lekarz Aneta Mazuruk

Nowowarszawska 41/4
17-200 Hajnówka

PANI DOKTOR MAZURUK TO PRZEDE WSZYSTKIM WSPANIAŁY CZŁOWIEK, KTÓRY INTERESUJE SIĘ SWOIM PACJENTEM. PODEJŚCIEM DO PACJENTA I ENERGIĄ, KTÓRĄ PRZEKAZUJE CHOREMU SPRAWIA, ŻE SAMA WIZYTA DAJE INNE SAMOPOCZUCIE. A WIEDZA I KOMPETENCJA DAJĄ CAŁOŚĆ. DZIĘKUJĘ. TOMASZ

lekarz Sławomir, Danecki

Zaborska 64
Oświęcim

Po pierwszej wizycie u pana doktora jestem bardzo zadowolona. Zalecone leki już działają, odczuwam zdecydowaną poprawę. Początkowo nie było najlepiej, ale po tyg wszystko się zmieniło. Pan doktor mówił że tak będzie.. Naprawdę jestem bardzo zadowolona.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Aleksandra Świderska-Tomaszewska

Samodzielny Publiczny Wielospecjalistyczny Zakł‚ad Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych w Bydgoszczy
ulica Markwarta 4-6
85-015 Bydgoszcz

Bardzo dobry lekarz wspaniałe podejście do pacjenta ,godna polecenia bardzo dobrze wytłumaczy, skieruje na badania
Opinia dodana przez: Barbara Bubacz

lekarz Małgorzata Gilowska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "PoliMed" Sp. z o.o.
ul. Wielka Puszcza 23
43-353 Porąbka

tak jak zaznaczyłem należy się 5 gwiazdek za całość,kompleksowość 6.Same plusy.Polecam.Pani dr z cirpliwością wszystko wytłumaczy tak że wszystko można zrozumieć.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Sławomir Sielski

Olsztyńska 14
86-031 Niwy

Panie dr.Sielski leczył mnie Pan sumiennie i z poświęceniem.Ponieważ leżąc na oddziale to Pan pierwszy wczepił mi kardiowekter - defibrylator w 2004 roku w Szpitalu im.DR.Jurasza.Czułem się pod dobrą opieka.Teraz czuje się słabo i niepewnie , mam wszczepiony nowy kardi,befibrylator 05.05.23r.Nie mogą sobie z nim poradzić ani dobrze nastawić.I dlatego b.prosze o przyjęcie mnie na oddział i o pomoc. Ryszard P.
Opinia dodana przez: Ryszard P.

lek. dent. Joanna Ciepluch-Wróbel

N ZOZ "KaDental"
Bałtycka 68
85-711 Bydgoszcz

Miła z dobrym podejściem do pacjeta profesjonalna bezbolesna obsługa o pięknych oczach . Jednym słowem lekarz na najwyższym poziomie zdecydowanie godny polecenia
Opinia dodana przez: Rafał

lekarz Jerzy Dubiel

Neurochirurg

102 A
66-431 Janczewo

Wspaniały lekarz,który nie przejdzie obok cierpienia człowieka.W październiku pan doktor Dubiel przeprowadził mi operacje kręgosłupa lędźwiowego.Przed operacja prawie przestałam chodzić,ból nogi był nie do zniesienia,teraz jestem trzy tygodnie po operacji chodzę bez bólu nogi i kręgosłupa.Wspanialy lekarz,wyrozumiały,konkretny.Odpowiada na pytania,mówi dokładnie o chorobie wszystko tłumaczy.Bardzo dziękuję za pomoc.Brak mi słów aby okazac swoją wdzięczność Jeszcze raz bardzo dziękuję za wszystko.Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Ewa Chlebowska

lekarz Wojciech Jaraczewski

Chirurg naczyniowy

Rekinowa 43a/4
85-435 Bydgoszcz

Swietny fachowiec.Miałem zaawansowany zespół Leriche"a.Dzięki operacji wkonanej przez doktora Jaraczewskiego mogę dzisiaj chodzić .
Opinia dodana przez: Witold
Lekarz z powołania, rzadko kiedy spotyka się takie podejście do pacjenta. Ze strony Pana doktora można otrzymać ogromną ilość empatii, cierpliwości, szczegółowe wyjaśnienie choroby oraz planu leczenia. Naprawdę lekarz godny polecenia, a w dzisiejszych czasach znalezienie tak dobrego specjalisty to skarb.

lek. dent. Ewa Kicka

Chirurg stomatolog

Kaliska 39a
41-200 Sosnowiec

Witam! Chodzę do Pani doktor od przeszło 30 lat i nigdy się nie zawiodłem:) Poza doskonałym podejściem do swojego zawodu, zawsze służy profesjonalną poradą, jest miła i sympatyczna:) Mam do niej pełne zaufanie i zawsze ze spokojem oddaję jej moje, czasem szwankujące "pianino" do naprawy:))) Polecam gorąco!!!
Opinia dodana przez: Mariusz Cz.

