział w Gliwicach
ulica Wybrzeże Armii Krajowej 15
44-109 Gliwice

Bardzo miła i kompetentna Pani Doktor .Potrafi słuchać pacjenta i doradzić .Polecam w 100%.Wszystko dokładnie tłumaczy i wyjaśnia.
Rewelacja!!!Polecam z całego serca bardzo kompetentna,życzliwa,cierpliwa!!!Wszystko tłumaczy na bieżąco. Cały czas upewnia się czy wszystko ok.Ja czułam się bardzo zaopiekowana.I pani asystętka cudowna!!!!Polecam!
Opinia dodana przez: Iwona

lek. dent. Anna Husejka-Stabiszewska

NZOZ "Ginekologia"
Brodzińskiego 4
37-700 Przemyśl

Kompetentny lekarz budzący zaufanie i dbający o komfort pacjenta, co w przypadku tej specjalizacji jest moim zdaniem bardzo ważne. Pani doktor nie żałuje czasu na informowanie pacjenta odnośnie szczegółów przebiegu leczenia.
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Maria Michalik

Lekarz rodzinny, Pediatra

ul. Węgierska 10
38-300 Gorlice

Pani doktor bardzo uprzejma, kompetentna, poświęca dużo uwagi pacjentowi, który czuje się leczony profesjonalnie. Z czystym sumieniem serdecznie polecam Panią doktor Michalik.
Opinia dodana przez: Bartosz