lekarz Michał Świerszcz

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

Z Całego serca Polecam Lekarza, Otwartość do pacjenta, zawsze uprzejmy, miły, Człowiek ze Złota, wie jak pomóc pacjentowi, wie jakie zlecić badania, dokładnie potrafi dobrać lekarstwa.
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Barbara Michalik

Endokrynolog, Internista

Instytut Onkologii
Wybrzeża Armii Krajowej15
44-401 Gliwice

Na tarczycę leczę się wiele lat, pani dr.B.Michalik jest chyba czwartym lekarzem, który mnie leczy. Moim zdaniem jest najlepszym lekarzem jaki mi się trafił w życiu.Dodam że leczę się na serce, kręgosłup,oczywiście korzystam z porad lekarza rodzinnego, byłam wiele razy w szpitalu, i nie spotkałam tak dobrego lekarza.To prawda co napisała p.Danuta jest oszczędna w słowach i bardzo dobrze czas lekarza i mój jest cenny. Nie przychodzimy przecież do lekarza …

lekarz Maciej Kapinos

ZOZ w Świętochłowicach Sp. z o.o.
ul. Chorzowska 38
41-605 Świętochłowice

Polecam, pomógł mi wyjść z bardzo ciężkiej sytuacji, najpierw chodziłam prywatnie później z NFZ i co ważne podejście lekarza się nie zmieniło po przejściu na NFZ nadal mogłam liczyć na pomoc i wsparcie. (jak wiadomo zdarzaj się tacy którzy pomagaj dopóki kasa się zgadza)

lekarz Szymon Janyga

ulica Małachowskiego 24
44-251 Rybnik

Lekarz z powołania. Patrzy na pacjenta z empatią i bierze pod uwagę całokształt. Dokładnie wyjaśni, odpowie na każde pytanie i motywujący usmiech. Serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Tomasz Wacławczyk

Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 7 Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach Górnośląskie Centrum Medyczne im. prof. Leszka Gieca
ulica Ziołowa 45-47

Pan Doktor Wacławczyk (Tomasz) przyjmujący w klinice Lipoline-Estetic to człowiek, który uważnie słucha swojego pacjenta. Starający się znaleźć rozwiązanie, które rozwiąże problem, ale także będzie najodpowiedniejsze ze względu na stan zdrowia pacjenta. Dr Wacławczyk to człowiek, który niechętnie podejmuje się zabiegu, jeśli nie jest pewny, że ten zabieg na pewno jest idealnym rozwiązaniem dla jego klienta. Rzetelnie i spokojnie wytłumaczy na czym ma polegać zabieg oraz jakie są „za” i …
Opinia dodana przez: Jacek
{'id': 14758, 'name': 'Gliwice'} Onkolog
                                       lek. med. Łukasz Kleszyk

lek. med. Łukasz Kleszyk

Onkolog

ul. Armii Ludowej 1/15
44-121 Gliwice

Kompetentny lekarz godny polecenia. W profesjonalny sposób prowadził u mnie leczenie radykalne. Szczęściem jest spotkać dobrego człowieka na swojej drodze. Jacek
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Adam Kozera

Studio Optyczno Okulistyczne
Al Korfantego 62

Chciałbym numer kontaktowy do tego doktora jak by miał ktoś top proszę o kontakt i adres dokładny w tych Proszowicach sprawa pilna dziekuje
{'id': 14758, 'name': 'Gliwice'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Dymitr Żaworonkow

dr n. med. Dymitr Żaworonkow

Chirurg ogólny, Proktolog

Specjalistyczna Praktyka Lekarska dr n .med. Dmytro Żaworonkow Gabinet Chirurgii Laserowej, Proktologii i Flebologii
Dubois 16 pok. 115
Gliwice

Doktor Dmytro Żaworonkow jest bardzo uprzejmy i kompetentny. Poświęcił mi dużo czasu tłumacząc na czym polega moja choroba. Otrzymałam skierowanie do szpitala. Gorąco polecam tego lekarza.

