lek. dent. Adam Gromny

Ortodonta, Stomatolog

Zakład Rehabilitacji Zabiegowej
Tańskiego 2
39-300 Mielec

Najlepszy ortodonta w Mielcu, polecam. Po kilku latach bezskutecznego leczenia u innej ortodontki, trafiłam na pana doktora, noszę obecnie aparat góra/ dół i jestem bardzo zadowolona z usług.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Grażyna Mazur-Piotrowska

Centrum Medyczne TOMMED II Sp. z o.o.
ulica Fredry 22

Miałam przyjemność z Panią doktor,która jest przemiłą osobą,odpowiada na wszystkie zadane pytania,poswieciła mi dużo czasu,gabinet jest świetnie uposażony w nowoczesny sprzet .Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Ula

dr Krzysztof Chmielak

Neurochirurg

Centrum Medyczne "Golden Care"
ulica Kukuczki 5/6

Lekarz z powołania. Wytłumaczy wszystko i nie zostawi pacjenta samego sobie. Co najważniejsze że pamięta chyba wszystkich swoich pacjentów. POLECAM.
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Janusz Szczudło

Al. Wojska Polskiego 70C
65-762 Zielona Góra

Wspaniały lekarz specjalista neurologii, uratował życie mojej córce. Lekarz z powołania, bardzo kompetentny i empatyczny. Jestem bardzo wdzięczna, że moja córka trafiła na takiego lekarza. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Adrianna
Super lekarz. Potrafi zdiagnozować, robi to dokładnie, rzeczowo. Przy tym jest bardzo ludzka. Jestem jej bardzo wdzięczny za opiekę nad żoną. Polecam

lekarz Jarosław Dzierżanowski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Diaverum Gdańsk Kartuska
ulica Kartuska 4/6

Wbrew negatywnym opiniom kilku neurochirurgów, w tym jednego autorytetu, dotyczących skuteczności a tym samym i celowości przeprowadzenia operacji kręgosłupa, dr Dzierżanowski podjął się jej przeprowadzenia i udało się, za co jestem bardzo wdzięczny dr Dzierżanowskiemu. Oby jak najwięcej takich lekarzy, Panie doktorze.serdecznie dziękuję. T.P. z Pucka.

lekarz Witalij Rudenko

Ratownictwo Medyczne i Pomoc Doraźna Pogotowia Ratunkowego w Wałbrzychu
ulica Chrobrego 39
58-300 Wałbrzych

konkretny gość bardzo uprzejmy w dniu 21.09.2014 pracował w pogotowiu i chciałem podziękować doktorowi i ratownikowi BARDZO BARDZO dziękuję za empatię ipomoc . gość z bólem nerki
Opinia dodana przez: cez

lekarz Witold Janusz

ulica Wschodnia

Wspaniały człowiek, lekarz i fachowiec.Poświęca pacjentowi swój czas, aby dokładnie wyjaśnić, postawić diagnozę . To Anioł na ziemi.
Opinia dodana przez: Marzanna

lekarz Krzysztof Kądziołka

PIK Punkt Informacyjno-Konsultacyjny Bemowo
Borowego 8

jest pan doktorze najlepszym na świecie , dziekuję za uratowanie życia , wiem , że zawsze mogę na panu polegać ,dziękuję
Opinia dodana przez: antoni

lekarz Agnieszka Piekarska

Szkolna 8/9/7
58-500 Jelenia Góra

Jako okulista dziecięcy, Pani dr Agnieszka Piekarska, wprost wspaniale podchodzi do leczenia zeza u najmłodszych pacjentów. Naprawdę polecam.
Opinia dodana przez: Adam

Czesława Jasek

Gabinet Lekarski

doskonały lekarz, kompetentna, komunikatywna , miła ,serdeczna ..z przyjemnością chodzę do niej z dziećmi

lekarz Mirosław Psuja

Poradnia Badań Profilaktycznych w Dębicy
Paderewskiego 2
39-200 Dębica

Polecam , jestem zadowolona , chodzę do pana doktora od kilkunastu lat . zawsze jest sympatyczny choć widać, że nieraz jest zmęczony

lekarz Wojciech Gosławski

ulica Panieńska

Byłam pacjentką dr Wojciecha Gosławskiego.Uważam że jest specjalistą wysokiej klasy ,rzetelnie traktujący swój zawód.Jest komunikatywny ,życzliwy i cierpliwy .Dużo czasu poświęcił mi na dobór okularów ,choć ostatecznie to ja podejmowałam decyzję .Polecam dr ,ponieważ jest profesjonalistą w każdym calu.Odpowiedział na każde moje pytania i wątpliwości.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Anna Filipek-Gliszczyńska

Modra 90/101

Polecam jak najbardziej! Pełne zaufanie do kompetencji i zadowolenie z kompleksowego podejścia do pacjenta.
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Barbara Cesarz-Motyl

Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Myszkowie
ulica Wolności 29
42-300 Myszków

Pani Dr Barbara Cesarz-Motyl to wyjątkowy człowiek i lekarz, kompetentna w dziedzinie neurologii, życzliwa dla pacjenta i jego rodziny, społecznik, oddana drugiemu człowiekowi.
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Lech Szczechowski

Wielospecjalistyczna Poradnia Lekarska "Synapsis"
ulica Czerwińskiego 8-10

Szkoda, że nie można dać 6 gwiazdek bo dr Szczechowskiemu się należą! Wspaniały Człowiek o wielkim sercu! Jest jedynym lekarzem którego znam który potrafi rozmawiać z pacjentem, sama rozmowa z nim to czysta przyjemność. Bierze pod uwagę każdy aspekt, ma fantastyczny umysł i jest geniuszem. Choruję od 19 lat, jeździłam po całej Polsce w poszukiwaniu idealnego lekarza. Dopiero dr Szczechowski postawił mi diagnozę i zaczął poprawne leczenie. Polecam!!!
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Małgorzata Sobczak-Ptak

NZOZ ZPLR "GOS-MED" Sp. J.
ulica Graniczna 4
63-800 Gostyń

Dobry lekarz. Dokładnie i wyczerpująco wszystko tłumaczy. Jest miła i uprzejma wobec pacjentów. Wzbudza zaufanie.
Opinia dodana przez: N.

lekarz Piotr Orchowski

Euromedic Onkoterapia Sp. z o.o.
ulica 28 Czerwca 1956 r. 193

Byłam pierwszy raz u Pana doktora Piotra Orchowskiego neurologa z polecania ,jest mi tak bardzo miło , że spodkałam bardzo kompentnego lekarza , który w ciągu 30 minut ,zobrazował moją dolegliwość tak, bardzo subtelnie mi ją przedstawił.Dziękuję Panie doktorze , życzyła bym wszystkim ,żeby na swojej drodze spotykali takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Mirosława

lek. med. Aleksandra Kuska-Grządziel

Rynek Dębnicki 8

Pani Doktor jest bardzo kompetentna i miła. Pacjent dla Pani Doktor jest podmiotem, a nie przedmiotem. instrumentalne traktowanie zdarza się niestety często. Polecam Panią Doktor

lekarz Krystyna Wojnarowska-Wąs

Miejsko Gminne Centrum Stomatologii Olkusz
Marcina Bylicy 1
32-300 Olkusz

Od lat leczę się u Pani doktor Krystyna Wojnarowska - Wąs i jestem bardzo zadowolona z każdej wizyty, z badań, z opieki. Bardzo dziękuję, że mam taką Panią doktor....