Najlepsza Pani Doktor moich dzieci.Kompetentna,uprzejma i rzetelna.Bardzo pozytywne podejście do małych pacjentów.Znakomicie dobiera leczenie.Polecam z całego serca.

lekarz Barbara Łopatka

Wiejska 16
62-070 Dąbrowa

Najlepszy pediatra!! Dużo tłumaczy, świetny kontakt z dziećmi! :) Stara się zawsze leczyć jak najdelikatniejszymi lekami 👌

lekarz Anna Mateuszczyk

Moniuszki 10
05-120 Legionowo

Lekarz z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Dzięki niej mój starszy syn od sześciu lat nie miał antybiotyku, diagnozy zawsze trafne. Pani Doktor zawsze rzetelnie informuje rodziców co do przebiegu choroby, diety, leków itd. Dzięki niej moje dzieci przestały łykać wszelkiej maści syropki itp. Doktor Mateuszczyk jest najlepszym pediatrą jakiego miałam szansę poznać i szczerze polecam ją każdemu rodzicowi.
Opinia dodana przez: Lucyna

lekarz Wioletta Tyrka-Łabno

ulica Wałowa 22
33-100 Tarnów

To wspaniały lekarz, ciągle rozwijający się z bardzo dużą wiedzą ,stawia trafne diagnozy, miła dla pacjentów, potrafi wytłumaczyć chorobę i jak z nią postępować, nigdy nie odmawia pacjentom. Wykonuje swój zawód bardzo konsekwentnie i z dużym zainteresowaniem pacjentem ,pogając także w innych problemach
Opinia dodana przez: Krystyna Witek Klich
Przemiła, bardzo rzeczowa i kompetentna. Wyciągnęła mnie z ciężkiej depresji. Zawsze dostępna i pomocna daje duże poczucie bezpieczeństwa. Bardzo polecam Panią Doktor!

lekarz Wojciech Sobczyński

Ginekolog, Urolog

NZOZ ORTHOmedica
ulica 1-go Maja 40b
42-200 Częstochowa

Badanie USG przeprowadzone punktualnie, grzecznie i kompetentnie. Pan doktor uprzejmie wyjaśnił, jakie płyną wnioski z wyników badania i polecił, co dalej. Ja natomiast - polecam pana doktora!
Opinia dodana przez: Kamil

lek. med. Wojciech Biernacki

Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
43-300 Bielsko-Biała

Doktor Biernacki w Bielsku Białej ma gabinet prywatny na ul. Paderewskiego 3/3. Rejestrujesz się pod nr telefonu 603116419 lub wysyłasz wiadomość z prośbą o wizytę.
Opinia dodana przez: Pacjentka

Małgorzata Dzwonnik

Internista, Pulmonolog

Gabinet lekarski

dziś byłam w Por.Pulmonologicznek szpitala przy ul Szamarzewskiego u p.dr Malgorzaty Dzwonnik. Wspanialy lekarz - wysłuchuje pacjenta, dokladnie sprawdza przyniesione wyniki badan i wypisy ze szpitali, analizuje, wyjaśnia, a wszystko to z milym usmiechem. Krotko mówiac - ma C Z A S dla chorego, no pprostu Anioł!
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Izabela Bocian

Psychiatra, Psycholog dziecięcy

Zakład Opieki Specjalistycznej
Chęcińska 40a
25-020 Kielce

Pani Doktor Izabela Bocian super lekarz z dużym doświadczeniem i wielką empatią chodzę do Pani doktor z synem od 2018 roku jestem bardzo zadowolona Pani doktor super lekarz i człowiek rzadko kiedy spotyka się takiego lekarza polecam z czystym sumieniem

lekarz Hanna Dzbańska-Kruk

al. Aleja Wojska Polskiego 19/2
10-900 Olsztyn

Jedna z najlepszych lekarzy na jakich trafiłam, nie zrobi z ciebie wariata, można jej powiedzieć o wszystkim
Opinia dodana przez: Roma

lek. med. Karolina Gattner

Indywidualna Praktyka Lekarska Michał Suchorski
górna Wilda 82

PANI DOKTOR GATTNER URATOWAŁA MI ŻYCIE.WSPANIAŁY CZŁOWIEK,KOBIETA,LEKARZ.KAŻDEMU CZŁOWIEKOWI ŻYCZĘ TAKIEGO LEKARZA.PANI DOKTOR ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE
Opinia dodana przez: Sylwia

