lekarz Grzegorz Żybort

Lekarz rodzinny, Lekarz medycyny pracy

NZOZ "Mój Lekarz" w Lipnie
ul. Tadeusza Kościuszki 21
87-600 Lipno

Polecam Pana Doktora!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo miły i dokładny w przeprowadzaniu badania. Po wizycie u niego nabrałem wiarę w służbę zdrowia. Byłoby super, gdyby wszyscy lekarze tak byli oddani swojemu zawodowi.
Opinia dodana przez: Włodzimierz

Paweł Tabisz

Lekarz medycyny pracy, Radiolog

Znam doktora Pawła od lat. Polecam serdecznie. Dobry diagnosta, pomocny i doświadczony. Potrafi przyznać, gdy nie jest pewien rozpoznania, poleca wówczas innych kompetentnych kolegów specjalistów.
Długo szukałam lekarza który poprowadzi moją ciaże, bedzie cierpliwie odpowiadał na wszelkie pytania. Młody lekarz bardzo konkretny i kompetentny, zawsze uśmiechniety, stara się nawiązać dobry kontakt z pacjentką by sie tak nie stresowała wizytą- bo jak wiadomo z wizytą u ginekologa róznie bywa. Po tym jak się zawiodłam na kilku znanych rybnickich ginekologach to lepiej trafić nie mogłam ! Co najważniejsze zawsze pozostaje w kontakcie telefonicznym z pacjentką co jest …

lekarz Tadeusz Żurawik

Jana Pawła II 10/58
09-200 Sierpc

Polecam. Fachowa obsługa, miły człowiek, pomocny, wiedzą, kultura, ma tyle czasu dla pacjenta ile potrzeba.
Opinia dodana przez: Sylwia

Wojciech Szczepański

Ginekolog

Gabinet Lekarski
Mińsk Mazowiecki

Uwielbiam tego lekarza .idziesz i czujesz jakbyś znała go od lat.wszystko tłumaczy ,pokazuje na badaniu USG jest wesoły,zabawny ,ma fantastyczne podejście do pacjentek. Polecam wszystkim wszystkim mamą .wychodząc z gabinetu mając Wszystko wyjaśnione zero niejasności . Jak kiedys zdecyduje sie na trzecią ciążę uderzam do Pana doktora .serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Jan Wojtyła

Lekarz rodzinny, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zrdowotnej "Soteria" s.c.
ul.Grunwaldzka 104
43-600 Jaworzno

Świetny lekarz, z idealnym podejściem do dzieci :) bardzo dokładny w swojej pracy i godny zaufania. Jest również bardzo wyrozumiały i dokładnie wszystko tłumaczy :)
Opinia dodana przez: gosia

lekarz Waldemar Gworys

Lekarz medycyny pracy

ul. 1 Maja 11/p.105
64-915 Jastrowie

Byłam dzisiaj na badaniach przemiły lekarz uśmiechnięty i ma podejście do pacjenta.Pazdrawiam serdecznie Pana doktora.

lekarz Piotr Niebudek

Przychodnia Lekarzy Specjalistów "ProDiagno"
ulica Harcerzy 1
57-300 Kłodzko

Bardzo dobre podejście do pacjentki, fachowe informacje. Mam do niego zaufanie. Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Mariola Grzemba-Buda

NZOZ Przychodnia Zespołu Lekarza Rodzinnego Panaceum
ulica Poznańska 30
64-300 Nowy Tomyśl

Konkretną osoba, konkretna diagnoza. Fachowa. Polecam Panią Doktor. Chodzę od niedawna żałuję, że wcześniej nie znałam Pani Doktor.
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Ewa Radwańska-Dyba

ul. Kamieniec 26A
34-500 Zakopane

Bardzo dobra Pani Doktor ,zawsze umie podejść z uwagą i zrozumieniem do pacjenta, profesjonalna pomoc i leczenie .Polecam w 100%. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
Opinia dodana przez: Beata
Pana Tomasza Żaglewskiego miałam przyjemnośc poznac z perspektywy wspólnej wspópracy.Super lekarz i partner do pracy,Człowiek,który ciągle się doszkala i jest na bierząco z nowinkami w dziedzinie ginekologii i położnictwa.W kontakcie z pacjentem jest bardzo ludzki i kompetentny.Polecam tego lekarza.Położna Ania
Opinia dodana przez: anna

