Indywidualna Praktyka Lekarska Michał Suchorski
górna Wilda 82
PANI DOKTOR GATTNER URATOWAŁA MI ŻYCIE.WSPANIAŁY CZŁOWIEK,KOBIETA,LEKARZ.KAŻDEMU CZŁOWIEKOWI ŻYCZĘ TAKIEGO LEKARZA.PANI DOKTOR ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE
Gabinet prywatny Zbigniew Małek
Cegielniana 38/5U
Rzeszów
Polecam w 100%, każdemu kto ma problem z woreczkiem żółciowym. Operacja przebiegła dobrze, po szybko wracam do zdrowia.
Pani Doktor Psichatra Ewa Dominiczak , jest bardzo sympatyczną i miłą bardzo grzeczną i oddaną Paniądoktor , ja jak się uniej leczyłem do 2012 roku jest panią dokto bardzo żetelną i pomocną jakzawze do niej dokabinetu wchodziło to zawsze roz mawiała spacjętem jak on ię czuje czy niejest gorzej , zawsze jak wychodziłem odniej tobyłem podbudowany , polecam Panią doktor :-) :-) :-)
Jestem bardzo zadowolona z wizyt. Bardzo miła,empatyczna osoba. Oprócz fachowych porad- z Panią doktor można porozmawiać na każdy temat i nie traktuje pacjenta " z góry". Ogromnym plusem jest fakt, iż bardzo łatwo się z nią skontaktować. Nawet jeśli nie może w danej chwili odebrać telefonu-zawsze oddzwoni. Szczerze polecam wszystkim!
DARIMED
Prosta 42
Kielce
Lekarz, jeden z najlepszych, najsympatyczbiejszych i najbardziej kompetentny, z jakim miałam styczność. Polecam. Obyśmy mieli tylko takich lekarzy.
Awodent. Przychodnia lekarsko - dentystyczna
Łukasza Gołębiowskiego 2
Wyjątkowy specjalista, zawsze uśmiechnięty,empatyczny, przed każdym zabiegiem wszystko dokładnie tłumaczy. Szczerze polecam wizytę u dr. Radwańskiego!
Lekarsko-Dentystyczny NZOZ "DENMED"
KRÓLA KAZIMIERZA WIELKIEGO 64
Olkusz
Wspaniały lekarz, profesjonalista, bardzo dobre podejście do pacjenta. Odwiedzam ten gabinet od lat, i zawsze jestem bardzo zadowolony.
Najlepszy Stomatolog na jakiego mogłam trafić,mimo obaw i strachu...usunięcie kilku zębów nie pierwszy raz ..trwało naprawdę szybko.i sprawnie..bez bólu i w miłej atmosferze.Polecam.z Całego Serca Wszystkim Którzy się Boją ..wyrywania zębów bądź innych zabiegów Chirurgicznych.
Pani Doktor, jest stworzona do tego zawodu. Wykonuje swoją pracę z ogromnym zamiłowaniem i cierpliwością. Nigdy dotąd nie spotkałam na swojej drodze osób związanych z medycyną z tak wielkim zaangażowaniem. Po piętnastu latach, borygania się z wadą oczu trafiłam na wyjątkową osobę z wyjątkowym podejściem do pacjentów. Bardzo serdecznie polecam!
NZOZ Św. Ojca Pio
Burzyńskiego 1
Juuuupi miałam szczęście bo ZNALAZŁAM TAK WSPANIAŁĄ PANIĄ DOKTOR 🧑⚕️ 🤗 bardzo sympatyczną osobę która walczy do końca ( zęby tragedia ) 👌 i bardzo byłam zszokowana po pierwsze Pani Dr oddzwoniła 😱 kolejny szok - po walce z zębem Pani Dr zaoferowała pomoc czy to wolne czy święta 😱 dzwonić 😁 ZA MAŁO MIEJSCA OPISAĆ TAK WSPANIAŁĄ STOMATOLOG 🤗 PO PROSTU WSPANIAŁE RĘCE KTÓRE LECZĄ 🤗 LEKARZ Z POWOŁANIA …
Pan Paweł to lekarz z prawdziwego zdarzenia. Świetnie diagnozuje, leczy i zapobiega chorobom. Wszystko wytłumaczy, nie próbuje naciągnąć i zna się na swoim fachu. Chodzenie do niego to przyjemność. Zawsze w świetnym humorze, zna swoich pacjentów i martwi się o ich zdrowie. On pomógł mi wyprowadzić zęby na prostą :)
Lek.Dent.Ewa Wrochna Stomatologia
Aleja Jana Pawła 25
Zwoleń
Bardzo polecam panią Ewę. Profesjonalizm, życzliwość, w gabinecie zawsze miła atmosfera. Dziękuję za bezbolesne wyleczenie zębów :))))
Gabinet logopedyczny Aneta Szymczak-Pawlak
Plewiska
Polecam. Synek z utęsknieniem wyczekuje kolejnego spotkania z panią Anetą, efekty są widoczne pomimo krótkiego czasu uczęszczania na terapię
Paweł Skowronek – Ortopeda Kraków
Kielecka 2
Dziekuje Panie Doktorze za operacje i opieke pooperacyjna. Kazdemy polecam oddac sie w rece Pana Doktora Skowronka. Jest fachowcem i bardzo mila osoba co bardzo stymuluje do wracania do sprawnosci. Potwierdzam ze zabieg wykonany Metoda Miss DAA r zeczywiscie pozwala po 2 tygodniach od operacji chodzic bez kuli , jezdzic na rowerku stacjonarmy i prowadzic samochod. Oczywiscie nalezy zachowac szczegolna ostroznosc. . Podkreslam ze dr Pawel Skowronek jest prekursorem tej …
Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
ul. Młynarska 8/12
Specjalista w swojej dziedzinie, cierpliwie odpowiada na wszelkie pytania. Miły, uśmiechnięty ma bardzo dobry kontakt zarówno z dzieckiem jak i rodzicem. A co najważniejsze ćwiczenia z Panem Maciejem przynoszą znakomite rezultaty, polecam z całego serca.
Zawsze dokładnie i cierpliwie wysłucha i fachowo zaproponuje skuteczne leczenie. Zawsze dokładnie i cierpliwie wysłucha i fachowo zaproponuje skuteczne leczenie.
Prywatny Gabinet Psychiatryczny
Lotnicza 24
Ostrów Wielkopolski
Bardzo dobry psychiatra w Ostrowie. Jeden z milszych lekarzy z jakimi miałam do czynienia. Profesjonalna, dobrze dobiera leki.