dr n. med. Zbigniew Małek

Gabinet prywatny Zbigniew Małek
Cegielniana 38/5U
35-310 Rzeszów

Polecam w 100%, każdemu kto ma problem z woreczkiem żółciowym. Operacja przebiegła dobrze, po szybko wracam do zdrowia.
Pani Doktor Psichatra Ewa Dominiczak , jest bardzo sympatyczną i miłą bardzo grzeczną i oddaną Paniądoktor , ja jak się uniej leczyłem do 2012 roku jest panią dokto bardzo żetelną i pomocną jakzawze do niej dokabinetu wchodziło to zawsze roz mawiała spacjętem jak on ię czuje czy niejest gorzej , zawsze jak wychodziłem odniej tobyłem podbudowany , polecam Panią doktor :-) :-) :-)
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Sabina Skrzypczak

Planty 16b lok. 14
25-502 Kielce

Jestem bardzo zadowolona z wizyt. Bardzo miła,empatyczna osoba. Oprócz fachowych porad- z Panią doktor można porozmawiać na każdy temat i nie traktuje pacjenta " z góry". Ogromnym plusem jest fakt, iż bardzo łatwo się z nią skontaktować. Nawet jeśli nie może w danej chwili odebrać telefonu-zawsze oddzwoni. Szczerze polecam wszystkim!
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Joanna Maciejewska-Stelmach

Internista, Reumatolog

DARIMED
Prosta 42
25-371 Kielce

Lekarz, jeden z najlepszych, najsympatyczbiejszych i najbardziej kompetentny, z jakim miałam styczność. Polecam. Obyśmy mieli tylko takich lekarzy.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Stomatolog
                                       lek. dent. Wojciech Radwański

lek. dent. Wojciech Radwański

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

Awodent. Przychodnia lekarsko - dentystyczna
Łukasza Gołębiowskiego 2

Wyjątkowy specjalista, zawsze uśmiechnięty,empatyczny, przed każdym zabiegiem wszystko dokładnie tłumaczy. Szczerze polecam wizytę u dr. Radwańskiego!
Opinia dodana przez: Maria

lek. dent. Mariusz Gizicki

Lekarsko-Dentystyczny NZOZ "DENMED"
KRÓLA KAZIMIERZA WIELKIEGO 64
32-300 Olkusz

Wspaniały lekarz, profesjonalista, bardzo dobre podejście do pacjenta. Odwiedzam ten gabinet od lat, i zawsze jestem bardzo zadowolony.
Opinia dodana przez: Kazik

lek. dent. Kazimierz Łyś

Mieszka I 2
58-250 Pieszyce

Najlepszy Stomatolog na jakiego mogłam trafić,mimo obaw i strachu...usunięcie kilku zębów nie pierwszy raz ..trwało naprawdę szybko.i sprawnie..bez bólu i w miłej atmosferze.Polecam.z Całego Serca Wszystkim Którzy się Boją ..wyrywania zębów bądź innych zabiegów Chirurgicznych.
Opinia dodana przez: katarzyna

lek. dent. Artur Kwiek

Chirurg stomatolog

Powstańców 8
05-240 Tłuszcz

Najlepszy stomatolog jakiego spotkałam. I nie zamienię na kogoś innego. Jest cierpliwy a jestem trudną pacjentką. Zawsze miły i dokładny. A wiem co mówię bo chodzę do gabinetu już z 15lat albo i więcej 🤭

lekarz Magdalena Kuczyńska

ulica Gen. Edmunda Taczanowskiego 12
62-800 Kalisz

Pani Doktor, jest stworzona do tego zawodu. Wykonuje swoją pracę z ogromnym zamiłowaniem i cierpliwością. Nigdy dotąd nie spotkałam na swojej drodze osób związanych z medycyną z tak wielkim zaangażowaniem. Po piętnastu latach, borygania się z wadą oczu trafiłam na wyjątkową osobę z wyjątkowym podejściem do pacjentów. Bardzo serdecznie polecam!