Jacek Orasiński

Ginekolog położnik, Ginekolog

Gabinet Ginekologiczny

bardzo miły, sympatyczny i rzeczowy lekarza. bardzo polecam. rzeczowo określił rodzaj problemu. jego kompetencje są bardzo wysokie. lekarz bardzo sympatyczny. elastyczne godziny przyjmowania i dostosowanie do pacjentki. pomógł na pierwszej wizycie rozładować napięcie i każda kolejna wizyta przebiegała bez problemu
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Mirosław Klein

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,KARDIOCENTRUM" - filia w Chełmie
Szymanowskiego 1
22-100 Chełm

Najlepszy lekarz do jakiego chodziłam, poświęca czas wszystko tłumaczy. Prowadził moją ciążę, był przy mnie przy porodzie, interesował się moim stanem po. Cudowny człowiek i lekarz
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Katarzyna Belczewska

Królewiecka 146
82-300 Elbląg

Pani Doktor zawsze trafi u mnie z lekami, jest ematyczna i podchodzi do pacjenta w taki sposób, że czuję się on zaopiekowany.
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Roman Kawalski

Medestetica- Gabinet Medycyny Estetycznej
ul. Raciborska 12
44-100 Gliwice

Bardzo dobry, kompetenty lekarz w swojej dziedzinie. Jeśli to jest ten sam, który przyjmuje w Przychodni Żerniki w Gliwicach. W badaniu pomaga sobie aparatem USG. Ma skłonność do wchodzenia w kompetencje lekarzy specjalistów, co można odczytywać na plus i na minus. Czasami diagnozy obu lekarzy i ostateczne leczenie różniły się.
Opinia dodana przez: anonim

lekarz Piotr Węgrzyn

ulica Niska 24a

Trafiłam do lekarza w szpitalu Narutowicza. Lekarz wykazał się niezwykłą uprzejmością i kompetencją. Szybka diagnoza i dalsze zalecenia. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Teodor Tutak

Internista, Lekarz rodzinny

Bukowa 10
57-300 Kłodzko

Lekarz kompetentny w swoim zawodzie ,bardzo uprzejmy,gdyby wszyscy lekarze byli takimi profesjonalistami to spoleczenstwo nie narzekaloby na sluzbe zdrowia.Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Henryka

lekarz Monika Biniek

ulica Mochnackiego 1 A/20
41-907 Bytom

Byłam u pani doktor. Jest fenomenalna oraz empatyczna. Poleciła mi maść na Hemoroidy i mi przeszły. 5/5
Opinia dodana przez: Krysia =)

Waldemar Siwiec

Gabinet lekarski
34-730 Mszana Dolna

Absolutnie idealny Lekarz.Jedyny który nie wypisuje na potęge recept a próbuje pomóc pacjentowi metodami prostymi a skutecznymi.Mam już swoje latka i troche gabinetów odwiedziłem ale doktora Siwca uważam za specjaliste z najwyższej półki .Idealny Lekarz Rodzinny i tylko żal że musiałem śie wyprowadzić z Mszany bo znowu trafiłem na oprawców którzy nabijają kieszeń farmaceutów i swoją .Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Zbigniew Łyko

Endokrynolog, Ginekolog położnik

Niepubliczny Specjalistyczny Stomatologiczno-Protetyczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Byłych Więźniów Politycznych 3
44-200 Rybnik

Od ponad 30 lat jestem jego stałą pacjentką. Za każdym razem profesjonalne i rzeczowe podejście do pacjenta. Pan doktor zawsze objaśnia na czym będzie polegać leczenie, każdy jego etap. Co ważne zawsze ma czas i szczegółowo odpowiada na wszystkie zadane pytania. Specjalista godny zaufania i polecenia!
Opinia dodana przez: Izabela