Pan doktor zasługuje na 1 miejsce w rankingu lekarzy. Jego zaangażowanie i poświęcenie pacjentowi jest rewelacyjne. Dzięki Niemu moja mama została zdiagnozowana i poddana operacji bajpasów i wszczepienia pierścienia na zastawce serca. Każdy lekarz powinien się uczyć od doktora Pawła Kocika jak postępuje się z pacjentami.
Lifemedica
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 3 (Budynek „Polon Park”, II piętro)
Polecam wszystkim, którzy mają problemy kardiologiczne. Super podejście do pacjenta, kompleksowość badania, dokładność. Mam 101 % zaufania do Pani Doktor
Szpital Polski Sztum Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Reja 12
Sztum
Dziękuje Panu doktorowi za tak naprawdę uratowanie mojego życia, za życzliwość i godne podejście do pacjenta. Bardzo sympatyczny i przyjazny doktor, oby więcej takich "ludzkich" lekarzy, serdecznie polecam :)
Przychodnia przy ul. Łowieckiej
ulica Łowiecka 24
Wizyta u pana doktora to nie (jak często się zdarza)stres czy strach-to kontakt z rzetelnym,empatycznym,miłym,kompetentnym człowiekiem,do którego ma się całkowite zaufanie- każdy pacjent traktowany jest wyjątkowo,a nie jak kolejny numerek...
Włoszyca Lubańska 14
Włoszyca Lubańska
sympatyczny lekarz polecam 100% wyrozumiały pozytywne podejscie do pacjęta nie spotkałem jeszcze takiego lekarza
Centrum Medyczne Luxmed
ulica Spadek 41
Zamość
Polecam wszystkim pacjentkom dr Marka Mazurka świetny lekarz , wysoka kultura , specjalista godny polecenia .Dziekuje .
Poradnia Pediatryczna
Z. Kossak-Szczuckiej 36
Pani doktor jest najlepsza . zawsze trafiona diagnoza , odpowiednio dobrane leki , świetne podejście .
Wojewódzki Zespół Specjalistycznej Opieki Zdrowotnej
ulica Dobrzyńska 21-23
Bardzo dobry lekarz, wyjątkowy fachowiec, wysoka kultura osobista, duże zaangażowanie i zainteresowanie chorym, cierpliwy i pełen ciepła. Życzę wszystkim chorym takiego lekarza !
Szpital Wojewódzki im. Mikołaja Kopernika w Koszalinie
Koszalin
Lekarz jakiego kazdemu polecam w potrzbie procz znajomosci lekarskich jest zawsze miła ma czas dla pacieta i jej uśmich serdecznosc i zyczliwosc zycze samych życzliwosci p.Ewie mama chrej corki Gosi W
Dr. Skrzynski jest wspanialym lekarzem kardiolgiem. On, tez zawsze znajduje czas na rozmowę z pacjętem i jego rodzina o chorobie i krokach leczenia bez względu na nawał pracy. Lekarz ten jest wielkij klasy profesjonalistą którego polecamy każdemu szukającemu specjalistycznej pomocy. Temu tez lekarzowi życzymy dużo zdrowia i sił w służeniu tym najbardziej potrzebującym. Podziękowania!
Self-Esteem
Kolegialna 47 lok 5 II piętro
Płock
Bardzo uprzejmy, kompetentny lekarz. Lekarz z sercem, po prostu w trakcie wizyty czuję się zaopiekowana. Rozmowa przebiega spokojnie, na każde zadane pytanie lekarz udziela wyczerpującej odpowiedzi. Z czystym sumieniem polecam tego lekarza.
Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Chirurgii Urazowej im. dr Janusza Daaba w Piekarach Śląskic
ulica Bytomska 62
Piekary Śląskie
Jestem 2 miesiące po endoplastyce biodra u dr. SEMENOWICZA, SUPER LEKARZ, SPECJALISTA I CZŁOWIEK, BARDZO SIĘ MARTWI O SWOJEGO PACJENTA. POLECAM TEGO LEKARZA
Bardzo kompetentny lekarz. Przystępnie udziela wszelkich informacji, i co dla mnie ważne szanuje poglądy pacjenta(nawet jak nie do końca się z nimi zgadza). Wykonał mi zabieg endoprotezoplastyki biodra ( po wypadku). Jestem bardzo zadowolony z całościowego podejścia doktora Krzysztofa Łobody do mojego przypadku. Z całym przekonaniem mogę polecić pana doktora za fachowość i podejście do pacjenta.