Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54
Z Całego serca Polecam Lekarza, Otwartość do pacjenta, zawsze uprzejmy, miły, Człowiek ze Złota, wie jak pomóc pacjentowi, wie jakie zlecić badania, dokładnie potrafi dobrać lekarstwa.
Instytut Onkologii
Wybrzeża Armii Krajowej15
Gliwice
Na tarczycę leczę się wiele lat, pani dr.B.Michalik jest chyba czwartym lekarzem, który mnie leczy. Moim zdaniem jest najlepszym lekarzem jaki mi się trafił w życiu.Dodam że leczę się na serce, kręgosłup,oczywiście korzystam z porad lekarza rodzinnego, byłam wiele razy w szpitalu, i nie spotkałam tak dobrego lekarza.To prawda co napisała p.Danuta jest oszczędna w słowach i bardzo dobrze czas lekarza i mój jest cenny. Nie przychodzimy przecież do lekarza …
ZOZ w Świętochłowicach Sp. z o.o.
ul. Chorzowska 38
Świętochłowice
Polecam, pomógł mi wyjść z bardzo ciężkiej sytuacji, najpierw chodziłam prywatnie później z NFZ i co ważne podejście lekarza się nie zmieniło po przejściu na NFZ nadal mogłam liczyć na pomoc i wsparcie. (jak wiadomo zdarzaj się tacy którzy pomagaj dopóki kasa się zgadza)
Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 7 Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach Górnośląskie Centrum Medyczne im. prof. Leszka Gieca
ulica Ziołowa 45-47
Pan Doktor Wacławczyk (Tomasz) przyjmujący w klinice Lipoline-Estetic to człowiek, który uważnie słucha swojego pacjenta. Starający się znaleźć rozwiązanie, które rozwiąże problem, ale także będzie najodpowiedniejsze ze względu na stan zdrowia pacjenta. Dr Wacławczyk to człowiek, który niechętnie podejmuje się zabiegu, jeśli nie jest pewny, że ten zabieg na pewno jest idealnym rozwiązaniem dla jego klienta. Rzetelnie i spokojnie wytłumaczy na czym ma polegać zabieg oraz jakie są „za” i …
Studio Optyczno Okulistyczne
Al Korfantego 62
Chciałbym numer kontaktowy do tego doktora jak by miał ktoś top proszę o kontakt i adres dokładny w tych Proszowicach sprawa pilna dziekuje
Specjalistyczna Praktyka Lekarska dr n .med. Dmytro Żaworonkow Gabinet Chirurgii Laserowej, Proktologii i Flebologii
Dubois 16 pok. 115
Gliwice
Doktor Dmytro Żaworonkow jest bardzo uprzejmy i kompetentny. Poświęcił mi dużo czasu tłumacząc na czym polega moja choroba. Otrzymałam skierowanie do szpitala. Gorąco polecam tego lekarza.
Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica Medyków 14
Bardzo polecam. Ogromna wiedza i profesjonalizm, ale jeszcze większe serce i empatia. Pani doktor wykazała się nadzwyczajną cierpliwością, przy czym bardzo poprawiła moją sprawność, przez co mój komfort życia wzrósł. Zeszlam z wózka i mogę chodzić
Prywatny Szpital Weiss Klinik
ulica Wiejska 4
Chorzów
Bardzo troskliwy i empatyczny lekarz. Spokojnie wykonała wszystkie niezbędne badania, choć z tak starą pacjentką nie było to łatwe. Przepisała niezbędne leki. Polecam
Bardzo dobry lekarz . Kilkanaście lat temu miałem wypadek samochodowy . Trepanacja czaszki . Moim lekarzem neurologiem była wtedy pani Agata Ściborowicz która leczyła mnie przez dłuższy czas . Dziś pracuję i funkcjonuję bez żadnych dolegliwości neurologicznych . Doktor Agata Ściborowicz jest B.DOBRYM i DOŚWIADCZONYM LEKARZEM .
Gabinet stomatologiczny Paweł Buchaniec
os Na Lotnisku 1/U17
Prawdziwy lekarz z powołania. W moim przekonaniu wygląda to tak jakby z pełną świadomością postanowił poświęcić swoje życie i zdolności leczeniu ludzi. To co robi, robi dla ludzi, nie dla pieniędzy. Bo spokojnie mógłby z powodzeniem otworzyć gdzieś własny gabinet stomatologiczny (tak jak to robią młodzi stomatolodzy jak tylko zauważą, że leczą z powodzeniem) i zarabiać na spokojnie o wiele większe pieniądze, niż pracując przez lata w państwowej przychodni na …
Mój syn trafił pod opiekę Pani doktor w Podhalańskim Szpitalu w Nowym Targu. Lekarz z powołania. Jest osobą życzliwą i kompetentną, zleca bardzo dużo badań, aby poprawnie postawić diagnozę, robi wszystko aby pomóc pacjentowi. Jestem pod wrażeniem i z całego serca polecam. A Pani doktor Anecie bardzo dziękuję.
Szpital Powiatowy im. dr Tytusa Chałubińskiego w Zakopanem
ul. Kamieniec 10B
Zakopane
Super lekarz i fachowiec polecam każdemu, nawet przy złym samopoczuciu doradzi poleci ewentualne badania