Specjalistyczny Gabinet Stomatologiczny A. Kulig, M. Szumera
ul. Bajeczna 2b/2
Pani doktor uratowała mi zęba, który przez innego lekarza został zakwalifikowany do usunięcia. Poza świetnym podejściem i wiedzą zawodową, to osoba o wysokiej kulturze osobistej. To lekarz z powołania.
Dziwię się, że nikt nie napisał opinii. Chyba pacjenci Pana Doktora nie chcą robić większego tłoku w gabinecie. Osobiście jestem bardzo, bardzo zadowolona z rezultatów leczenia. Wszystkie osoby z którymi spotykam się w poczekalni są tego samego zdania. Z wielką przyjemnością przyjmuję podziękowania od znajomych, którzy skorzystali z usług Pana Doktora z mojego plecenia. To nie jest laurka tylko opis rzeczywisty. Wcześniej byłam pacjentką w innym gabinecie - czego skutki …
Gabinet Prywatny Tadeusz Szwed
ul. Wojska Polskiego 49 lok. U1
Nowy Dwór Mazowiecki
Cudowny człowiek, rzetelny lekarz poprostu fachowiec. Postawił trafną diagnozę i rozpoczął leczenie. Polecam. Jeśli gastrolog to tylko dr . Tadeusz Szwed, który z dr. Łukaszem stworzyli takie cudowne miejsce pełne empatii i dobrego słowa.
Iwona Peczka-Przygoda
Przemysłowa
Lubań
Fachowa neurologopedka z ogromnym zasobem wiedzy i kompetencją. Doskonałe podejście do dzieci. Sympatyczna i kontaktowa.Chodziłam do tej Pani z moim dzieckiem,bardzo nam pomogła. Polecam
Szpital Lux Med
Puławska 455
BArdzo dobry lekarz. Cierpliwie i wyczerpująco odpowiada na pytania
Szpital Specjalistyczny w Jaśle
ulica Lwowska 22
Jasło
W maju 2011 wykonał razem z dr Sanockim moją operację przepukliny pachownowej lewostronnej. Wszczepiono siatkę. Operacja przebieglą prawidłowo. W maju 1995 operował przepukline prawostronna po uwięźnieciu u mojego ojca, kóry mial wtedy 86 lat. Ojciec żył do roku 2008.
Zakład Opieki Okulistycznej
Dobkiewicza 18
Sandomierz
Kompetentny,bardzo przyjazny w kontakcie,wsłuchujący się w potrzeby i oczekiwania chorego.Bardzo mi pomugł,polecam.
Klinika Alergii i Immunologii SU
Kraków, ul.Skawinska 8
Bardzo dobry , solidny i dokładny lekarz. Mogę go polecic. T.C.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Femina" Poradnia Położniczo- Ginekologiczna
Wojska Polskiego 34A
Siedlce
BARDZO DOBRY SPECJALISTA, NAJLEPSZY W MIEŚCIE CHIRURG, MIŁY, SERDECZNY, KOMPETENTNY. GABINET NOWOCZEŚNIE WYPOSAŻONY, LEKARZ GODNY POLECENIA!!!
RAY.MED
Skrzywana 22
Gorąco polecam Panią Doktor Małgorzatę Berner - Rutkowską jak również klinikę Ray .Med w Łodzi. Pani doktor jest przemiłą i godną polecenia osobą. Pani doktor jako jedyna w Łodzi wie jak się leczy i czym np. chorobę biedactwa i leczę się już 2 rok i są znakomite rezultaty i to mnie najbardziej cieszy. Polecam również skorzystanie z kwasu hialuronowego jak i toksyny botulinowej :-)
Ośrodek Dializ Nr 33 w Otwocku
Reymonta 83/91
Otwock
Wspanialy lekarz , podjela probe leczenia wbrew opiniom innych lekarzy . Opinie wystawiam po kilku miesiacach od hospitalizacji abym mogl powiedziec z absolutnym przekonaniem ze mialem szczescie ze trafilem pod opieke Pani Hernik. Nie posiadam wiedzy medzycznej a jedynie dowod ze jest to lekarz kompetentny . Po trzech miesiacach od wyjscia ze szpitala nie mam zadnych objawow choroby . POLECAM !!!!!!
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Radom,ul.Aleksandrowicza 5
Radom
Pan Doktor bardzo mi pomógł. Gdy inni nie poswiecali mi czasu zajal sie mna calym sercem. Polecam !!
Pszczyński Ośrodek Reh.-Terapeutyczny
Pszczyna u. Antesa 1
Pszczyna
Profesjonalista z prawdziwego zdarzenia. Ma bardzo dużą wiedzę, nie przepisuje niepotrzebnie leków jeżeli nie widzi takiej potrzeby a pod względem tłumaczenia choroby i leczenia nie ma sobie równych. Ponadto bardzo sympatyczny człowiek. Leczyłem się u wielu neurologów (w tym u profesorów zwyczajnych), ale to Pan dr Przytarski jest zdecydowanie najlepszy. Zdecydowanie polecam.