lek. dent. Ewa Kicka

Chirurg stomatolog

Kaliska 39a
41-200 Sosnowiec

Witam! Chodzę do Pani doktor od przeszło 30 lat i nigdy się nie zawiodłem:) Poza doskonałym podejściem do swojego zawodu, zawsze służy profesjonalną poradą, jest miła i sympatyczna:) Mam do niej pełne zaufanie i zawsze ze spokojem oddaję jej moje, czasem szwankujące "pianino" do naprawy:))) Polecam gorąco!!!
Opinia dodana przez: Mariusz Cz.

lekarz Bogusława Warchał-Ślosarczyk

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "KOBIMED"
ulica Centralna 12
43-210 Kobiór

Znam Panią doktor od 20 lat ... Super fachowiec, specjalista i bardzo miła spokojna , rzeczowa ..POLECAM
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Mariusz Lipka

Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie
Wyzwolenia 7
41-800 Zabrze

Swietny chirurg 😊Reszta moze sie od niego tylko uczyc.Polecam Z calego serca I Pozdrawiam serdecznie.

lekarz Justyna Janczukiewicz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Medyk" sp. z o.o.
ulica Władysława 27
44-240 Żory

Jestem pacjentką Pani Justyny od kilku lat i niezależnie od etapu mojego życia byłam objęta profesjonalną opieką ginekologiczną. Wizyta zawsze przebiega w swobodnej atomsferze. Choć terminy wizyt są odległe, jest to zrozumiałe ze względu na to, że Pani doktor jest jedna i się nie rozdwoi. Ubolewam tylko nad tym, że Pani doktor nie pracuje w żadnym szpitalu :(.
Opinia dodana przez: MS

lekarz Ewa Włoszczyńska

Świętego Maksymiliana 9 B/19
44-207 Rybnik

Miałem zabieg usunięcia zaćmy,jestem bardzo zadowolony.Pani Doktor miła ,kompetentna. Bardzo polecam.

lekarz Aleksandra Zoń-Giebel

Internista, Reumatolog

ulica Botaniczna 7 c
43-195 Mikołów

Pani Doktor ma doskonałe podejście do pacjenta. Przeprowadza dokładny wywiad. Pomimo pandemii nie boi się zbadać pacjenta, a nie jak inni "specjaliści" tylko praktykują teleporady. Wnikliwie przegląda dotychczasową dokumentację medyczną i potrafi zalecić skuteczne leczenie.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Ewa Święchowicz

Bytomskie Centrum Medyczne Jedynka
ulica Piłsudskiego 67
41-902 Bytom

To jest naprawdę świetny, lekarzy, polecam wszystkim.z cała odpowiedzialnością. To Pani Dr. Zrobiła badania z pośród innych którzy,sceptycznie podchodzili.do problemu. Jest cudowną Pani doktor. Będę się starał o wizytę.Pewnie będzie trudno. Ale w moim przypadku,tylko Pani Dr. Jak dotychczas . Znajdzie, odpowiednie, lekarstwo. Ostatnia nadzieja dla mnie. ..
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Norbert Bałchanowski

Komorniki 21
26-050 Samsonów

Bardzo dobry lekarz, jestem niezwykle wdzięczna że z tak dużym zaangażowaniem i profesjonalizmem podchodzi do pacjenta, wnika w problem i niestrudzony dąży do jego rozwiązania. Bezinteresownie stara się pomóc od przyjęcia na oddział do samego opuszczenia oddziału przez pacjenta, dodatkowo wskazuje możliwości leczenia u innych specjalistów gdyż on jako chirurg niweluje skutki ale przyczyny są gdzie indziej. Od początku do końca wie co robi i podejmuje się trudnych zabiegów. Poznałam …
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Przemysław Znamirowski

Ćwiklińskiej 5/13
25-435 Kielce

Chciałabym wyrazić ogromną wdzięczność i podziw dla Pana Doktora za wyjątkowe podejście do pacjenta. Nigdy wcześniej nie spotkałam się z tak życzliwą i troskliwą opieką. Bardzo gorąco polecam Pana doktora Przemysła Znamierowskiego. Niezwykle uprzejmy, bardzo przyjazny. Od samego przekroczenia progu gabinetu ma się poczucie, że trafiło się w bardzo dobre ręce. Jest to wyjątkowy człowiek i wyjątkowy lekarz, oprócz tego że jest przemiły, życzliwy i wyrozumiały, to posiada ogromną wiedzę. …
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Marta Tomaszewska

