lekarz Paweł Mizerny

Skwierzyńska 37

Świetny diagnosta i mistrz w usuwaniu znamion, innych pieprzyków i różnych „pypci” laserem. Szybko, bez stresu i bezboleśnie, w luźnej, przyjaznej atmosferze. Polecam gorąco.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Beata Stanek

Chirurg dziecięcy

Uniwersytecki Szpital Dziecięcy
Wielicka 265; 30 -663 Kraków

Pani Doktor jest najlepsza!!! To dzięki Niej nasza córeczka po założeniu dystraktorów żuchwy będzie mogła żyć normalnie 💪 Gdy nasz świat runął, Pani Doktor pomogła go odbudować. Dla małego pacjenta zrobi wszystko, co tylko może ❤️ a potrafi wiele... Cudowny człowiek o wielkim sercu i wielkich umiejętnościach. Z całego serca polecam ☺️
Opinia dodana przez: Asia
Bardzo polecam Panią doktor. Ma super podejście do dzieci, wszystko tlumaczy,pokazuje co do czego służy, nie spieszy się. Moje córka 3l. Sama siadła na fotelu dentystycznym i odrazu otwarła buźkę. Z uśmiechem współpracowała z Panią doktor. 8l panikara tez jest bardzo zadowolona z wizyty. Dziewczyny nie mogą doczekać się kolejnej wizyty 😊
Opinia dodana przez: Iza

lekarz Monika Marsik-Styrkosz

ulica Pychowicka 18F/3

Pani doktor była lekarzem prowadzącym mojej córki na oddziale neurologii i pediatrii. Jest kompetenta i empatyczna. Nawiązuje bardzo dobry kontakt z dzieckiem i rodzicem. Z szacunkiem i troską odnosi się do pacjentów. Wszystko dokładnie wyjaśnia i tlumaczy. Mimo natłoku obowiązków zawsze znajduje czas na rozmowę. Stara się znaleźć przyczynę choroby mimo trudności w diagnozie. Podchodzi do pacjenta kompleksowo. Jestem jej bardzo wdzięczna za wszystko co dla nas zrobiła. Mama Leny
Opinia dodana przez: Mama Leny

lekarz Michał De Lubicz Jaworowski

ulica Poznańska 8/1U

Super lekarz i psycholog, wie jak dotrzeć do pacjenta i jak prowadzić rozmowę. Jestem obecnie po operacji stawu skokowego i On nadzoruje dalsze leczenie. Dużo zdrowia i spełnienia marzeń oraz tytułu Profesora życzę. Pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Michał Sojka

Mariańska 21/17

Świetny lekarz, olbrzymie kompetencje i umiejętności. Uprzejmy i empatyczny w stosunku do pacjenta. Przeprowadzony przez niego zabieg usprawnił mi nogi, które przez lata utrudniały mi chodzenie na dystansie 400 - 500 m. Bardzo polecam osobom mający problemy naczyniowe,
Opinia dodana przez: Jerzy Zieliński

lek. dent. Piotr Skrzypek

ul. Maćka z Bogdańca 16B/23-24

Do Pana dr Skrzypka trafiliśmy przez internet. Nie ukrywamy, że szukaliśmy implantów ,które mogłyby odpowiadać naszym zasobom finansowym. Po pierwszej wizycie byliśmy bardzo zadowoleni z podejścia Pana Doktora do naszego problemu, zaproponowanego leczenia i czasu ,który nam poświęcił .Zdecydowaliśmy się na wykonanie zabiegów u Pana Doktora i to był strzał w 10.To co Nas spotkało ze strony Całego Zespołu, zasługuje na najwyższą ocenę. Personel Pana Doktora, to Ludzie Młodzi, ale …
Opinia dodana przez: Barbara i Krzysztof

lekarz Janusz Ogiński

Wojska Polskiego 43/45/8
95-070 Aleksandrów Łódzki

Bardzo dobry lekarz.Nie dziwię się,że trudno się do niego dostać.Nikt inny nie rozpoznał mojej choroby ,nawet super specjaliści,a pan doktor postawił właściwą diagnozę i przepisał bardzo dobre leki.Polecam wszystkim tego wspaniałego lekarza.
Opinia dodana przez: Iwona

lek. dent. Marek Łobodziński

ulica Mostowa 7
47-223 Stare Koźle

Od Lat bałam się stomatologów, już dzień przed wizytą bolał Mnie żołądek, wchodząc do gabinetu z daleka krzyczałam, że boje się jak cholera. Pan doktor nawet nie wiedziałam w którym momencie uporał się z problemem bez boleśnie z uśmiechem na twarzy oraz bez zniechęcających komentarzy ❤️Polecam z Całego Serca

lekarz Urszula Stanclik

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MEDYK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Opolska 30B
49-100 Niemodlin

