dr n. med. Andrzej Haliński

Urolog dziecięcy

Klinika Wiśniowa
Anieli Krzywoń 2
65-534 Zielona Góra

To jest wzór lekarza. Każdemu polecam. Po prostu mistrz. Uratował nasze dziecko robiąc nowatorską operację i udało się. Jestem mu dozgonnie wdzięczny. Jakby to powiedziała pani z reklamy - nic się nie udało to lata ciężkich treningów i pracy :-)
Opinia dodana przez: Marek
Dziękuję Panu doktorowi, może dla niego był to mały zabieg jednak mnie uwolnił od uciążliwego bólu i dyskomfortu. Lekarz widać, że ma wysokie kompetencje i doświadczenie, wzbudza zaufanie, a to niezmiernie ważne. Jedynie ciężko się czasem dodzwonić, ale to zrozumiałe u takiego specjalisty.
{'id': 40647, 'name': 'Bydgoszcz'} Fizjoterapeuta
                                       mgr Wojciech Waśniowski

mgr Wojciech Waśniowski

Fizjoterapeuta, Rehabilitant

Centrum Onkologii
Bydgoszcz
85-796 Bydgoszcz

Witam bardzo dobry rehabilitant. Od kilku miesięcy leczono mnie na dolegliwości bólowe kręgosłupa szyjnego. Pan Wojtek znalazł jednak przyczynę w okolicy stawu barkowego. Kilka wizyt i mój problem całkowicie znikł. Serdecznie polecam. Prawdziwy rehabilitant z powołania.
Opinia dodana przez: Radek

dr n. med. Rafał Kieszek

Best-Med
al. Jerozolimskie 87

Bardzo empatyczny Pan Doktor, doskonale wyczuwa lęki i obawy pacjenta. Potrafi rozwiać wątpliwości. Można bez lęku poddać się Jego kunsztownym umiejętnościom chirurgicznym. Z wręcz anielską cierpliwością wytłumaczy zrozumiałym dla pacjenta językiem przebieg leczenia i samego zabiegu. A najważniejsze, że rany po zabiegu pięknie, bez żadnego zakażenia powracają do zdrowia. Dzięki Panu Doktorowi mam uratowany paluch u nogi. Anna, lat 60
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Dermatolog
                                       dr n. med. Agnieszka Staniewska

dr n. med. Agnieszka Staniewska

Dermatolog, Wenerolog

DAGDERM
Pasaż Ursynowski 1

Bardzo miła, tłumaczy przystępnie, sprawnie szybko usunęła mi bardzo liczne brodawki łojotokowe z pleców i brzucha oraz wszystkie włókniaki z szyi -dużo Oceniła znamiona. Wszystko wygoiło się w ciągu tygodnia Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Krystyna
{'id': 40647, 'name': 'Bydgoszcz'} Otolaryngolog
                                       lekarz Dawid Matyniak

lekarz Dawid Matyniak

Otolaryngolog

CM Kwiatowa
Kwiatowa 1
Bydgoszcz

Na początku marca tego roku przeszedłem plastykę nosa ze względów zdrowotnych w Szpitalu Wojskowym, operował mnie Doktor Matyniak. W życiu nie pomyślałbym, że zdecydują się na taki zabieg. Myślę, że ocena bardzo dobra to i tak mało. Po trzech dniach czułem się już super. Od jutra rozpoczynam pracę, a oddycham jak odrzutowiec:)) Lekarz uprzejmy, poświęca czas, dokładnie wytłumaczy przebieg zabiegu, jest osobą kompetentną i godną zaufania, po prostu godny polecenia!!!
Opinia dodana przez: Tomek

lekarz Piotr Ogrodowicz

Rehasport Clinic
ul. Górecka 30 (Galeria Panorama)

Pan drPiotr Ogrodowicz to lekarz, który budzi zaufanie ,z racji kompetencji i sympatię związaną z kulturą bycia .Wierzę ,że mój bark zrośnie się jak należy. Dobra opinia o Rehasporcie nie jest przesadzona. Barbara Miczko-Malcher
Opinia dodana przez: Barbara Miczko
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Neurochirurg
                                       dr n. med. Sebastian Dzierzęcki

dr n. med. Sebastian Dzierzęcki

Neurochirurg

Centrum Gamma Knife Warszawa
ul. Kondratowicza 8, budynek H, Warszawa

Trafiłam do dr Dzierzęckiego z oponiakiem mózgu w okolicy skroniowej.Guz niemały- średnica ok. 4 cm. Minęło 13 miesięcy od operacji. Czuję się bardzo dobrze. Lekarz -prawdziwy specjalista, cudowny człowiek, jeśli powie, że zadzwoni po operacji to dzwoni nawet po godz. 23.00. 1000-krotnie polecam. Wdzięczna pacjentka.
Opinia dodana przez: Ewa Kluczek
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ginekolog położnik
                                       lekarz Agnieszka Sotowska

lekarz Agnieszka Sotowska

Gabinety Lekarskie Łucka
Łucka 18 lok. 1802

Pani Doktor bardzo miła,uśmiechnięta i delikatna. Udziela konkretnych informacji. Szczerze polecam!!!