Barwinek 6/38
25-150 Kielce

Pani doktor jest najcudowniejszym, najcieplejszym lekarzem jakiego znam. Jest lekarzem prowadzącym mojego synka, kontakt z Panią doktor jest wspaniały. Szkoda że tak mało jest lekarzy z tak "ludzkim" podejsciem ❤

lekarz Łukasz Panek

Poradnia logopedyczna
Jurajska 7
25-640 Kielce

Wspanialy lekarz.Zaufalam p.Doktorowi i jestem bardzo zadowolona.Szkoda,ze tak pozno trafilam do takiego specjalisty/

lekarz Dorota Przeklasa

Sienkiewicza 17
34-730 Mszana Dolna

Niemoge absolutnie powiedzieć złego słowa o p.doktor.Jest naprawdę w porządku bardzo dba o swoje pacjentki .jest sympatyczna i bardzo bardzo miła.P.doktor poznałam przypadkowo na oddziale ginekologi w Myslenicach gdzie spędziłam kilka tygodni bendac w ciazy i mimo iz wtedy niebylam pacjentka p.doktor-bardzo grzecznie podchodzila do mojej osoby.Mimo iz minęło sporo lat teraz jestem pacjętką pani doktor. Mam do p.doktor Przeklasy ogromne zaufanie SZCZERZE POLECAM tego lekarza 😊 a- nonimka.

lekarz Marek Trzcionkowski

Górnicza 1
32-300 Olkusz

Chciałabym przekazać słowa uznania dla Pana, kiedyś przed laty byłam pacjentką szpitala, i w pewnym okresie trafiłam pod Pana opiekę. Wtedy byłam trochę pogubiona, nie wiedziałam co mam zrobić jak żyć po przebytej operacji. Ważny był dla mnie i jest do dzisiaj kontakt z lekarzem, któremu mogę bezgranicznie zaufać. Znalazłam tam takich lekarzy, a w śród nich jest też Pan. Leczenie farmakologiczne to połowa sukcesu, do całkowitego dojścia do dobrego …
Opinia dodana przez: Wiesława J.

lekarz Krzysztof Adamus

NZOZ "OPTI-MED"
ulica 19 Listopada 14D
33-300 Nowy Sącz

Najlepszy ortopeda pod słońcem. Doskonały fachowiec w swojej dziedzinie. 0gromna wiedza i doświadczenie. Dobry kontakt z pacjentem. Doktor Adamus operował mi obydwa kolana. Miałam wystawiane endo protezy stawu kolanowego. Operacje odbyły się w odstępach dziewięciu miesięcy. Z ośrodka rehabilitacyjnego wyszłam już bez kul. Zapomniałam co to znaczy ból. A wszystko dzięki Panu doktorowi. Jeżeli operacje kolan to tylko dr Adausa. Jeszcze raz bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Wdzięczna pacjentka. Józefa …
Opinia dodana przez: Jozefa

lekarz Ewa Kwiatkowska-Sitek

NZOZ LUX-OKULISTYKA - Poradnia stomatologiczna
ul. Marii Konopnickiej 15
37-200 Przeworsk

Byłem dziś. Bardzo sprawne badania, diagnoza, wyjaśnienie po badaniu rezultatów badań. Super. Jestem zadowolony.
Opinia dodana przez: Daniel

lekarz Magdalena Pomarańska

Centrum Medyczne Luxmed
ul. Koncertowa 4a

Bardzo rzeczowa i konkretna lekarz , duże wrażenie zrobiło na mnie patrzenie na pacjenta w skali global nie tylko nos ale Pani Doktor dostrzega tez , że coś jest wokół nosa. Brawo.
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Katarzyna Wyrzykowska-Rabe

Dermatolog

Zamkowa 61
95-200 Pabianice

Kompetentna Pani doktor , cierpliwa , bardzo sympatyczna . W moim przypadku zastosowane leki zadziałały już po tygodniu .Byłam u innych lekarzy ale efektu nie było.Polecam.

lek. dent. Radosław Markowski

al. ks. kard. Stefana Wyszyńskiego 11c
97-400 Bełchatów

Polecam z czystym sumieniem. Pan Radosław to świetny dentysta z indywidualnym podejściem do pacjenta. Posiada ogromną wiedzę i da się odczuć podczas wizyty, że wykonuje swój zawód z dużym entuzjazmem. Korony, implanty itp mu nie straszne.

lekarz Beata Łubkowska

Brukowa 137A

Lekarz z powołania. Pełen profesjonalizm, cierpliwość i zrozumienie. Wzór dla przyszłych pokoleń lekarskiego zawodu.

lekarz Wojciech Ratajczak

Zielona Dolina 17
64-920 Piła

Nigdy w swoim życiu nie spotkałam lepszego lekarza niż dr Ratajczak. Lekarz, który robi wszystko by pomóc. Przede wszystkim zleca badania. Empatyczny, budzi zaufanie, bardzo wysoka kultura. Oprócz wiedzy i wykształcenia posiada też dobre serce. Wielu znajomych i rodziny leczyło się u doktora i każdy mowi to samo. Wielka strata dla Ars Medical, że doktor już tam nie pracuje.