Już parę dobrych lat leczę się u Pani doktor.Zna się na rzeczy,jest miła i dokładnie wysłucha pacjenta z jakim problemem przyszedł.Polecam ją z całego serca 🙂
Opinia dodana przez: Elżbieta

lek. dent. Małgorzata Ignerska

Jagiełły 40/12
48-385 Otmuchów

Pani Doktor to w 100% profesjonalista i specjalista w swojej dziedzinie. Potrafi zadbać o pacjenta ze starannością o najmniejsze szczegóły. Dba o komfort oraz bezpieczeństwo pacjenta. Tłumaczy każdy etap, oraz różne możliwości leczenia. Tego oczekuje się od lekarza - fachowej opieki. Pani doktor podchodzi do każdego przypadku indywidualnie, z sercem oraz zaangażowaniem. Polecam serdecznie korzystanie z usług :)

lekarz Marta Kochanowicz

Spółdzielców 4a/2
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Lekarz - profesjonalista z powołaniem, a do tego miła, spokojna, rzeczowa. Coraz mniej takich lekarzy. Polecam.
Opinia dodana przez: Alina Malina

lekarz Iwona Sikorska-Żurawel

ulica Opolska 36B
47-100 Strzelce Opolskie

Rzeczowa i do tego wyjątkowo sympatyczna. Nie idzie na skróty i nie lekceważy pacjenta. Lekarz z powolania ;)

lekarz Bogumiła Wasylenki

Ozimska 65
46-053 Chrząstowice

Super lekarz dzisiaj bylam usuwac kaszaka kolo oka bezbolesnie szybko i profesjonalnie.Jestem z wizyty bardzo zadowolona za 2 tyg ide z nastepnym problemem
Opinia dodana przez: Bozena

lekarz Małgorzata Wesołowska-Cerajewska

Internista, Radioterapeuta

Poradnia ginekologiczna
Św. Marii Magdaleny 8 a/b

Bardzo kompetentna, empatyczna i zaangażowana w swoją pracę lekarz, która odpowie i spokojnie wytłumaczy postawioną diagnozę, oraz pokieruje na inne badania, jeśli wymaga tego sytuacja. Bardzo serdecznie polecam.

lekarz Tomasz Śmigielski

Fresenius Nephrocare Polska Sp. z o.o.
ulica Traugutta 7
62-400 Słupca

Bardzo miły, sympatyczny człowiek. Zna się na swojej pracy:) poświęca każdemu czas, trafnie stawia diagnozy! Lekarz godny polecenia! Swoją osobą przetasowal mi swoją opinię na temat lekarzy! :)

lekarz Mariusz Śmiłowski

Łoniów 81
27-670 Łoniów

W stu procentach polecam Świetny lekarz i specjalista Bardzo miły i kulturalny Jestem bardzo zadowolona z leczenia

lekarz Rafał Wiktor

Jeżowe 428
37-430 Jeżowe

Miałam przyjemność z Panem doktorem podczas wizyty z synkiem na pogotowiu,bardzo sympatyczny i miły ,dokładnie przeprowadza wywiad z rodzicem i tłumaczy co na co przepisuje . Polecam,oby wszyscy lekarze byli tacy na świątecznej I nocnej opiece w szpitalach.
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Jarosław Szumiłowicz

Poradnia
Powstańców Wielkopolskich 66-68

Wczoraj wyszedłem ze szpitala. Mam stent-graft w aorcie brzusznej. Dzięki niemu pozbyłem się panicznego strachu -kiedy to się stanie - i wkrótce wrócę do normalnego życia. Dziękuję Panu Doktorowi i całemu zespołowi Aortic-Taem Kliniki Chirurgii Ogólnej Naczyniowej i Angiologii SPSK2. Jestem bardzo wdzięczny, a zarazem bardzo dumny, że mamy takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Piotr Sałapa

Neurochirurg

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4

Polecam dr Piotra Sałapę. Profesjonalista, opanowany, kompetentny z dozą wysublimowanego humoru. Podczas wizyty spokojnie wysłuchał mnie na czym polegaja moje dolegliwości. Dokładnie przejrzał moją zgromadzoną dokumentację medyczną. Obejrzał też płytki rezonansu magnetycznego i rtg. Po dokładnym przebadaniu mnie w pozycji leżącej i stojącej wyjaśnił mi skąd są moje dolegliwości. Zaproponował mi leczenie szpitalne. Podczas neurolizy obwodów nerwowych wyjaśnił mi na czym będzie poległ zabieg. Z doza humoru przygotowywał mnie na …
Opinia dodana przez: Jolanta