lekarz Dorota Pawlikowska-Głębska

Gastrolog, Internista

Wojewódzki Specjalistyczny Szpital im. Dr Wł.Biegańskiego / Przychodnia Specjalistyczna
ul.kniaziewicza 1/5

Pani doktor jest lekarzem jakich mało, super empatyczna, pomocna i serdeczna. Miałam kolonoskopie bez znieczulenia. Stres mnie zżerał niepotrzebnie. Bardzo polecam Panią doktor i bardzo dziękuję. Ania K.

Grażyna Rompa

Gastrolog, Internista

Witam! Chcialabym podzielic sie opinia o Pani dr . Pani dr jest bardzo dobrym kopetentnym lekaqrzem.Jest barzo mila,sympatyczna, porozmawia z pacjentem odpowie na kazde pytanie.Jak trzeba da skierowanie na dalsze badania. Pani dr robila mi gastroskopie tak delikatnie i fachowo, ze nawet nie poczulam zadnego dyskomfortu. Polecam. Cudowny czlowiek.
Opinia dodana przez: barbara

lekarz Katarzyna Kuśnierz

Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica Medyków 14

Trudno opisać w kilku zdaniach jak wspaniałym fachowcem oraz człowiekiem jest Pani Docent. Jej wiedza, doświadczenie i umiejętności są na najwyższym światowym poziomie. Podejmuje się leczenia tam, gdzie inni rozkładają bezradnie ręce. Pani Dr jest niezwykle empatyczna, pełna zrozumienia i cierpliwa, zarówno wobec pacjenta, któremu okazuje dużo wsparcia, jak i rodziny chorego. Niezwykły człowiek i lekarz, który potrafi pochylić się nawet nad ciężkim "przypadkiem". Dziękujemy i polecamy serdecznie!
Opinia dodana przez: Paweł & Małgorzata

lekarz Marcin Krasoń

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

PORADNIA ALERGOLOGICZNA
ul . Marii Curie - Skłodowskiej
41-800 Zabrze

Doktor operował mojego męża. Specjalista, super lekarz. Pacjent czuje się zaopiekowany. Rodzina i pacjent poinformowani o chorobę i dalszym leczeniu. Dalsza opieka w poradni. Doktor przez kilka lat pracował w szpitalu w Łodzi i tam przez kilka lat po operacji jeździł mój mąż.Teraz pracuje w Śląskim Centrum Chorób Serca w Zabrzu i tam teraz udajemy się w ramach co rocznej kontroli.
Opinia dodana przez: Stanisława

lekarz Kamil Pietrasik

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

DR KAMIL PIETRASIK - Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Emila Zegadłowicza 1/88

Odbyłam operację powiększenia piersi 3 miesiące temu. Uzyskany efekt przerósł moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona z efektu, a nie jest on jeszcze finalny! Doktor jest profesjonalistą przepełnionym empatią i świetnym podejściem do pacjenta. Polecam 5/5

lekarz Natalia Krześniak

Wojciechowskiego 39/121

Przeszłam trudną operację. Pani doktor to wspaniały lekarz i cudowny człowiek, podchodzący indywidualnie do każdego pacjenta. Nie spotkałam jeszcze tak empatycznego lekarza. Wystawiam najwyższą ocenę i serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Urszula Borkowska

Endokrynolog, Internista

Gdynia

Kompetentna, słuchająca, otwarta na pacjenta i jego bolączki to mało powiedziane. Żaden lekarz nie dał mi takiego poczucia zaopiekowania jak Dr. Borkowska. Polecam z całego serca!

lekarz Danuta Gąsior-Perczak

Endokrynolog, Internista

Zakład Opieki Zdrowotnej
aleja IX Wieków Kielc 6/18
25-516 Kielce

Polecam tą doktor. Duża wiedza i doświadczenie. Cieszę się, że mnie przyjęła, bo już podobno nie przyjmuje nowych pacjentów. Zleciła mi dodatkowe badania, ustawiła leki i to w dużej mierze dzięki niej urodziłem zdrowego syna. Dziękuje.

Sebastian Małek

Dietetyk, Lekarz rodzinny

Klinika Profmedica

Pan Doktor Sebastian Małek jest osobą miłą ,otwartą i przede wszystkim z ogromną wiedzą ,rzetelnością i pełnym profesjonalizmem. Od samego początku usłyszałam od Pana Doktora ,że to tak naprawdę nie odchudzanie a zmiana złych nawyków żywieniowych ,że to jest nauka zdrowego i racjonalnego odżywiania. Jestem bardzo zadowolona z efektów -12 kg mniej w ciągu niecałych trzech m-cy .Dieta jest tak dobrana, że się je to, co się lubi i chudnie, …

lekarz Ewa Kwiecińska

Odrzańska 34A m.3

Super Pani doktor. Znam już ją 20 lat od kiedy zaczęła mnie leczyć i nigdy na niej się nie zawiodłem.
Opinia dodana przez: Tomek

lekarz Konrad Szosland

Diabetolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Eskulap Poradnia Zdrowia Rodzinnego
ulica Grobelna 8
95-200 Pabianice

