lek. med. Marek Żminkowski

Urolog

Gabinety Krukierek
ul. Kujawska 3
35-323 Rzeszów

Bardzo dobry specjalista. Doświadczony, z ogromną wiedzą, bardzo przyjazny i uprzejmy dla pacjenta. Obserwujący i wprowadzający wszystkie nowości z zakresu swoich specjalizacji. Można zaufać i powierzyć swoje zdrowie doktorowi Markowi Żminkowskiemu
Opinia dodana przez: Bogumił

lek. dent. Martyna Wędrychowicz

Ortodonta

Ortodropsy
Oświatowa 14

Na wizycie u Pani doktor miałam usuwany ząb mądrości, który był zatrzymany głęboko w kości. Pani doktor szybko i bezboleśnie usunęła ząbek. Wszystko odbywało się w miłej i przyjaznej atmosferze. Na pewno wszystkie pozostałe ósemki usunę właśnie u tej Pani doktor, serdecznie polecam wszystkim, a szczególnie tym, którzy boją się wizyty u dentysty! Pani doktor jest niesamowita!
Opinia dodana przez: A

lek. dent. Grzegorz Dmitruk

adsad
Wiejska 5 lok. 1
05-200 Wołomin

Gorąco polecam. Pan doktor wykonuje swoją pracę z pasją , zaangażowaniem, udziela pełnej informacji. To dziwne , ale idę do gabinetu bez stresu. Stan uzębienia mam trudny i dzięki Panu doktorowi jeszcze je mam. Mam pełne zaufanie do sposobu leczenia a doświadczenie w tej mierze mam duże Na razie do gabinetu mam tylko 20 km, ale za takim fachowym podejściem warto jeździć 50

lek. dent. Dorota Złotowska-Hermanowicz

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

82-300 Elbląg

Godny polecenia specjalista. Pełen profesjonalizm, trafna diagnoza, relaksująca atmosfera i miłe podejście do pacjenta. Jestem w pełni usatysfakcjonowana z efektu leczenia. Ewa Grossmann
Opinia dodana przez: Ewa Grossmann

lek. dent. Przemysław Wojdylak

ul. Wodna 14
84-239 Bolszewo

Polecam! Dentysta godny zaufania, konkretny i dokładny. Usługi są niedrogie. Brakuje mu trochę uśmiechu na twarzy zwłaszcza gdy siada się na fotel dentystyczny a człowiek panicznie się boi :-)
Opinia dodana przez: Żaneta

lek. dent. Iwona Sławińska-Niedzin

ul. Filomatów 2A
86-300 Grudziądz

Bardzo fajna Pani Doktor do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie i stara się zrobić dobrze i bezboleśnie a u dentysty to bardzo ważnie .

lek. dent. Monika Deja-Kazimierczak

N.Z.O.Z Anet-Med Centrum Medyczne Sosnowiec
11 Listopada 171/A
41-219 Sosnowiec

Polecam P. Doktor Deja wizyta przebiega w przemiłej atmosferze. P. Doktor Deja bardzo sympatyczna, cierpliwa, dokładną. Bardzo dziękujemy za leczenie zębów. Polecamy z całego ❤️
Opinia dodana przez: Elżbieta

lek. dent. Halina Borgiel-Marek

Chirurg stomatolog

ulica Skłodowskiej 35
41-103 Siemianowice Śląskie

Ostatnio korzystam z pomocy wielu lekarzy w szpitalu SPSKM i trafiam na samych wspaniałych Lekarzy nie wiem czy to przypadek i szczęście albo ten szpital jest tak dobry.

lek. dent. Marek Kowalczewski

ulica Tysiąclecia 88/28

Znam Pana Doktora od niemal początku jego praktyki na Tysiąclecia 1. Profesjonalne podejście, miła atmosfera czynią cuda i nawet osoba, która boi się wizyt u dentysty powinna zaryzykować i wybrać się do Pana Doktora. Z gabinetu nawet dzieci wychodzą uśmiechnięte, a dorośli mogą liczyć na fachową poradę i pomoc. Serdecznie polecam

lek. dent. Anna Zbucka

Bogusławskiego 6 A

Najlepsza Pani stomatolog jaki znam. Fachowe leczenie, podejście do pacjenta,empatia,pełen profesjonalizm
{'id': 30119, 'name': 'Rybnik'} Logopeda
                                       mgr Bożena Polaszek

mgr Bożena Polaszek

Logopeda

Logopeda Domowy Rybnik
Borowa 3a
44-200 Rybnik

Rewelacyjny lekarz. Polecam wszystkim. Dzieciak nie mówił prawie wcale a po krotkiej terapii są już pierwsze efekty.
Opinia dodana przez: Justyna

dr n. med. Jerzy Łukaszewicz

Klinika Chirurgii Ogólnej i Endokrynologicznej
M. Skłodowskiej-Curie 24A
15-369 Białystok

