Al. Jerozolimskie 65/79 (Centrum Medyczne LIM)
Jest to bardzo dobry specjalista, kompetentny i konkretny, zna się rewelacyjnie na swojej pracy, potrafi wytłumaczyć w jaki sposób będzie przebiegać leczenie , jest perfekcjonistą :) Pomimo wspaniałego doświadczenia, wyróżnia się tym, że jest bardzo miły, przesympatyczny i ma bardzo dobre podejście do pacjenta :) . Naprawdę jest godnym polecenia :) Dzięki operacji wykonanej prze tego dr. :) mogę normalnie funkcjonować :)
Miałam Zaszczyt poznać Zacnego Pana Doktora .Pan Doktor pofatygował się do Kliniki przy ul Czechosłowackiej w celu zbadania mojej osoby.Pan Doktor to Szlachetny Człowiek. Pan Doktor w swojej pracy stosuje zasady pomocy,akceptacji indywidualizacji i tolerancji pacjenta.Pan Doktor to Wspaniały Człowiek.Pan Doktor to Wysokiej klasy Specjalista zaangażowany w swoją pracę.Dziękuje za Wszystko pacjenta Dorota Żaczek
Wielkopolskie Centrum Onkologii
Garbary 15
Bardzo wysoko oceniam kompetencje i porady dr Kanikowskiego Podkreślić też należy Jego wysoką kulturę osobistą i życzliwość dla pacjenta
Doktor bardzo miła i sympatyczna, całe leczenie dokładnie mi wyjaśniła, więc wiedziałam za co płacę, a nie płaciłam dużo. Wszystkie podejmowane decyzje konsultowała ze mną, więc miałam wpływ, oczywiście tam gdzie był jakikolwiek wybór (np. wybierałam między retainerem a płytą retencyjną). Leczyłam się u niej jeszcze wiele lat temu dlatego tym razem moje leczenie poszło bardzo szybko i sprawnie. Polecam:)
OrtoDentico Magdalena Kowalska-Lew
ul. Obrońców Pokoju 11B
Trzebnica
Bardzo sympatyczna Pani doktor i jej cały zespół. Zaufałem po poleceniu przez kuzynkę i się nie zawidołem - bardzo dobre efekty leczenia.
Śląskie Centrum Implantologii Stomatologicznej Biały Uśmiech
3 maja 7
Rybnik
Bardzo miła i kompetentna pani. ma właściwe podejście do dzieci. zawsze służy pomocą i poradą. chodzę do niej z dzieckiem już od dwóch lat.
Indywidualna Praktyka Lekarska
świetny specjalista, polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnia Okulistyczna "OCULUS" w Kościanie
Moniuszki 10
Kościan
Lekarz godny polecenia byłam z tatą po udarze miła profesjonalna obsługa życzliwość szacunek do pacjenta oby takich lekarzy z powołania więcej tak samo pani w salonie optycznym na ul. Moniuszki. Pacjent z Grodziska Wlkp
Zakład Rehabilitacji Zabiegowej
Tańskiego 2
Mielec
Najlepszy ortodonta w Mielcu, polecam. Po kilku latach bezskutecznego leczenia u innej ortodontki, trafiłam na pana doktora, noszę obecnie aparat góra/ dół i jestem bardzo zadowolona z usług.
Centrum Medyczne TOMMED II Sp. z o.o.
ulica Fredry 22
Miałam przyjemność z Panią doktor,która jest przemiłą osobą,odpowiada na wszystkie zadane pytania,poswieciła mi dużo czasu,gabinet jest świetnie uposażony w nowoczesny sprzet .Polecam z całego serca.
Centrum Medyczne "Golden Care"
ulica Kukuczki 5/6
Lekarz z powołania. Wytłumaczy wszystko i nie zostawi pacjenta samego sobie. Co najważniejsze że pamięta chyba wszystkich swoich pacjentów. POLECAM.
Super lekarz. Potrafi zdiagnozować, robi to dokładnie, rzeczowo. Przy tym jest bardzo ludzka. Jestem jej bardzo wdzięczny za opiekę nad żoną. Polecam
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Diaverum Gdańsk Kartuska
ulica Kartuska 4/6
Wbrew negatywnym opiniom kilku neurochirurgów, w tym jednego autorytetu, dotyczących skuteczności a tym samym i celowości przeprowadzenia operacji kręgosłupa, dr Dzierżanowski podjął się jej przeprowadzenia i udało się, za co jestem bardzo wdzięczny dr Dzierżanowskiemu. Oby jak najwięcej takich lekarzy, Panie doktorze.serdecznie dziękuję. T.P. z Pucka.