lekarz Mirosław Sędek

Przychodnia Rejonowa Nr 2
Chrobrego 4
28-300 Jędrzejów

prawdziwa przyjemność leżeć u pana doktora na oddziale, wysłucha poradzi znajduje czas. jako lekarz człek znający się na swojej pracy - godny polecenia tak jak i wszyscy na oddziale
Opinia dodana przez: maniek

lekarz Dorota Żuradzka-Wajda

ulica Zaczarowane Koło 7

Bardzo solidna Pani Doktor.Leczę się u niej od dłuzszego czasu. Lekarstwa przepisywane przez Panią Doktor utrzymują mnie w dobrej kondycji.Nie biorę insuliny.Przestrzegam zalecenia Pani Doktor.Polecam innym. Jerzy
Opinia dodana przez: jerzy

lekarz Anna Michalak-Stoma

CENTRUM ZDROWIA I URODY MAXXMED
ulica Niecała 15
20-080 Lublin

Wszystkim polecam Panią Doktor! Specjalistka o ogromnej wiedzy, dużym doświadczeniu, wysokiej kulturze osobistej, a przede wszystkim (co dla mnie jest szalenie ważne): cierpliwa i poświęcająca pacjentom dużo czasu. Nie ma mowy o wizycie załatwionej w 5 minut! Pani Doktor - dziękuję. Wszyscy szukający dobrego dermatologa w Lublinie (i w województwie lubelskim) - POLECAM :-)
Opinia dodana przez: Joanna

lek. med. Bogusława Kurpiel

Prywatny Gabinet Dermatologiczny Medea Bogusława Kurpiel
Józefa Szujskiego 6
33-300 Nowy Sącz

Pani doktor badała mi znamiona i jedno z nich skierowała do wycięcia. na oddziale onkologii powiedzieli, że uratowała mi życie, bo gdybym dłużej czekała z czerniakiem, źle by się skończyło. Dodam, że byłam już wcześniej badana przez innego dermatologa, który znamię zignorował. Dziękuję pani doktor!

lekarz Grażyna Mazur-Bałdyga

Plac Wolności 6/2
28-400 Pińczów

Polecam panią doktor. Podejście do pacjenta pełne profesjonalizmu. Cierpliwie wszystko wytlumaczy. Super podejście do dziecka. I co najważniejsze, leczenie skuteczne. Polecam

lekarz Renata Barańska-Jaros

447320740
Dmowskiego 30 b
Piotrków Trybunalski

Szanowna Pani Doktor:) Z ogromną radością pragnę Pani podziękować za serce, wnikliwość,niesienie pomocy, szacunek do pacjenta. Moja Mamusia, Marianna Badek, jest Pani doktor ogromnie wdzięczna za wszystko, czego od Pani doświadcza :):):) Życzymy Pani wszystkiego dobrego! Iwona Szmigiel i Marianna Badek Lekarz godny polecenia!!!
Opinia dodana przez: Iwona Szmigiel

lekarz Przybysława Kaczmarek-Kusznierewicz

ul. Józefa Wassowskiego 2

SUPER lekarz. W każdym aspekcie doskonała. Ze względu na mój wiek i stan zdrowia mam kontakt z wieloma lekarzami, ale Pani dr przybyslawa Kaczmarek - Kusznierewicz jest dla mnie wzorem lekarza. Kompetentna, miła, uprzejma, wyjaśnia wszystkie problemy. Dla mnie i dla meza jest wzorem lekarza. Polecam Panią doktor wszystkim chorym na cukrzycę.
Opinia dodana przez: Jerzy Grzybowski

lekarz Regina Jakubek

Internista, Psychiatra

ul. ks. Piotra Wawrzyniaka 38
63-600 Kępno

Cudowna lekarka bardzo pomocna i bardzo miła ,uwielbiam chodzić do Pani doktor na wizyty .bardzo mi pomogła ,polecam ją znajomym
Opinia dodana przez: Mariola

lekarz Maciej Malinowski

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Nożownicza 2/2

Bardzo empatyczny i zarazem konkretny lekarz. Jakiś czas temu potrzebowałam na już wsparcia, bo bardzo poważnie zaczęła chorować moja babcia - zaawansowana miażdżyca, niedokrwienie kończyny dolnej. Chodziłyśmy z nią od lekarza do lekarza, noga była w stanie naprawdę fatalnym i nie było widać nadziei na poprawę. Wiedząc, że stan pogarszał się z dnia na dzień, przypadkiem trafiłam do Pana Doktora Malinowskiego. Zadzwoniłam pod numer telefonu który widniał na jego stronie …
Opinia dodana przez: Angelika

