Dom Lekarski - Przychodnia w Outlet Park
Struga 42
Super lekarz, Pani doktor prowadziła mnie w szpitalu na oddziale w trakcie chemioterapii, później w poradni i tak od kilkunastu lat. Polecam z całego serca, spokijna, uśmiechnięta i profesjonalna z doświadczeniem i wiedzą.
Mogę tylko potwierdzić wcześniejsze opinię ,Pan doktor to prawdziwy mistrz w swoich dziedzinach,nie ma co się bać badań czy zabiegu,jak ktoś już pisał u dentysty jest większy strach a tutaj kilka minut i po sprawie .Z hemoroidami nie ma co czekać bo im dłużej się czeka tym trudniejsze leczenie.W ramach NFZ takiego leczenia nie ma a nawet jak ci stwierdzą hemoroidy to tylko leczenie operacyjne skalpelem a u doktora są …
Bardzo dobry lekarz. Pani Doktor jako jedyna poprawnie zdiagnozowała postępujące zapalenie płuc w trakcie grypy typu A. Jako jedyna z wielu badających mnie lekarzy usłyszała niepokojące zmiany w płucach. Wdrożyła konieczne badania. Sympatyczna, uśmiechnięta i spokojna. Wszystko dokładnie wytłumaczyła. Bardzo polecam Panią Doktor i dziękuję za wszystko. Lekarz zdecydowanie z pasją.
NZOZ MALVITA
ulica Traugutta 30
Grodzisk Mazowiecki
Bardzo dobry lekarz ,spokojny ,cierpliwy Wyslucha pacjenta Bardzo dobrze tlumaczy chorobe ,Bardzo dokladnie bada Jestembardzo zadowolona i wszystkim chorym polecam Pania doktor Pani doktor prawidlowo postawila diagnoze , co potwierdzily badania
Europejskie Centrum Zdrowia Otwock Sp. z o.o.
ulica Borowa 14/18
Otwock
Byłam na wizycie u p. dr. Michała Piłki pierwszy raz i mam nadzieję, że nie ostatni. Moja historia chorobowa jest bardzo bogata, więc przekrój lekarzy również. Spotkałam się z różnym podejściem. Dzisiaj zostałam potraktowana nietuzinkowo. Dokładny wywiad, badania, zalecenia. Wszystko zrozumiałe i czytelne. O dziwo Pan dr na wszystko miał czas i z niczym się nie spieszył. To jest prawdziwy lekarz nie tylko z wykształcenia ale bardziej z powołania.
Polkowickie Centrum Usług Zdrowotnych-Zakład Opieki Zdrowotnej S.A.
ulica Kominka 7
Polkowice
Bez żadnych wątpliwości najlepsza w Lubinie i okolicach. Z czystym sumieniem polecamy panią doktor. Ogromna wiedza, kompetencje, profesjonalizm. Subtelna, zawsze uśmiechnięta i co bardzo ważne - wspaniałe podejście do małych pacjentów. Efekt leczenia powalający. Dziękujemy :)
Pani doktor Katarzyna Woźna to kardiolog o wielkim sercu, którego nie tylko warto, ale trzeba polecić. Przyjmuje pacjenta z wielkim spokojem, kulturą i empatią,a jej uważne podejście sprawia, że pacjent czuje się bezpiecznie i naprawdę zaopiekowany. Badanie jest dokładne, wyjaśnienia jasne, ogrom wiedzy i profesjonalizmu, a cała wizyta daje poczucie, że trafiło się w najlepsze ręce.
Powiatowe Centrum Medyczne w Wołowie
Inwalidów Wojennych 26
Wołów
Dobre podejście do choroby i pacjenta, lekarz na spokojnie i rzeczowo tłumaczy jak zwalczyć chorobę, warto wspomnieć iż p.Maciej operuje techniką TATME ( laparoskopowa operacja raka odbytnicy).
ul. Nowosądecka 15C/2
Bardzo mila doktor tak sie balam teraz bede sie leczyc z mezem u P dr.Polecam wiem ile mam do wyleczenia i odrzymalam odpowiedz na wszystkie pytania.
Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska
ulica Zwycięstwa 202 A
Koszalin
Miałem ogromne szczęście trafić pod opiekę dr. Sebastiana Stucki – to lekarz z powołania, który łączy ogromną wiedzę, profesjonalizm i empatię w podejściu do pacjenta. Już od pierwszej wizyty czułem, że jestem w dobrych rękach. Pan doktor dokładnie wyjaśnił, na czym polega mój problem, cierpliwie odpowiadał na wszystkie pytania i zaproponował skuteczny plan leczenia, który szybko przyniósł ulgę. Jego zaangażowanie, spokój i serdeczność sprawiają, że każda wizyta przebiega w przyjaznej …
Pani Doktor jest wspaniałą osobą, otoczyła mnie znakomitą i bardzo fachową opieką. Odznacza się ponad to dużą dozą empatii. Kilka razy dziennie sprawdzała stan zdrowia i wprowadzała niezbędne modyfikacje leczenia, dzięki temu wszystko szybko zaczęło wracać do normy. Dziękuję za wszystko.
ZOZ w Świętochłowicach Sp. z o.o.
ul. Chorzowska 38
Świętochłowice
Profesjonalny lekarz. Bardzo dobry chirurg. Miły i uprzejmy dla pacjentów. Kompleksowo i wnikliwie podchodzi do leczenia. Polecam
Prywatna Przychodnia Lekarsko-Stomatologiczna JAWI-MED-MACURA Spółka Jawna
ulica Pokoju 8A
Ruda Śląska
Polecam dr ,kompetencja delikatny,wyjaśni wszystko uspokoi nerwy. Dzięki niemu strach przed dentysta poszedł w niepamięć..