Gabinet Lekarski.
Legnickie Pole
Pani doktor to wyjątkowo dobry lekarz, pomaga stawiając trafne diagnozy i dobrze leczy, jest niezwykle empatyczna.
Pani dr Ewa jest lekarzem na "6'. Zawsze poświęca mojej osobie tyle czasu, iż czuję się bardzo ważna i jakoś wyróżniona. To samo mówią inni Jej pacjenci. Nigdy nie zdarzyło się, aby diagnoza pani dr była niepoprawna. Zawsze bardzo szybko "stawia na nogi". Myślę, że to Jej spokój, skupienie i oczywiście najwyższy profesjonalizm. Może uśmiech i miły sposób bycia nie są najważniejsze w gabinecie lekarskim, ale u pani dr Ewy …
Centrum Medyczne Luxmed Sp.z o.o
ulica Zwycięska 6 A
Lublin
Lekarz z powołania, uprzejmy, delikatny, z ogromna wiedza, zaangażowany w diagnostykę i leczenie. Lekarz zdecydowanie nastawiony na efekty prowadzonego leczenia. Pełen profesjonalizm.
ul. Juliusza Słowackiego 7
Elbląg
Polecam, najlepszy lekarz w Elblągu, od wszystkiego. Niby 15 minut na pacjenta, ale często i godzinę poświęci, nigdy nie pośpiesza i dokładnie bada/określa stan chorego. Wszystko wytłumaczy, lekarz z prawdziwego zdarzenia, a nie "konował".
Dziękuje Pani Doktor Kostrzak Za prowadzeniu na oddziale , opiekę medyczną , empatię , zrozumienie , wsparcie Doktor Ania Kostrzak to Anioł i Kobieta dwa w jednym 😘 Po paru latach trawiłam do Pani Doktor Ani do tak zaangażowanego lekarza w moje leczenie dla którego jestem najważniejsza , że mogę liczyć na wsparcie ze strony Pani Doktor Dziękuje Pani Aniu za wszystko i za to ,że została Pani moim lekarzem …
Centrum Usług Medycznych SONOLOGISTIC Obuchowicz Dariusz
ulica Peowiaków 1b
Zamość
Bardzo miły lekarz podchodzi indywidualnie do karzego pacjenta. Widać że to lekarz z powołaniem I pasja który wie co robi. Jestem Młoda osobą która ma dużo pytań mimo tego lekarz z cierpliwością odpowiada mi na każde pytanie. Nie ocenia pacjentów po ich wyglądzie, zachowaniu tak jak inni lekarze. Polecam serdecznie.
NZOZ VALIDUS
Wojska Polskiego 144
Najlepszy lekarz, cudowny człowiek. Pani doktor to anioł. Jestem jej bardzo wdzięczna, że potrafi pomóc.
Przed zapisaniem się akurat do niego słyszałam różne opinie ale , że lubię sama się przekonać i nie sugerować zanadto zdaniem innych ludzi to sprawdziłam na własnej skórze i.... nie wyobrażam sobie od tej pory żeby tego lekarza zabrakło w Medyku , jest bardzo empatyczny, zawsze doradzi,pomoże i wytłumaczy trochę jak dziecku co dodaje mu uroku. Przy tym jest zabawny , gdy trzeba i gdy może ( on też ma …
Bardzo miła ,sympatyczna Pani Doktor nawiązuje bardzo dobry kontakt z pacjentem dokładnie wysłucha i zbada ,doradzi odnosi się bardzo życzliwie a przy tym jest konkretnym Lekarzem właśnie dzisiaj się przekonałam w Poradni chorób zakażnych .Mimo ,że nie byłam zapisana na Wizytę nie odmówiła wysłuchała mnie dokładnie co mam do powiedzenia Takich Lekarzy powinno być jak najwięcej Polecam Panią Doktor z całego serca Pozdrawiam .
ul. Batalionów Chłopskich 23
Słupsk
Lekarz godny polecenia, skrupulatna, empatyczna, łatwo nawiązująca kontakt z pacjentem, troszczy się o swoje podopieczne nawet poza gabinetem. Nigdy nie odmawia pomocy, gdy nagle coś zadzieje się i potrzebna jest konsultacja, a to jest cenne.
cudowny lekarz rodzinny cała moja rodzina leczy się u p.doktor zawsze służy pomocą, usmiechnięta, kompetentna, baaardzo cierpliwa nie zostawia pacjenta samemu sobie z przepisanymi receptami tylko wytłumaczy, poradzi, LUDZKA, prawdziwy człowiek-lekarz. Czuła na ludzkie cierpienie. W Iłży jest z pewnością najlepszym lekarzem życze kazdemu lekarzowi takiego podejścia do pacjenta jak ma dr KOMOROWSKA. Serdecznie polecam PANIA DOKTOR i dziękuję z serca za wszystko
W czasach epidemii covid-19 chyba jeden z niewielu lekarzy, którzy nie ulegli panice koronowirusa i naprawdę dalej chcą pomagać pacjentom. Pan Doktor Maciej Dec po rozmowie telefonicznej jak jeden z niewielu laryngologów zgodził się na tradycyjną wizytę nie próbując zdiagnozować mojej przypadłości przez telefon. Poprzedni lekarze proponowali jedynie taką formę pomocy przez co byłam błędnie diagnozowana przez ponad 2 tygodnie. Oczywiście sama wizyta również przebiegła tak jak powinna, lekarz po …
Przychodnia Lekarska Szombierki w Bytomiu
ul. Orzegowska 52A
Bytom
Bardzo dobry lekarz, godny zaufania. Dokładnie wyjaśnia istotę choroby , poświęca wystarczającą ilość czasu, uprzejmy , dbający o pacjenta . Oby takich lekarzy było więcej.
Poradnia dla osób z autyzmem dziecięcym
Gdańska 2/10
Super lekarz,bardzo zaangażowany w problem pacjenta.Dobrał mi bardzo dobre leczenie które od razu pomogło. Polecam
LUX MED
Al. Zwycięstwa 49
Lekarz z powołania a do tego przemiła i ciepła osoba. Cała moja rodzina jest pod opieką Pani doktor już od 8 lat. Diagnozy trafne. Antybiotyk tylko kiedy bezspornie niezbędny. Fachowiec w każdym calu.
Fantastyczny lekarz. Niesamowita wiedza taka z całej medycyny. Byłam u specjalisty chorób wewnętrznych, a wyjaśnił mi wiele innych spraw związanych z moim zdrowiem obejmujących inne działy medycyny. Oprócz fachowości nieprawdopodobna empatia ! Z gromnicą szukać teraz takich lekarzy. Brawa dla Doktora
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. J. Gromkowskiego
ulica Koszarowa 5
To świetny fachowiec i wspaniały człowiek!, cierpliwa i uważna diagnostyka, zabiegi wykonywane profesjonalnie, trafny dobór leczenia, Pani Doktor z troską i szacunkiem wysłuchuje pacjenta i skutecznie leczy!!!! Wyjaśnia, swoją wiedzę przekazuje jasno mobilizując do współpracy w procesie leczenia. Polecam z całego serca!