Zespół Poradni Specjalistycznych
Rydygiera 15/17
Grudziądz
Od kilku lat borykam się z niewydolnością nerek. Przez 70 lat mojego życia bywałem u wielu specjalistów,z różnymi problemami zdrowotnymi ale z tak wrażliwą, kompetentną i oddaną lekarką spotkałem się po raz pierwszy raz pierwszy. Dzięki jej zaangażowaniu i trafnej oceny mojego stanu zdrowia jestem wśród żywych. To 100% lekarką z powołaniem,godna polecenia i mojego najwyższego szacunku.
Centrum Zdrowia i Psychoterapii
Ul. Ogrodowa 8
Z całego serca polecam Pani dr , z ogromną wiedzą , rewelacyjnym podejściem . Dbająca o pacjenta .
Nowy Szpital Powiatu Krośnieńskiego Ambulatoryjne Świadczenia Zdrowotne Krosno Odrzańskie
ulica Piastów 3
Krosno Odrzańskie
Dziś miałem wizytę i nie mogę wyjść ze zdumienia- to jest na pewno polski lekarz?!! Zamiast obojętności i argancji spotkałem się z bardzo miłym, wręcz ciepłym podejściem, Pani Doktor niesamowicie życzliwa, ludzka, a przy okazji bardzo kompetenyna. Badania zostały przeprowadzone w miłej atmosferze. Polecam z czystym sumieniem!
Wspaniały lekarz, zawsze empatyczny, uśmięchety, z poczuciem humoru i zainteresowany pacjentem. Widać, że ten zawód to jego pasja. Co poranek umilał dzień sucharami i opowieściami z życia. Wnieśli mnie do szpitala na noszach z paraliżem i pękniętym tętniakiem rdzenia kręgowego, a wyszedłem na własnych nogach o jednej kuli. Pan Marek zawsze starał się złagodzić cierpienie i jeśli jeden lek nie działał to dobierał inny. Ciężko było się pożegnać, mimo, że …
Lekarz z powołania ,to mało powiedziane.Wspanialy ,konkretny ,nadwyraz sympatyczny człowiek.Wszystko tłumaczy ,co gdzie jak i kiedy .Na zadawane pytania bardzo cierpliwe odpowiada .Profesjonalista w każdym calu.Jezeli jakieś badania ,tylko i wyłącznie polecam z pełną odpowiedzialnością pana doktora.Dawno nie trafiłam na takiego lekarza ,a leczę się już długo.
Pełen profesjonalizm zarówno jeśli chodzi o leczenie jak i o podejście do pacjenta. Pani doktor wszystko bardzo dokładnie tłumaczy.
Regionalny Szpital
ulica Łopuskiego Edmunda 31
Kołobrzeg
Świetny lekarz operował mi wyrostek, który mnie złapał na wakacjach. Jak zawsze sama myśl o narkozie była dla mnie najgorszym koszmarem tak ten lekarz ma w sobie coś uspokajacego, dobrego.dzieki Wielkie
Dziecięcy Szpital Kliniczny w Lublinie - Szpital
ulica Chodźki 2
Lublin
Bardzo dziękujemy za fachową pomoc, otwartość, przystępność i gotowość do niesienia pomocy, pozdrawiamy serdecznie!
Podkarpackie Centrum Interwencji Sercowo-Naczyniowych Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica 800-lecia 26
Sanok
Bardzo pozytywne wrażenie. Pani Doktor badała moje dziecko na SORze, (A więc niezbyt komfortowe miejsce) mimo tego okazala się bardzo dokładna, przeprowadziła wnikliwy wywiad, dokładnie zbadała dziecko, nawiązała z córką kontakt (super podejście do dzieci), zalecenia dokładnie wyjaśniła i odpowiedziała na pytania. Życzliwa i konkretna. Dziękuję.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej IBIS / SENSOR CLINIQ
ul. Kacza 8 (wejście od ul. Okopowej, wjazd od ul. Wolność)
W dwóch słowach " półtora gościa " Dzięki wielkie dla całego teamu : Dariusz Rodkiewicz ,Agnieszka Plątkowska ,Bartłomiej Kuć ,Renata Uchaniuk , Marta Kryńska .... Ablowany 9 sierpnia bieżącego roku ;-)
"DENTAL" Przychodnia Stomatologiczna s.c. Bożena Dąbała, Jacek Dąbała
ulica Lwowska 6
Lublin
Wspałania Pani Doktor - podejście do pacjenta nieprzeciętne, rzetelna, empatyczna, po prostu mega, polecam z całego serca!