lek. dent. Marzena Mazurek-Surtel

Zadumana 3/5/79

Jestem bardzo zadowolony z calosci zabiegu. Fachowa obsługa lekarska, sympatyczna i miła asysta, kompleksowe leczenie w oparciu o diagnostykę fotograficzną (zdjęcia aparatem, panorama). Z przyjemnością polecę dalej znajomym.
Opinia dodana przez: Kajetan

lek. dent. Bogusława Osińska-Pawlina

NZOZ Św. Ojca Pio
Burzyńskiego 1

Juuuupi miałam szczęście bo ZNALAZŁAM TAK WSPANIAŁĄ PANIĄ DOKTOR 🧑‍⚕️ 🤗 bardzo sympatyczną osobę która walczy do końca ( zęby tragedia ) 👌 i bardzo byłam zszokowana po pierwsze Pani Dr oddzwoniła 😱 kolejny szok - po walce z zębem Pani Dr zaoferowała pomoc czy to wolne czy święta 😱 dzwonić 😁 ZA MAŁO MIEJSCA OPISAĆ TAK WSPANIAŁĄ STOMATOLOG 🤗 PO PROSTU WSPANIAŁE RĘCE KTÓRE LECZĄ 🤗 LEKARZ Z POWOŁANIA …

lek. dent. Jarosław Nather

ul. Dobrzyńskich 10

Świetny dentysta. Od kilkunastu leczę zęby u niego i jestem zachwycona. Leczenie zawsze bez bólu i bez znieczulenia. I o dziwo, po leczeniu zębów nawet przez dwa trzy lata nie mam żadnych ubytków. Polecam !

lek. dent. Paweł Wójcicki

Zgierska 7/23

Pan Paweł to lekarz z prawdziwego zdarzenia. Świetnie diagnozuje, leczy i zapobiega chorobom. Wszystko wytłumaczy, nie próbuje naciągnąć i zna się na swoim fachu. Chodzenie do niego to przyjemność. Zawsze w świetnym humorze, zna swoich pacjentów i martwi się o ich zdrowie. On pomógł mi wyprowadzić zęby na prostą :)
Opinia dodana przez: Aleksandra
{'id': 27398, 'name': 'Zwoleń'} Chirurg stomatolog
                                       lek. dent. Ewa Wrochna

lek. dent. Ewa Wrochna

Chirurg stomatolog

Lek.Dent.Ewa Wrochna Stomatologia
Aleja Jana Pawła 25
26-700 Zwoleń

Bardzo polecam panią Ewę. Profesjonalizm, życzliwość, w gabinecie zawsze miła atmosfera. Dziękuję za bezbolesne wyleczenie zębów :))))

mgr Aneta Szymczak-Pawlak

Logopeda dziecięcy, Logopeda

Gabinet logopedyczny Aneta Szymczak-Pawlak
Plewiska

Polecam. Synek z utęsknieniem wyczekuje kolejnego spotkania z panią Anetą, efekty są widoczne pomimo krótkiego czasu uczęszczania na terapię
Opinia dodana przez: Gosia

dr n. med. Paweł Skowronek

Ortopeda, Chirurg ortopeda

Paweł Skowronek – Ortopeda Kraków
Kielecka 2

Dziekuje Panie Doktorze za operacje i opieke pooperacyjna. Kazdemy polecam oddac sie w rece Pana Doktora Skowronka. Jest fachowcem i bardzo mila osoba co bardzo stymuluje do wracania do sprawnosci. Potwierdzam ze zabieg wykonany Metoda Miss DAA r zeczywiscie pozwala po 2 tygodniach od operacji chodzic bez kuli , jezdzic na rowerku stacjonarmy i prowadzic samochod. Oczywiscie nalezy zachowac szczegolna ostroznosc. . Podkreslam ze dr Pawel Skowronek jest prekursorem tej …

mgr Maciej Wiśniewski

Fizjoterapeuta, Rehabilitant dziecięcy

Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
ul. Młynarska 8/12

Specjalista w swojej dziedzinie, cierpliwie odpowiada na wszelkie pytania. Miły, uśmiechnięty ma bardzo dobry kontakt zarówno z dzieckiem jak i rodzicem. A co najważniejsze ćwiczenia z Panem Maciejem przynoszą znakomite rezultaty, polecam z całego serca.
Zawsze dokładnie i cierpliwie wysłucha i fachowo zaproponuje skuteczne leczenie. Zawsze dokładnie i cierpliwie wysłucha i fachowo zaproponuje skuteczne leczenie.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Justyna Iwaszko

