Kościuszki 10 A/3
Węgierska Górka
Pani Doktor to wysokiej klasy specjalistka! Nie ma drugiej/ego takiego stomatologa na Żywiecczyżnie a może i dalej. Miła, uśmiechnięta. Bardzo dokładna. Żeby które niejeden inny lekarz by usunął ona potrafi wyleczyć. Zawsze odpisze SMS jak się do niej nie dodzwonię. O wizycie przypomni dzień wcześniej. Nie ma problemu aby przestawić wizytę w razie potrzeby. W nagłych przypadkach jest pomocna. Polecam bo Warto!
Kryniczna 21
Legnica
PANI DANUTA CAŁA- FUCZNO AKTUALNIE PRZYJMUJE W LEGNICY NA ULICY MYRKA 4 (CENTRUM STOMATOLOGICZNE). PROSZEO ZMIANĘ DANYCH PLACÓWKI.
Dziecko bardzo mi chorowało. Znajomi polecili mi DR Stachowicza, ich rodzice też z nimi do niego chodzili. Oni również ze swoją córeczką tam chodzą. Nam zachorował syn.byliśmy zapisani do innego lekarza rodzinnego, jednak zostaliśmy pomimo tego przyjęci. Diagnoza trafna pomimo, że poprzedni lekarz podejrzewał inną chorobę. Dopiero po wizycie u DR Stachowicza dziecko odzyskało zdrowie. Bez wahania przepisaliśmy do niego dziecko.
Rynek 16
Niepołomice
Polecam serdecznie.Pani stomatolog systematycznie ratuje moje zęby i czy prywatnie czy na kasę chorych nie ma znaczenia,bez bólu,miło i uprzejmie za każdym razem.Co najważniejsze precyzja i dokładność jakiej nie spotkałam nigdzie indziej.
Długa 48a
Wałbrzych
Dobra stomatolożka i przemiła osoba. Zawsze pomocna nawet w nagłych sytuacjach stara się pomóc. Ja i moja rodzinka chodzimy do Pani doktor od ładnych paru lat i nie zamierzamy zmieniać lekarza.
Promenadent - klinika stomatologiczna
Jana Nowaka-Jeziorańskiego 9 lok. U10
Rewelacyjny lekarz i osoba! Poradziła sobie z moi problematycznym zębem i szczegółowo wyjaśniła dalsze leczenie. Potrafi fantastycznie odstresować pacjenta. To lekarz kompetentny z tzw. "podejściem".
Lekarze Specjaliści
ulica Wejherowska 28/4
Witam. Jestem bardzo szczęśliwa, bo dzięki pani doktor chodzę, nikt nie chciał mi pomóc. Bardzo jestem wdzięczna pani doktor Majchrzak, będę mogła normalnie żyć. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam panią doktor.
Kwiatka 5 A m. 8
Płock
szczerze polecam dr grabowską ! dzięki niej juz nie boję się iść do stomatologa, po ponad 20 latach mnie z tego strachu wyleczyła. wyrozumiała, delikatna! wspaniały specjalista ! polecam ja każdemu ! !!!!!!!!!!!!
Bardzo gorąco polecam pania doktor. Bardzo miła i kompetentna, nie stwarza bariery, swobodnie moża zapytać o wszystko, pod jej opieką czuję się bardzo dobrze. Nawet jak zadzwoniłam po pół roku doskonale mnie pamiętała choć nie byłam ciężkim przypadkiem pani doktor, to było miłe.
Gabinet Stomatologiczny Dentohouse
Zarzyckiego 23/5a
Tarnów
Nie tylko profesjonalne ale i ludzkie podejście z poważaniem Monika stelmach
Lekarz godny polecenia, pojawiłem się u Pana doktora z bólem kolana, po badaniu i wykonanych testach, dokładnie opisał i wytłumaczył co mi doskwiera, jego diagnoza zgadzała się z wynikiem badania RM z którym się później zapoznał. Doktor zoperował mi uszkodzoną łąkotkę, po ok 6 miesiącach wróciłem do pełnej sprawności, a jestem osobą bardzo aktywną, nie odczuwam żadnych dolegliwości. Polecam doktora z czystym sumieniem, przede wszystkim rzetelne i bardzo profesjonalne podejście …
WHITEDENTAL WHITEESTETIC AGNIESZKA MAJCHER
Wojska Polskiego 6B
Boguchwała
Świetna stomatolog, leczenie na najwyższym poziomie. Konkurencyjne ceny i doskonały efekt końcowy. Jak najbardziej mogę polecić.
Jestem pacjentką Doktora Lemańczyka już kilka lat i muszę powiedzieć, że jest to wspaniały Lekarz i wspaniały Człowiek!!! Byłam już u kilku okulistów, ale dopiero od Doktora Lemańczyka usłyszałam odpowiedź na wszystkie pytania. Bardzo fachowo podchodzi do pacjentów, zawsze można zwrócić się do Niego o pomoc. Zdarzało mi się korzystać z pomocy Pana Doktora również zwracając się do Niego na szpitalnym korytarzu, mimo iż na co dzień chodzę do Niego …