lekarz Bogusława Warchał-Ślosarczyk

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "KOBIMED"
ulica Centralna 12
43-210 Kobiór

Znam Panią doktor od 20 lat ... Super fachowiec, specjalista i bardzo miła spokojna , rzeczowa ..POLECAM
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Mariusz Lipka

Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie
Wyzwolenia 7
41-800 Zabrze

Swietny chirurg 😊Reszta moze sie od niego tylko uczyc.Polecam Z calego serca I Pozdrawiam serdecznie.

lekarz Ewa Włoszczyńska

Świętego Maksymiliana 9 B/19
44-207 Rybnik

Miałem zabieg usunięcia zaćmy,jestem bardzo zadowolony.Pani Doktor miła ,kompetentna. Bardzo polecam.

lekarz Aleksandra Zoń-Giebel

Internista, Reumatolog

ulica Botaniczna 7 c
43-195 Mikołów

Pani Doktor ma doskonałe podejście do pacjenta. Przeprowadza dokładny wywiad. Pomimo pandemii nie boi się zbadać pacjenta, a nie jak inni "specjaliści" tylko praktykują teleporady. Wnikliwie przegląda dotychczasową dokumentację medyczną i potrafi zalecić skuteczne leczenie.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Ewa Święchowicz

Bytomskie Centrum Medyczne Jedynka
ulica Piłsudskiego 67
41-902 Bytom

To jest naprawdę świetny, lekarzy, polecam wszystkim.z cała odpowiedzialnością. To Pani Dr. Zrobiła badania z pośród innych którzy,sceptycznie podchodzili.do problemu. Jest cudowną Pani doktor. Będę się starał o wizytę.Pewnie będzie trudno. Ale w moim przypadku,tylko Pani Dr. Jak dotychczas . Znajdzie, odpowiednie, lekarstwo. Ostatnia nadzieja dla mnie. ..
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Norbert Bałchanowski

Komorniki 21
26-050 Samsonów

Bardzo dobry lekarz, jestem niezwykle wdzięczna że z tak dużym zaangażowaniem i profesjonalizmem podchodzi do pacjenta, wnika w problem i niestrudzony dąży do jego rozwiązania. Bezinteresownie stara się pomóc od przyjęcia na oddział do samego opuszczenia oddziału przez pacjenta, dodatkowo wskazuje możliwości leczenia u innych specjalistów gdyż on jako chirurg niweluje skutki ale przyczyny są gdzie indziej. Od początku do końca wie co robi i podejmuje się trudnych zabiegów. Poznałam …
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Przemysław Znamirowski

Ćwiklińskiej 5/13
25-435 Kielce

Chciałabym wyrazić ogromną wdzięczność i podziw dla Pana Doktora za wyjątkowe podejście do pacjenta. Nigdy wcześniej nie spotkałam się z tak życzliwą i troskliwą opieką. Bardzo gorąco polecam Pana doktora Przemysła Znamierowskiego. Niezwykle uprzejmy, bardzo przyjazny. Od samego przekroczenia progu gabinetu ma się poczucie, że trafiło się w bardzo dobre ręce. Jest to wyjątkowy człowiek i wyjątkowy lekarz, oprócz tego że jest przemiły, życzliwy i wyrozumiały, to posiada ogromną wiedzę. …
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Marta Tomaszewska

Barwinek 6/38
25-150 Kielce

Pani doktor jest najcudowniejszym, najcieplejszym lekarzem jakiego znam. Jest lekarzem prowadzącym mojego synka, kontakt z Panią doktor jest wspaniały. Szkoda że tak mało jest lekarzy z tak "ludzkim" podejsciem ❤

lekarz Łukasz Panek

Poradnia logopedyczna
Jurajska 7
25-640 Kielce

Wspanialy lekarz.Zaufalam p.Doktorowi i jestem bardzo zadowolona.Szkoda,ze tak pozno trafilam do takiego specjalisty/

lekarz Dorota Przeklasa

Sienkiewicza 17
34-730 Mszana Dolna

Niemoge absolutnie powiedzieć złego słowa o p.doktor.Jest naprawdę w porządku bardzo dba o swoje pacjentki .jest sympatyczna i bardzo bardzo miła.P.doktor poznałam przypadkowo na oddziale ginekologi w Myslenicach gdzie spędziłam kilka tygodni bendac w ciazy i mimo iz wtedy niebylam pacjentka p.doktor-bardzo grzecznie podchodzila do mojej osoby.Mimo iz minęło sporo lat teraz jestem pacjętką pani doktor. Mam do p.doktor Przeklasy ogromne zaufanie SZCZERZE POLECAM tego lekarza 😊 a- nonimka.