lekarz Anna Antonowicz-Olewicz

Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica Medyków 14

Bardzo polecam. Ogromna wiedza i profesjonalizm, ale jeszcze większe serce i empatia. Pani doktor wykazała się nadzwyczajną cierpliwością, przy czym bardzo poprawiła moją sprawność, przez co mój komfort życia wzrósł. Zeszlam z wózka i mogę chodzić
Opinia dodana przez: Zdzisława

lek. dent. Andrzej Soja

Plac Jaśminu 2
44-152 Gliwice

Stomatolog pierwsza klasa komfort jaki stwarza pacjentowi podczas leczenia pierwszorzedny.Posiada ogromną wiedzę. Polecam tego stomatologa gorąco.
Opinia dodana przez: Pacjentka

lekarz Alicja Dreksler-Tkacz

Prywatny Szpital Weiss Klinik
ulica Wiejska 4
41-503 Chorzów

Bardzo troskliwy i empatyczny lekarz. Spokojnie wykonała wszystkie niezbędne badania, choć z tak starą pacjentką nie było to łatwe. Przepisała niezbędne leki. Polecam
Opinia dodana przez: IW

lekarz Jadwiga Zawada

Turkusowa 31
41-943 Piekary Śląskie

Pani doktor najlepsza z najlepszych, kompetentna, miła . Do każdego ma podejście indywidualne . Jej spokój i przemiły styl bycia powoduje że człowiek od razu czuje się zdrowszy :).
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Agata Ściborowicz

ulica 3 Maja 16
38-500 Sanok

Bardzo dobry lekarz . Kilkanaście lat temu miałem wypadek samochodowy . Trepanacja czaszki . Moim lekarzem neurologiem była wtedy pani Agata Ściborowicz która leczyła mnie przez dłuższy czas . Dziś pracuję i funkcjonuję bez żadnych dolegliwości neurologicznych . Doktor Agata Ściborowicz jest B.DOBRYM i DOŚWIADCZONYM LEKARZEM .
Opinia dodana przez: Lesław

lekarz Łukasz Drelicharz

ulica Podłęska 17B/18

byłem u 6 (sześciu) chirurgów w tym było 2 kolegów i dopiero dr Drelicharz potrafił mi pomóc w opanowaniu opuchniętej łydki prawej nogi za co Mu serdecznie dziękuję. Wnioski nasuwają się same..Jerzy Maksoń.

lek. dent. Paweł Buchaniec

Gabinet stomatologiczny Paweł Buchaniec
os Na Lotnisku 1/U17

Prawdziwy lekarz z powołania. W moim przekonaniu wygląda to tak jakby z pełną świadomością postanowił poświęcić swoje życie i zdolności leczeniu ludzi. To co robi, robi dla ludzi, nie dla pieniędzy. Bo spokojnie mógłby z powodzeniem otworzyć gdzieś własny gabinet stomatologiczny (tak jak to robią młodzi stomatolodzy jak tylko zauważą, że leczą z powodzeniem) i zarabiać na spokojnie o wiele większe pieniądze, niż pracując przez lata w państwowej przychodni na …
Opinia dodana przez: Mariusz
Mój syn trafił pod opiekę Pani doktor w Podhalańskim Szpitalu w Nowym Targu. Lekarz z powołania. Jest osobą życzliwą i kompetentną, zleca bardzo dużo badań, aby poprawnie postawić diagnozę, robi wszystko aby pomóc pacjentowi. Jestem pod wrażeniem i z całego serca polecam. A Pani doktor Anecie bardzo dziękuję.
Opinia dodana przez: Dorota Domańska

lekarz Ewa Imioło

Szpital Powiatowy im. dr Tytusa Chałubińskiego w Zakopanem
ul. Kamieniec 10B
34-500 Zakopane

Super lekarz i fachowiec polecam każdemu, nawet przy złym samopoczuciu doradzi poleci ewentualne badania

lekarz Małgorzata Pacuń

29 Listopada 3B/4
32-300 Olkusz

Pani Doktor Małgorzata Pacuń jest wspaniałym lekarzem, internista, nefrologiem. Przyjmuje pacjenta z wielką życzliwością, ogromnym profesjonalizmem. Dba o kazdy szczegół zdrowia pacjenta i jest bardzo skuteczna w leczeniu. Jest ideałem lekarza. Wizyta

lekarz Wioletta Jarzyńska-Kamionka

ulica Polna 63
32-310 Kwaśniów Górny

Doskonały lekarz, ogromne zaangażowanie i poświęcenie. Pani uratowała życie mojej mamy, które wisiało na włosku.
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Mariusz Sebastianka

ulica Żniwna 11f
38-400 Krosno

Empatia, cierpliwość, zrozumienie, a jednocześnie pełen profesjonalizm. To lekarz, który swój zawód traktuje jak misję. Polecam z całego serca!