lekarz Anna Wirska-Sanicka

1-go Maja 14
41-200 Sosnowiec

Bardzo polecam leczenie u Pani Doktor, chociaż wiem, że zwiększenie liczby pacjentów nie będzie dla mnie korzystne. Już teraz na wizytę kontrolną trzeba długo czekać. Leczenie, które zaleciła mi Pani Doktor, bardzo szybko dało pierwsze rezultaty. Wiem, że w moim przypadku, konieczna jest cierpliwość i systematyczne leczenie, ale dzięki zaordynowanym środkom widzę istotną poprawę. Mam nadzieję, że na następnej wizycie usłyszę, że leczenie zostało zakończone:) Pani Doktor jest osobą bardzo …
Opinia dodana przez: Gabriela

lekarz Joanna Zawadiak-Wac

ulica Piłsudskiego 11B
22-100 Chełm

Kulturalna, kompetentna, skuteczna. Dobrze dobiera leki i cierpliwie wszystko wyjaśnia. Jest lekarzem z powołania.

lekarz Henryka Kalwajtys-Wasielica

Dermatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Poradnia Dermatologiczna "DERMA-MED"
Piaskowa 39
64-000 Kościan

Moja babcia zawsze była bardzo zadowolona z wizyt u pani doktor. Diagnozy zawsze były trafnie postawione, a dobrane leczenie było skuteczne.
Opinia dodana przez: N.

lekarz Jolanta Smyk

Damrota 31 A
41-800 Zabrze

Bardzo polecam.... Od kiedy zaczęłam chodzić do Pani doktor, powrócila wiara w lekarzy z powołania...stawia trafnie diagnozę, miła, poświęca dużo czasu pacjentowi, jest poprostu wspaniała jako lekarz....z czystym sumieniem gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Iza

Agata Branny-Cyran

Gabinet Lekarski

Bardzo dobra lekarka, posiadająca nie tylko wysokiej jakości wiedzę merytoryczną i doświadczenie, ale również umiejętności interpersonalne. Korzystam z usług tej Pani już kilka lat i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że zawsze byłam zadowolona z efektów i podejścia do mojej skromnej osoby
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Artur Chełmicki

Mickiewicza 26/2

Bardzo dobry lekarz ginekolog, wyróżniający się wiedzą, podejściem. Jednyny lekarz, który pomógł mi zdiagnozować problemy zdrowotne po poronieniu. Więcej takich lekarzy!
Opinia dodana przez: Dagmara

lekarz Urszula Kucharska

Wiejska 30
11-500 Giżycko

Bardzo polecam, nigdy nie mam problemy z dodzwonieniem się lub z otrzymaniem skierowań. Bardzo spokojna Pani doktor i uprzejma. Zawsze wszystko wytłumaczy. Jeszcze raz polecam
Opinia dodana przez: Asia

lekarz Agata Wachowska-Witbrodt

Pediatra, Rehabilitant

ul. św. Jacka 24A
84-200 Wejherowo

Bardzo dobra Pani doktor, chodzę do niej z dziećmi już od dłuższego czasu do przychodni w Szemudzie. Każda diagnoza Pani doktor trafiona. Dzieci bardzo dobrze się czują w gabinecie i podczas badania. Polecam

lekarz Beata Zwolińska

ulica Jana Pawła II 52/122B
98-200 Sieradz

Wizyty u oani doktor to czysta przyjemność!zawsze mila i usmiechnieta kobieta.Prowadzila moja ciaze i zawsze wszystko mi tlumaczyla.
Opinia dodana przez: Kinga

lekarz Błażej Nowakowski

Ginekolog położnik, Ginekolog onkolog

Palacza 117a

Bardzo dobry lekarz chirurg i onkolog .Operacja przeprowadzona perfekcyjnie.Tlumaczy rzeczowo,konkretnie i na temat bez zbędnego "rozczulania się ".polecam

lekarz Stanisław Wyrzykowski

64-308 Jabłonna

Zdecydowanie lekarz z powołania , miły , sympatyczny , konkretny ,warty polecania . Trafiłam do niego również z polecania i jestem bardzo zadowolona . Nie zamienię na żadnego innego .!! 😉