Wspaniały lekarz, polecam z całego serca. Dziękuję za pomoc, za miłe słowa, za zabieg i opiekę. Mimo iż byłam pacjentem innego lekarza, doktor okazał mi najwięcej zainteresowania. To dzięki jemu i jego podejściu nie załamałam się, uśmiech towarzyszył mi na twarzy podczas doktora wizyt. Jeszcze raz dziękuję

lek. dent. Agnieszka Kotarska-Nowak

Dworcowa 11
32-600 Oświęcim

Szczerze polecam. Usługa zdecydowanie warta swojej ceny. Połączenie kompetencji, delikatności, uprzejmości i anielskiej cierpliwości. Dotyczy to także córki pani Agnieszki, która odziedziczyła po mamie wszystkie te cechy (z urodą włącznie).
Opinia dodana przez: Marek

lek. med. Zuzanna Żaczek

Anestezjolog, Pediatra

Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
43-300 Bielsko-Biała

Profesjonalista i wspaniały lekarz. Pani doktor wraz z całym zespołem uratowała naszego synka. Swoim podejściem niejednokrotnie podtrzymywała nas na duchu. Informowała o wszystkim, potrafiła w bardzo ludzki sposób przekazać nawet te złe informacje. Dzięki Pani doktor czułam że mój synek ma najlepszą opiekę szczególnie w sytuacji gdzie nie mogłam być przy nim z powodu pandemii. Jesteśmy bardzo wdzięczni za opiekę. Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku. Rodzice Wojtusia.
Opinia dodana przez: Ola

lek. dent. Agnieszka Nikołajuk-Kopańko

Rumiankowa 13
15-665 Białystok

Fantastyczna stomatolog z super podejściem. Jestem jej pacjentką od kilku ładnych lat i nie wyobrażam sobie iść gdziekolwiek indziej. Polecam z całego serca.
Ogromne wyrazy wdzięczności i podziękowania dla Pana doktora Pawła Rogozińskiego, za wspaniałą opiekę podczas mojego pobytu w szpitalu w Bystrej na oddziale chirurgi klatki piersiowej i nowotworów. Pan doktor jest bardzo empatyczny o ogromnej wiedzy i profesjonalnym podejściu do pacjenta. Takich wspaniałych lekarzy w dzisiejszych czasach jest garstka. Dziękuję bardzo Panu doktorowi i życzę samych sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym. Kazimiera Jurasz - Gabryluk Bielsko-Biała
Opinia dodana przez: Kazimiera Jurasz-Gabryluk

lekarz Piotr Wędzel

Lipowska 971
43-374 Buczkowice

Wsppaniały lekarz dziękuję za opiekę szpitalna i serdeczność doktor z wielkim sercem zaufany szczery uprzejmy dobry specjalista dziękuję za wszystko

lekarz Danuta Buczkowska - Szymaszek

Płocka 24/2
85-659 Bydgoszcz

Wspaniała Pani Doktor, absolutnie wyjątkowa.Pełna empatii,zaangażowania w leczeniu,dająca nadzieję. Bardzo wnikliwie i dokładnie przedstawia metody leczenia.Cierpliwie wyjaśnia wszystkie moje wątpliwości. Spotkanie z Panią Doktor przebiega w niezwykle miłej atmosferze. To najlepsza Pani Doktor. Serdecznie polecam.
Super lekarz uratował mi serduszko ♥️pytanie jest jedno dlaczego sam nie wykonał mi ablacji jego kolega po fachu w Zabrzu się oto mnie spytał Ale jest Ok!

lekarz Karina Sitek-Ziółkowska

Internista, Reumatolog

ulica Matejki 11/3
41-902 Bytom

Jestem bardzo szczęśliwa, że spotkałam Panią Doktor. Bardzo mi pomogła 5 lat temu z rozpoznaniu bòlu w stawach, znalazła przyczynę i ją rozwiązała. Panią Doktor cechuje holistyczne podejście do tematu zdrowia - jest otwarta, słucha i pamięta. Potrafi też człowieka podtrzymać na duchu ;-) Po wizycie kontrolnej wyszłam z uśmiechem na twarzy, dziękuję!