ul. Józefa Poniatowskiego 68/1A
Stalowa Wola
Wspaniała lekarz i cudowna osoba. Pani doktor dla której nie liczy się jedynie pieniadz ale zdrowie pacjenta. Dostępna w każdej swojej możliwej nawet prywatnej chwili, z cierpliwością i oddaniem pomaga ludziom dojść do zdrowia. Bez Pani doktor w moim życiu -prawdopodobnie nie pisalabym już tej opinii, gdyż choroba zabrała mi wszystko -radosc życia, pracę która lubialam ,oraz codzienne normalne funkcjonowanie. Pani doktor Storrada jako jedyna nie poddała się w walce …
ul. Słowackiego 17 lok. 3
Lekarz o wysokiej kulturze osobistej, a do tego z profesjonalnym podejściem do indywidualnych potrzeb pacjenta. Wszystkie aspekty choroby, wyników krwi, suplementacji, diety itd omówione w detalach podczas wizyty. Życzę każdemu, aby spotkał na swojej drodze takiego specjalistę
NZOZ "OPIFER"
Alojzego Pawliczka 20
Zabrze
Bardzo dobry lekarz. Nie tylko dobrze leczy, ale też poświęca czas na rozmowę i tłumaczenie. Zwraca uwagę na całościowe zdrowie i dopytuje, a nie zajmuje się tylko pojedynczym zgłoszonym objawem. Polecam
Centrum Medicover Lublin
Konrada Wallenroda 4c
Lublin
Zawsze miły i dyspozycyjny. Mogę się bez obaw kontaktować na komórkę w dzień i w nocy. Wszystko jasno wyjaśnia - nie boję się swojej choroby.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Niepołomickie Centrum Medyczne w Niepołomicach
ulica Korczaka 1
Niepołomice
Przesympatyczna Pani doktor cierpliwie przyjmuje pacjenta ,wysłucha na spokojnie ,wyjaśni wszystko ,doktor na 5-tke ☺️
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CENTRUM MEDYCZNE" Sp. z o. o.
Śląska 1
Rybnik
Ogromna wiedza medyczna. Duża odwaga i zręczność w czasie skomplikowanych operacji. Dobrze komunikuje się z pacjentem, objaśnia zasady i przebieg planowanego zabiegu. Interesuje się przebiegiem leczenia po zabiegu/operacji. Wysoka kultura. Wzbudza zaufanie pacjenta. Lekarz godny polecenia.
Szpital Wojewódzki im. św. Łukasza w Tarnowie
ulica Lwowska 178a
Tarnów
Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Doktora. Prowadził moje dwie problematyczne ciąże. Sumienny i bardzo dokładny lekarz.
Szpital Wojewódzki im. św. Łukasza w Tarnowie
ulica Lwowska 178a
Tarnów
Rzeczowy, kulturalny i normalny. Przy tym b. dobry fachowiec. Zna się b. dobrze na leczeniu operacyjnym. I nie ignoruje pacjentów. Można z nim pożartować. Konkretny i dokładny. Polecam każdemu pacjentowi.
Szpital Specjalistyczny im. E.Szczeklika
ulica Szpitalna 13
Tarnów
Pani Doktor jest bardzo kompetentną i empatyczną osobą.Jest lekarzem z powołania, bardzo dobrze dobiera leki i sposób leczenia. Zleca odpowiednie badania.W gabinecie panuje przyjazna atmosfera. Serdecznie polecam Panią Doktor!
Polecam wszystkim tego stomatologa.To gabinet i obsługa na wysokim poziomie. Dziękuję za stopniowe doprowadzanie moich zębów do porządku. Po kilku wizytach mogę stwierdzić, że dentysta przestał kojarzyć mi się z przykrą i bolesną koniecznością 🙂 Doceniam również za cierpliwość w opowiadaniu na wszelkie pytania.Napewno tu wrócę 🙂
Wojewódzki Szpital Zespolony w Kaliszu
ulica Poznańska 79
Kalisz
Bardzo kompetentny lekarz do pacjenta podchodzi z empatią i bardzo duży zaangażowaniem polecam P. Doktora z całego serca. Jedna wada to, że nie można dać wyższej opinii o Panu Doktorze.
WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW
Fantastyczny lekarz. Bardzo dokładny i traktujący swoją pracę i pacjenta serio a więc kompletnie nie nadający się do żadnych placówek NFZ... Wizyta u pani doktor to zawsze bardzo dokładny wywiad bez żadnych skrótów. Co wiąże się z oczekiwaniem w kolejce no bo wedle NFZ idealna sytuacja to 10 minut i wypad.... Standardowe wypisanie recepty u Pani doktor i tak wiąże się z telefonem od niej bo zgodnie z jej słowami …
RADAN - MED
ul. BASZTOWA 3 GLIWCE
Gliwice
Bardzo dziękuję za możliwość skorzystania z szybkiej wizyty, za empatię, pomoc , dokładną diagnozę i plan leczenia zęba. Polecam wszystkim gabinet Pani Doroty Wawrzynek -Urban
Bardzo mocno dziękuję panu doktorowi za bardzo dobrą opiekę ,za przebytą operację,za leczenie , wsparcie i dobre słowo . Jest to bardzo dobry specjalista w swojej dziedzinie . Człowiek czujesz że jest w dobrych rękach a to jest najważniejsze czego oczekuje pacjent. DZIĘKUJĘ JESZCZE RAZ.
Humana Medica OMEDA
Fabryczna 39
Białystok
Pełen profesjonalizm, wizyta w miłej atmosferze. Rewelacyjna, bardzo pomocna Pani pielegranka asystująca Panu doktorowi przy kolonoskopii w Omedzie.
Przychodnia "ZADĘBIE"
Narcyzowa 3
Skierniewice
Najlepszy lekarz do którego chodziłam, a wierzcie mi jestem emerytka i wiem co mówię.Uratowal mi życie, w ciężkich czasach pandemii.Jestem Panu Doktorowi bardzo wdzięczna,że dalej mogę się cieszyć każdym dniem. Jestem rowniez wielkim dłużnikiem dr.Zwierzchowskiego,życzę dużo zdrowia Panu oraz Rodzinie.POZDRAWIAM WDZIECZNA PACJENTKA.