Świetny lekarz, wspaniały człowiek. Bardzo nam pomógł. Polecam gorąco, zwłaszcza "trudnym" pacjentom. Gdy zorientował się, że przyjeżdżamy na wizytę z Lublina do Poznania dołożył wszelkich starań żebyśmy otrzymali jak najwięcej za jednym wyjazdem. Druga wizyta, która odbyła się już po miesiącu dała nam więcej niż 3 lata jeżdżenia do słynnego światowego centrum w Kajetanach.
Medical Center NZOZ
PLACÓWKA I - ul. Belgradzka 42 (stacja metra Natolin - na tyłach poczty), PLACÓWKA II - ul. Dembego 5 (wjazd od ul. Zaruby)
Wspaniały lekarz, cudowny człowiek. Dr Kiliszek zajął się mną jak żaden inny kardiolog. Szczegółowy wywiad, zlecony komplet badań, finalnie skierowanie na ablacje, którą sam przeprowadził. Tydzień po zabiegu i zegarek nie wykrył ani jednego migotania przedsionka, wcześniej kilkanaście-kilkadziesiąt dziennie. Szczerze polecam.
CENTRUM MEDYCZNE ARGO
ul. S.Sterlinga 27/29
Bardzo dobry specjalista. Ratował moją babcię a teraz ja się osobiście leczę u Pana doktora. Profesjonalne podejście do pacjenta, odpowie na każde pytanie,wytłumaczy co pacjentowi dolega. Bardzo polecam
Operacje baj-pasów miałam w maju 2013 r przeprowadził ją na Ochojcu w Katowicach profesor Michał Krejca . Jestem bardzo zadowolona zarówno z operacji jak i samego podejścia do pacjenta za co mu bardzo serdecznie dziękuję. Chciałoby się aby wszyscy trafiali na takich lekarzy.
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Koszalin
Wspaniala cierpliwa uprzejma lekarka. Leczymy sie u Pani Doktor od lat. Polecam wszystkim bo to najlepszy lekarz w tej przychodni.
NZOZ NOVMED
ulica Długa 22a
Kamienica Szlachecka
Świetna Pani Doktor ,szczerze polecam , ma bardzo dużą wiedzę , empatię,jest bardzo szczegółowa,bez problemu wystawia potrzebne skierowania, jestem bardzo zadowolona z opieki.
NZOZ "PRZYCHODNIA WASSOWSKIEGO"
Wassowskiego 2
Kompetentna, sympatyczna i z empatią podchodzi do pacjenta. Wszystko wytłumaczy i poświęca tyle czasu ile trzeba.Szczerze polecam.