Prywatny Gabinet Psychiatryczny
Lotnicza 24
Ostrów Wielkopolski

Bardzo dobry psychiatra w Ostrowie. Jeden z milszych lekarzy z jakimi miałam do czynienia. Profesjonalna, dobrze dobiera leki.
Opinia dodana przez: magda

lekarz Piotr Wojskowicz

ulica Mickiewicza Adama 27/48
15-213 Białystok

Pan doktor operował moją mamę. Lekarz bardzo miły, kompetentny i rzeczowy. W trakcie pobytu w szpitalu dopilnował by mama miała konsultację z innymi potrzebnymi specjalistami i pomógł w planowaniu dalszego leczenia. Wspaniały człowiek i świetny fachowiec - polecam.
Opinia dodana przez: Piotr Piątek

lekarz Aneta Mazuruk

Nowowarszawska 41/4
17-200 Hajnówka

PANI DOKTOR MAZURUK TO PRZEDE WSZYSTKIM WSPANIAŁY CZŁOWIEK, KTÓRY INTERESUJE SIĘ SWOIM PACJENTEM. PODEJŚCIEM DO PACJENTA I ENERGIĄ, KTÓRĄ PRZEKAZUJE CHOREMU SPRAWIA, ŻE SAMA WIZYTA DAJE INNE SAMOPOCZUCIE. A WIEDZA I KOMPETENCJA DAJĄ CAŁOŚĆ. DZIĘKUJĘ. TOMASZ

lekarz Sławomir, Danecki

Zaborska 64
Oświęcim

Po pierwszej wizycie u pana doktora jestem bardzo zadowolona. Zalecone leki już działają, odczuwam zdecydowaną poprawę. Początkowo nie było najlepiej, ale po tyg wszystko się zmieniło. Pan doktor mówił że tak będzie.. Naprawdę jestem bardzo zadowolona.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Aleksandra Świderska-Tomaszewska

Samodzielny Publiczny Wielospecjalistyczny Zakł‚ad Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych w Bydgoszczy
ulica Markwarta 4-6
85-015 Bydgoszcz

Bardzo dobry lekarz wspaniałe podejście do pacjenta ,godna polecenia bardzo dobrze wytłumaczy, skieruje na badania
Opinia dodana przez: Barbara Bubacz

lekarz Małgorzata Gilowska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "PoliMed" Sp. z o.o.
ul. Wielka Puszcza 23
43-353 Porąbka

tak jak zaznaczyłem należy się 5 gwiazdek za całość,kompleksowość 6.Same plusy.Polecam.Pani dr z cirpliwością wszystko wytłumaczy tak że wszystko można zrozumieć.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Sławomir Sielski

Olsztyńska 14
86-031 Niwy

Panie dr.Sielski leczył mnie Pan sumiennie i z poświęceniem.Ponieważ leżąc na oddziale to Pan pierwszy wczepił mi kardiowekter - defibrylator w 2004 roku w Szpitalu im.DR.Jurasza.Czułem się pod dobrą opieka.Teraz czuje się słabo i niepewnie , mam wszczepiony nowy kardi,befibrylator 05.05.23r.Nie mogą sobie z nim poradzić ani dobrze nastawić.I dlatego b.prosze o przyjęcie mnie na oddział i o pomoc. Ryszard P.
Opinia dodana przez: Ryszard P.

lek. dent. Joanna Ciepluch-Wróbel

N ZOZ "KaDental"
Bałtycka 68
85-711 Bydgoszcz

Miła z dobrym podejściem do pacjeta profesjonalna bezbolesna obsługa o pięknych oczach . Jednym słowem lekarz na najwyższym poziomie zdecydowanie godny polecenia
Opinia dodana przez: Rafał

lekarz Jerzy Dubiel

Neurochirurg

102 A
66-431 Janczewo

Wspaniały lekarz,który nie przejdzie obok cierpienia człowieka.W październiku pan doktor Dubiel przeprowadził mi operacje kręgosłupa lędźwiowego.Przed operacja prawie przestałam chodzić,ból nogi był nie do zniesienia,teraz jestem trzy tygodnie po operacji chodzę bez bólu nogi i kręgosłupa.Wspanialy lekarz,wyrozumiały,konkretny.Odpowiada na pytania,mówi dokładnie o chorobie wszystko tłumaczy.Bardzo dziękuję za pomoc.Brak mi słów aby okazac swoją wdzięczność Jeszcze raz bardzo dziękuję za wszystko.Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Ewa Chlebowska

lekarz Wojciech Jaraczewski

Chirurg naczyniowy

Rekinowa 43a/4
85-435 Bydgoszcz

Swietny fachowiec.Miałem zaawansowany zespół Leriche"a.Dzięki operacji wkonanej przez doktora Jaraczewskiego mogę dzisiaj chodzić .
Opinia dodana przez: Witold
Lekarz z powołania, rzadko kiedy spotyka się takie podejście do pacjenta. Ze strony Pana doktora można otrzymać ogromną ilość empatii, cierpliwości, szczegółowe wyjaśnienie choroby oraz planu leczenia. Naprawdę lekarz godny polecenia, a w dzisiejszych czasach znalezienie tak dobrego specjalisty to skarb.