WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW
Pani Doktor Annie Mazur-Nasiłowskiej składam najserdeczniejsze podziękowania za przedłużenie mojego życia, za udaną operację i uwolnienie mnie od uporczywych bólów nowotworowych, a także za wielką dobroć i empatię, której doznałam. Pani Doktor Anna jest wspaniałym lekarzem i wspaniałym człowiekiem. Życzę, aby dobro, którym obdarza Pani pacjentów przekładało się i procentowało w Pani życiu osobistym i zawodowym. Urszula
Dom Hospicyjno-Opiekuńczy im Bp. Domina
ulica Wiejska 9
Darłowo
naprawde zetelny godny zaufania pan doktor szymanski jedyny ktorego znam dziekujemy panie doktorze za poswiecenie sie naszemu ojcu roszkowskiemu tadeuszowi w wyrazami szacunku mariusz dolinski
Publiczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Inowrocławiu
ulica Poznańska 97
Inowrocław
Stomatolog godny polecenia. Zawsze wybiera opcję leczenia najlepszą dla pacjenta. Nie spieszy się, umie wszystko dokladnie wytłumaczyć. Jest bardzo uprzejmy i mily, dzięki temu pacjent nie musi się stresować.
Od kilku lat jestem z moją mamą podczas wizyty lekarskiej u pani Dr. Agnieszki Linkiewicz. Podeszły wiek mamy i liczne choroby - w tym poważne -niestety zmuszają do częstych wizyt. Jest to lekarz skupiony i patrzący na pacjenta . Nawet w niesamowitym nawale pracy jest dostępna i ,,ludzka,,. Dziś niestety jest to rzadkością wśród lekarzy ,tym bardziej że wizyty są z ,,ubezpieczalni,,. Z pełną odpowiedzialnością polecam panią Agnieszkę Linkiewicz jako …
NZOZ Przychodnia Specjalistyczna ,,HIPOTECZNA 4"
ulica Hipoteczna 4
Lublin
Bardzo mila, przyjazna atmosfera, lekarz sam w sobie sympatyczny i z poczuciem humoru co dobrze wplywa na relacje z pacjentem. Mialam usuwaną osemke, strasznie sie balam a nie bylo czego bo nawet nie poczulam.
NZOZ TERAMED
ulica Kostrzyńska 3/5
Polecam, bardzo dokladnie i rzetelnie tlumaczy jakie leki, w jakim celu, a przy tym mila i sympatyczna z podejsciem do dzieci.
W listopadzie 2024 Pan doktor zoperował mi przepuklinę rozworu przełykowego metodą laparoskopową. Wszystko odbyło się bez komplikacji i po trzech dniach opuściłem szpital. Po operacji przekazał zalecenia czego unikać, jaka dieta itp. Polecam świetnego chirurga dr Krzysztofa Walczaka. Krzysztof K.
Szpital Specjalistyczny im. Józefa Dietla w Krakowie
ulica Skarbowa 4
Bardzo dziękuję pani doktor Elżbieta Nowińska za przeprowadzona gastroskopię, mimo dużego stresu z mojej strony, badanie przeszło bez przeszkód, dziękuję również pani asystujacej Joanna Adamczyk, pani doktor przemiła i bardzo rzeczowa,9by więcej takich lekarzy
Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska SP ZOZ
ulica Lipowa 47
Białystok
Pełen profesjonalizm. Właściwe podejście do pacjenta. Człowiek z pasją i zaangażowaniem Każdy kto ceni sobie fachowe podejście medyczne powinien się umówić na wizytę.
Świetny, młody, kompetentny i empatyczny lekarz. W pełni zaangażowany i skupiony na pacjencie. Uśmiechnięty i pogodny co jest rzadkością wśród pozostałych gburów. Wszystko wyjaśni,wytłumaczy, zapyta o samopoczucie.. Oby tacy byli lekarze w naszej służbie zdrowia. Polecam Pana Doktora Nawackiego z całego serca.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,DELFIN''
plac Wolności 1
Gardna Wielka
Pełen profesjonalizm. Ludzkie podejście do pacjenta, empatia, cierpliwość. Gorąco polecam tego lekarza.
Przychodnia Podstawowej i Specjalistycznej Opieki Zdrowotnej
ulica Miodowa 2
Płock
Jestem po prostu pod dużym pozytywnym wrażeniem. Poszedłem przypadkowo na konsultację doraźną związaną z bólem pleców, a Pan doktor okazał się nie tylko fachowy, sympatyczny, mega kompetentny oraz niezwykle dokładny, który poświęcił mi ponad dobre pół godziny czasu, zdiagnozował wyjaśnił moje schorzenia immunologiczne. Sądzę, że znalazłam nowego lekarza. Bardzo polecam i dziękuje za wizytę. Pozdrowienia - Tadeusz Kamiński.
A i B s.c
ul. gen. Józefa Sowińskiego 15 A
Legionowo
Pan Doktor Adrian Modestowicz-Dobrowolski pracuje obecnie w Wojewódzkim Szpitalu Specjalistycznym w Lublinie. Nigdy nie zdarzyło mi się trafić na tak kompetentnego lekarza. Doskonały specjalista, przy czym ma ciepłe ludzkie podejście do pacjenta. Jeśli trafisz na Oddział Ortopedii i okaże się że będzie zajmował się tobą Doktor Modestowicz możesz być spokojny wszystko skończy się dobrze.
Zespół Lekarzy Rodzinnych "WYSOCZAŃSCY"
Dworcowa 2
Gryfice
Kompetentny,zawsze słucha,nie krytykuje,z każdym problemem można przyjść.Super lekarz ,sprawdza się i jako psycholog i jako psychiatra.Leczy i ciało i duszę,pomaga wyjsć z jakiegokolwiek uzależnienia.Dzięki doktorowi jestem na odpowiedniej drodze która prowadzi mnie tam gdzie powonna.Jest to człowiek jedyny w swoim rodzaju,nie wyobrażam sobie innego lekarza rodzinnego.
OLK-MED Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Dworcowa 3
Dziś byłam z synem na wizycie u Pana Doktora . Polecam z całego serca ! Lekarz z sercem , wrażliwy człowiek z ogromną wiedzą.