lekarz Bogdan Gotowicki

Internista, Pulmonolog

ulica Zapłotek 30
09-408 Płock

Prawdziwy lekarz z powołania. Człowiek o wielkim sercu. Wizyta u niego bezstresowa. Polecam bardzo.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psycholog
                                       mgr Paulina Burzyk

mgr Paulina Burzyk

Psycholog, Psychoterapeuta

Instytut Zdrowia Psychicznego i Rozwoju Osobowości INZPiRO
Sienna 72

Bardzo mila, sympatyczna, rozumiala i ma swietne poczucie humoru. Terapia zrobila swoje. Jestem inna osoba teraz. Zakochalem sie w zyciu. Nie da sie nic zlego powiedziec. Goraco polecam.
Opinia dodana przez: Tomek Kurzalewski
 Psycholog dziecięcy
                                       mgr Sylwia Powałko

mgr Sylwia Powałko

Psycholog dziecięcy, Psycholog

A wiec polecam w 100%. Fachowe podejście do sprawy. Co ważne potrafi słuchać i rozmawiać do "rzeczy" a nie zapamietane typowo z książki definicje. Tak wiec polecam z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Kamil
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Stomatolog
                                       lek. dent. Agnieszka Miazga

lek. dent. Agnieszka Miazga

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Miadent Studio
ul. Czajna 13b

Wspaniała lekarka, wyjaśnia i tłumaczy, odpowiada na pytania i jest bardzo cierpliwa, kompetencje również na BARDZO wysokim poziomie. polecam wszystkim
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Dietetyk
                                       mgr Sławomir Kula

mgr Sławomir Kula

Dietetyk

Poradnia Dietetyczna Świat Odżywiania
Osiedle Na Murawie 5B/2

Super Dietetyk polecam Pana Sławomira. Chodzę od maja i widać efekty współpracy co bardzo mnie cieszy i motywuje
Opinia dodana przez: Arleta
{'id': 22039, 'name': 'Bytom'} Psycholog
                                       mgr Agata Orzechowska

mgr Agata Orzechowska

Psycholog

Pracownia Duszy i Ciała
Krakowska 1/3
Bytom

Są w życiu chwile, kiedy ciemność przytłacza tak bardzo, że człowiek przestaje wierzyć w światełko na końcu tunelu. I właśnie wtedy, niespodziewanie, pojawiają się osoby, które swoją obecnością potrafią rozświetlić nawet najciemniejsze zakamarki duszy. Dla mnie i naszej córki taką osobą stała się Pani Psycholog Agata Orzechowska z Katowic, bo o niej właśnie mowa. Pani Agatka-tak ją nazywamy, to nie tylko specjalistka z ogromną wiedzą i doświadczeniem, ale przede wszystkim …
Opinia dodana przez: Becia
{'id': 41730, 'name': 'Kościerzyna'} Laryngolog
                                       lekarz Edward Mollin

lekarz Edward Mollin

Laryngolog, Otolaryngolog

Edward Mollin Twój Doktor
Partyzantów 1
83-400 Kościerzyna

Bardzo szybka wizyta profesjonalne podejście pomimo niepełnosprawności dziecka no i oczywiście bez naciągania na dodatkowe koszta POLECAM!!!!!!
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Psychiatra
                                       lekarz Paweł Komarzyniec

lekarz Paweł Komarzyniec

PHOENIX Centrum Psychomedyczne sp. z o.o.
ul. Włodzimierza Tetmajera 58c/2

Lekarz z ogromnym doświadczeniem, co widać w trakcie wizyty. Potrafi wszystko wytłumaczyć, ale też i spokojnie posłuchać argumentów pacjenta. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu oraz chęci zapoznania się też z wynikami badań i zaleceniami od innych specjalistów. Polecam, szczególnie dla tych co stresują się przed pierwszą wizytą. Andrzej.W.

lek. med. Teresa Szymańska

Lekarz rodzinny

Centrum Medyczne IPS Filia Nr 1
ul Korzona 111

Cudowny lekarz, dużo czasu poświęca pacjentowi, skrupulatnie bada, bardzo miła i uprzejma osoba. Polecam jak najbardziej.
Opinia dodana przez: Paweł Krasiewicz
{'id': 22728, 'name': 'Chorzów'} Stomatolog
                                       lek. dent. Michał Walas

lek. dent. Michał Walas

ul. Franciszka Karpińskiego 3
41-500 Chorzów

Fachowość i sprawność działania w czasie zabiegu na najwyższym poziomie. Do tego wyjaśnienia i sympatyczna atmosfera. Polecam.
Opinia dodana przez: Iwona

lek. stom. Monika Banaszek-Rola

Chirurg stomatolog, Stomatolog

M-Dent Centrum Stomatologiczne
ul. Pestalozziego 9

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta dorosłego i dzieci, również dziecka niepełnosprawnego. Pani doktor cierpliwa, sympatyczna i empatyczna, wizyta na najwyższym poziomie. Polecam.
Opinia dodana przez: Alina