Przychodnia Rejonowa Nr 2
Chrobrego 4
Jędrzejów
prawdziwa przyjemność leżeć u pana doktora na oddziale, wysłucha poradzi znajduje czas. jako lekarz człek znający się na swojej pracy - godny polecenia tak jak i wszyscy na oddziale
ulica Zaczarowane Koło 7
Bardzo solidna Pani Doktor.Leczę się u niej od dłuzszego czasu. Lekarstwa przepisywane przez Panią Doktor utrzymują mnie w dobrej kondycji.Nie biorę insuliny.Przestrzegam zalecenia Pani Doktor.Polecam innym. Jerzy
CENTRUM ZDROWIA I URODY MAXXMED
ulica Niecała 15
Lublin
Wszystkim polecam Panią Doktor! Specjalistka o ogromnej wiedzy, dużym doświadczeniu, wysokiej kulturze osobistej, a przede wszystkim (co dla mnie jest szalenie ważne): cierpliwa i poświęcająca pacjentom dużo czasu. Nie ma mowy o wizycie załatwionej w 5 minut! Pani Doktor - dziękuję. Wszyscy szukający dobrego dermatologa w Lublinie (i w województwie lubelskim) - POLECAM :-)
Prywatny Gabinet Dermatologiczny Medea Bogusława Kurpiel
Józefa Szujskiego 6
Nowy Sącz
Pani doktor badała mi znamiona i jedno z nich skierowała do wycięcia. na oddziale onkologii powiedzieli, że uratowała mi życie, bo gdybym dłużej czekała z czerniakiem, źle by się skończyło. Dodam, że byłam już wcześniej badana przez innego dermatologa, który znamię zignorował. Dziękuję pani doktor!
447320740
Dmowskiego 30 b
Piotrków Trybunalski
Szanowna Pani Doktor:) Z ogromną radością pragnę Pani podziękować za serce, wnikliwość,niesienie pomocy, szacunek do pacjenta. Moja Mamusia, Marianna Badek, jest Pani doktor ogromnie wdzięczna za wszystko, czego od Pani doświadcza :):):) Życzymy Pani wszystkiego dobrego! Iwona Szmigiel i Marianna Badek Lekarz godny polecenia!!!
ul. Józefa Wassowskiego 2
SUPER lekarz. W każdym aspekcie doskonała. Ze względu na mój wiek i stan zdrowia mam kontakt z wieloma lekarzami, ale Pani dr przybyslawa Kaczmarek - Kusznierewicz jest dla mnie wzorem lekarza. Kompetentna, miła, uprzejma, wyjaśnia wszystkie problemy. Dla mnie i dla meza jest wzorem lekarza. Polecam Panią doktor wszystkim chorym na cukrzycę.
ul. ks. Piotra Wawrzyniaka 38
Kępno
Cudowna lekarka bardzo pomocna i bardzo miła ,uwielbiam chodzić do Pani doktor na wizyty .bardzo mi pomogła ,polecam ją znajomym
Nożownicza 2/2
Bardzo empatyczny i zarazem konkretny lekarz. Jakiś czas temu potrzebowałam na już wsparcia, bo bardzo poważnie zaczęła chorować moja babcia - zaawansowana miażdżyca, niedokrwienie kończyny dolnej. Chodziłyśmy z nią od lekarza do lekarza, noga była w stanie naprawdę fatalnym i nie było widać nadziei na poprawę. Wiedząc, że stan pogarszał się z dnia na dzień, przypadkiem trafiłam do Pana Doktora Malinowskiego. Zadzwoniłam pod numer telefonu który widniał na jego stronie …
Bardzo polecam leczenie u Pani Doktor, chociaż wiem, że zwiększenie liczby pacjentów nie będzie dla mnie korzystne. Już teraz na wizytę kontrolną trzeba długo czekać. Leczenie, które zaleciła mi Pani Doktor, bardzo szybko dało pierwsze rezultaty. Wiem, że w moim przypadku, konieczna jest cierpliwość i systematyczne leczenie, ale dzięki zaordynowanym środkom widzę istotną poprawę. Mam nadzieję, że na następnej wizycie usłyszę, że leczenie zostało zakończone:) Pani Doktor jest osobą bardzo …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Poradnia Dermatologiczna "DERMA-MED"
Piaskowa 39
Kościan
Moja babcia zawsze była bardzo zadowolona z wizyt u pani doktor. Diagnozy zawsze były trafnie postawione, a dobrane leczenie było skuteczne.
Bardzo dobra lekarka, posiadająca nie tylko wysokiej jakości wiedzę merytoryczną i doświadczenie, ale również umiejętności interpersonalne. Korzystam z usług tej Pani już kilka lat i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że zawsze byłam zadowolona z efektów i podejścia do mojej skromnej osoby
ul. św. Jacka 24A
Wejherowo
Bardzo dobra Pani doktor, chodzę do niej z dziećmi już od dłuższego czasu do przychodni w Szemudzie. Każda diagnoza Pani doktor trafiona. Dzieci bardzo dobrze się czują w gabinecie i podczas badania. Polecam
Palacza 117a
Bardzo dobry lekarz chirurg i onkolog .Operacja przeprowadzona perfekcyjnie.Tlumaczy rzeczowo,konkretnie i na temat bez zbędnego "rozczulania się ".polecam