Super lekarz, empatyczny, kompetentny, godny polecenia, kompleksowość podejścia, uprzejmość, świetny specjalista.
Opinia dodana przez: Gabriela Zaborowicz

dr n. med. Anna Gołębiowska

Dermatolog, Medycyna estetyczna

Laguna Medical
Pl. Kaszubski 1
81-350 Gdynia

Byłam u pani doktor niedawno i muszę przyznać że jest najlepszym dermatologiem u jakiego byłam (a byłam u wieluuuuu :p ). Polecam ! ! ! !
Opinia dodana przez: Iza

lekarz Wiesława Sudnik

Dermatolog

Krótka 27/60
68-200 Żary

Serdecznie polecam Panią Wiesławę, lekarz z powołania, cudowne podejście do pacjenta, potrafi sprawić że człowiek całkowicie się odpręży a po 30 min jest 10 lat młodszy i to całkowicie bezboleśnie. Ceny konkurencyjne a preparaty najwyższej jakości, ponadto Pani dermatolog nie" naciąga " proponuje te zabiegi które dają najbardziej widoczne efekty.
Opinia dodana przez: zadowolona

lekarz Hanna Prajs

Pediatra, Rehabilitant

Gabinet Vision Express
Obrońców Wybrzeża 1

Pani Doktor prowadzi syna juz od dłuzszego czasu i jej wskazówki są bezcenne. Wspaniałe podejscie do dzieci. Widac poprawę w postawie/rozwoju fizycznym syna. Polecam
Opinia dodana przez: Mariya

lekarz Marek Gowkielewicz

Gębika 55A/1
10-691 Olsztyn

Doktor Marek prowadził moja pierwsza ciążę 🙂 Świetny ginekolog, wykorzystujący w pełni możliwości nowoczesnego sprzętu jakim dysponuje gabinet, wszystko dokładnie omawia i wyjaśnia, a badania poprzedza wywiadem. Zaangażowany, taktowny, życzliwy i kompetentny. W razie pytań i wątpliwości uspakaja i wszystko rzeczowo wyjaśnia. Doktor jest zawsze pomocny i bardzo troszczy się o pacjentkę. Niezwykle empatyczny, z normalnym podejściem i rozładowujący stres w pierwszej minucie wizyty lekarz! Cieszę się, że na niego …
Opinia dodana przez: Kinga

dr n. med. Piotr Pierzyński

Ginekolog

Centrum Medyczne Q Medica Medicover
15-304 Białystok

Świetny lekarz! Wie, jak rozmawiać z pacjentką, aby jej nie krępować, a jednocześnie trafnie diagnozuje i skutecznie leczy. Empatyczny i miły, nie taktuje pacjentki lekceważąco. Naprawdę polecam!
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Eryk Pięcikowski

Pracownia diagnostyczna
Baranki 24
19-300 Ełk

Nawet nie wiem od czego zacząć. Lekarz NAJLEPSZY ze wszystkich, do tego CUDOWNY człowiek. Z ludzkim podejściem, empatyczny, żartowniś z klasą. Bardzo kulturalny i uprzejmy. Taktowny. Tłumaczy bardzo zrozumiale co, po co i dlaczego. Oby zdrowie dopisywało mu jak najdłużej. Lepszego nie znajdziecie.

lekarz Eugeniusz Jarzębowski

ulica Kraszewskiego 2

Dr Jarzębowski jest moim lekarzem od wielu lat. Uprzejmy, miły, delikatny, cierpliwy. Cudowny lekarz. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Małgorzta

lekarz Joanna Łaszczyńska

Ginekolog położnik, Ginekolog

ul. Wawrzyniaka Piotra 31/1

Z całego serca polecam Panią dr Joannę Babik! Jeszcze jesteśmy na drodze do mojego upragnionego celu, tj. powodzenia w przyszłości metody in vitro przy endometriozie, ale już teraz mogę napisać, że postawa Pani Doktor jako Lekarki charakteryzuje się wysokim zaangażowaniem, empatią i zrozumieniem. Uważam, że te trzy cechy są niezwykle ważne w przypadku problemów z niepłodnością. Są po to, by czuć się bezpiecznie i nie stracić nadziei, która czasem może …
Opinia dodana przez: Marianna

lekarz Katarzyna Wójtowicz

Ginekolog

Królowej Jadwigi 4/134
05-120 Legionowo

prawdziwa profesjonalistka — wszystko na najwyższym poziomie! Świetne podejście do pacjenta, ogromna wiedza i pełne zaangażowanie. Zdecydowanie wszystko na plus!
Opinia dodana przez: Paulina