Na wizycie u Pani doktor miałam usuwany ząb mądrości, który był zatrzymany głęboko w kości. Pani doktor szybko i bezboleśnie usunęła ząbek. Wszystko odbywało się w miłej i przyjaznej atmosferze. Na pewno wszystkie pozostałe ósemki usunę właśnie u tej Pani doktor, serdecznie polecam wszystkim, a szczególnie tym, którzy boją się wizyty u dentysty! Pani doktor jest niesamowita!
Gorąco polecam. Pan doktor wykonuje swoją pracę z pasją , zaangażowaniem, udziela pełnej informacji. To dziwne , ale idę do gabinetu bez stresu. Stan uzębienia mam trudny i dzięki Panu doktorowi jeszcze je mam. Mam pełne zaufanie do sposobu leczenia a doświadczenie w tej mierze mam duże Na razie do gabinetu mam tylko 20 km, ale za takim fachowym podejściem warto jeździć 50
82-300 Elbląg
Godny polecenia specjalista. Pełen profesjonalizm, trafna diagnoza, relaksująca atmosfera i miłe podejście do pacjenta. Jestem w pełni usatysfakcjonowana z efektu leczenia. Ewa Grossmann
N.Z.O.Z Anet-Med Centrum Medyczne Sosnowiec
11 Listopada 171/A
Sosnowiec
Polecam P. Doktor Deja wizyta przebiega w przemiłej atmosferze. P. Doktor Deja bardzo sympatyczna, cierpliwa, dokładną. Bardzo dziękujemy za leczenie zębów. Polecamy z całego ❤️
ulica Skłodowskiej 35
Siemianowice Śląskie
Ostatnio korzystam z pomocy wielu lekarzy w szpitalu SPSKM i trafiam na samych wspaniałych Lekarzy nie wiem czy to przypadek i szczęście albo ten szpital jest tak dobry.
Znam Pana Doktora od niemal początku jego praktyki na Tysiąclecia 1. Profesjonalne podejście, miła atmosfera czynią cuda i nawet osoba, która boi się wizyt u dentysty powinna zaryzykować i wybrać się do Pana Doktora. Z gabinetu nawet dzieci wychodzą uśmiechnięte, a dorośli mogą liczyć na fachową poradę i pomoc. Serdecznie polecam
Klinika Chirurgii Ogólnej i Endokrynologicznej
M. Skłodowskiej-Curie 24A
Białystok
Wspaniały lekarz, polecam z całego serca. Dziękuję za pomoc, za miłe słowa, za zabieg i opiekę. Mimo iż byłam pacjentem innego lekarza, doktor okazał mi najwięcej zainteresowania. To dzięki jemu i jego podejściu nie załamałam się, uśmiech towarzyszył mi na twarzy podczas doktora wizyt. Jeszcze raz dziękuję
Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
Bielsko-Biała
Profesjonalista i wspaniały lekarz. Pani doktor wraz z całym zespołem uratowała naszego synka. Swoim podejściem niejednokrotnie podtrzymywała nas na duchu. Informowała o wszystkim, potrafiła w bardzo ludzki sposób przekazać nawet te złe informacje. Dzięki Pani doktor czułam że mój synek ma najlepszą opiekę szczególnie w sytuacji gdzie nie mogłam być przy nim z powodu pandemii. Jesteśmy bardzo wdzięczni za opiekę. Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku. Rodzice Wojtusia.
Ogromne wyrazy wdzięczności i podziękowania dla Pana doktora Pawła Rogozińskiego, za wspaniałą opiekę podczas mojego pobytu w szpitalu w Bystrej na oddziale chirurgi klatki piersiowej i nowotworów. Pan doktor jest bardzo empatyczny o ogromnej wiedzy i profesjonalnym podejściu do pacjenta. Takich wspaniałych lekarzy w dzisiejszych czasach jest garstka. Dziękuję bardzo Panu doktorowi i życzę samych sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym. Kazimiera Jurasz - Gabryluk Bielsko-Biała
Wspaniała Pani Doktor, absolutnie wyjątkowa.Pełna empatii,zaangażowania w leczeniu,dająca nadzieję. Bardzo wnikliwie i dokładnie przedstawia metody leczenia.Cierpliwie wyjaśnia wszystkie moje wątpliwości. Spotkanie z Panią Doktor przebiega w niezwykle miłej atmosferze. To najlepsza Pani Doktor. Serdecznie polecam.
ulica Matejki 11/3
Bytom
Jestem bardzo szczęśliwa, że spotkałam Panią Doktor. Bardzo mi pomogła 5 lat temu z rozpoznaniu bòlu w stawach, znalazła przyczynę i ją rozwiązała. Panią Doktor cechuje holistyczne podejście do tematu zdrowia - jest otwarta, słucha i pamięta. Potrafi też człowieka podtrzymać na duchu ;-) Po wizycie kontrolnej wyszłam z uśmiechem na twarzy, dziękuję!