lekarz Andrzej Hoc

Dolnośląskie Centrum Medyczne "DOLMED" S.A
ulica Legnicka 40

Wszyscy lekarze powinni być tacy jak ten Pan doktor. Lekarz, który nie ocenia, a tworzy atmosferę zrozumienia i wsparcia. Kompetentny, z powołaniem. Niczego pacjentowi nie narzuca, zamiast tego wskazuje właściwą drogę i wspiera w niej. Polecam gorąco.
Opinia dodana przez: Radosław

lekarz Beata Józefacka

Centrum Zdrowia Adam Muszyński Sp.J
ul. Ludwika Czajewicza 5/7/lok. 49
05-500 Piaseczno

Pani Doktor Beata Józefacka jest bardzo dobrym lekarzem i wspaniałym człowiekiem. Jest empatyczna, pomocna i wspierająca. Ma doświadczenie i jest bardzo profesjonalna, jest lekarzem z powołania. Poświęca dużo czasu dla pacjenta, jest dostępna w sytuacjach krytycznych telefonicznie. Polecam

lekarz Janusz Wlazło

SP ZOZ w Zduńskiej Woli
ulica Królewska 29
98-220 Zduńska Wola

Ten lekarz widzi w pacjencie czlowieka.Swobodnie prowadzi rozmowe pozwalajac na otwarcie sie pacjenta.Jest bardzo kompetentny kompleksowo podchodzi do pacjenta stawia bardzo trafne diagnozy Bardzo polecam tego specjaliste.

lekarz Wojciech Eysymontt

Załęska 49/25

Najbardziej profesjonale podejście do pacjenta i jego rodziny .Pan doktor ,fachowiec i specjalista godny polecenia.Mieliśmy szczęście że możemy leczyć u Pana naszego syna. Dziękujemy.

lekarz Ewa Szafraniec

Sienkiewicza 2H/2
67-200 Głogów

Kompetentny, konkretny, wykwalifikowany lekarz z dużym doświadczeniem, empatyczny i uprzejmy. Wielu lekarzy mogłoby się uczyć podejścia do pacjenta od tej Pani Doktor.
Opinia dodana przez: A.

lekarz Ewa Koprianiuk

Internista, Psychiatra

ulica Okopowa 12/2
20-022 Lublin

Lekarz, który zachowuje się tak, jak powinien zachowywać się prawdziwy lekarz: oprócz przepisania leków (dodam że trafionych za pierwszym razem i bez skutków ubocznych) potrafi właściwie przeprowadzić wywiad, spokojnie porozmawiać i wytłumaczyć wszystko pacjentowi. Szkoda że takich lekarzy jest już coraz mniej...
Opinia dodana przez: Wioletta

lekarz Ewa Lesińska

Sądowa 18/27/4
86-100 Świecie

Godna polecenia pani doktor. Bardzo ciepła i empatyczna , wysłucha, nie przerywa, możesz opisywać nie tylko swoje dolegliwości, ale problemy i sytuację które mogły się do twojego stanu psychicznego przyczynić....Bardzo wrażliwa , współczujåca i pomocna. Godna zaufania ...Polecam !

lekarz Jędrzej Nowaczyk

Dworcowa 2/g.108
83-300 Kartuzy

Bardzo uprzejmy lekarz,potrafiący prawidłowo zdiagnozować przyczynę choroby i odpowiednio dobrać leki.Dziękuje panie doktorze za pomoc i polecam wszystkim. Bogdan z Gdańska
Opinia dodana przez: Bogdan

lek. med. Kinga Dziuba

Prywatny Gabinet Psychiatryczny
ul. Szkolna 45
Pisarzowice

Bardzo dobry i kompetentny lekarz. Do pacjentów podchodzi kompleksowo, wypisuje skierowania na dodatkowe badania, np.: poziomu hormonów tarczycy. Dla każdego pacjenta zawsze ma czas - dokładnie tyle, ile potrzeba pacjentowi. Bardzo uprzejma i sympatyczna pani doktor. Serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: Eliza

lekarz Edyta Fornal-Mazur

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ACER" Ilona i Stanisław Klon
Nowomiejska 6
44-251 Rybnik

Godny polecenia lekarz poświęca dożo uwagi pacjentowi. Pani doktor bardzo mi pomogła szczere podziękowania.
Opinia dodana przez: Wioleta Pifczyk

Barbara Szczepańska

Izba Przyjęć - Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. Władysława Buszkowskiego w Kielcach
Kielce

WSPANIALY PEDIATRA. Swietne podejscie do dziecka. Bardzo dobry kontakt. Pani dr przyjmowala moje dziecko na izbie przyjec w szpitaliku na Langiewicza, mimo bardzo duzej ilosci pacjentow, poswiecila nam mnostwo czasu i spokojnie bez pospiechu odpowiedziala na kazde pytanie. POLECAM
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Krzysztof Gmurkowski

WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW

Leczę się u doktora Gmurkowskiego od wielu lat. Wcześniej leczył na depresję moją mamę, która miała przez nim największe krakowskie sławy, dopiero pan doktor zaczął mieć wyniki. Ja również leczyłem się wcześniej u lekarzy bardzo znanych w Krakowie ale sam fakt, że od bardzo wielu lat pozostaję przy dr Gmurkowskim mówi za siebie. Jest uważny, ma bardzo szeroką wiedzę również z dziedzin pokrewnych, jest na bieżąco z rozwojem psychiatrii i …
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Dorota Kowalczyk-Jabłońska

Specjalistyczna praktyka lekarska Jakub Paliga
Wejchertów 6
43-100 Tychy

Wspaniała osoba. Zawsze lubialam przychodzić do Pani Doroty wysłuchała mnie wspierała doradzala bardzo po moich przeżyciach Najlepsza na świecie!
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Alina Zych

Słowackiego 17 (Certus)
66-500 Strzelce Krajeńskie

Cudowna kobieta wspaniały fachowiec jedyna w Gorzowie która zna moją chorobęi zajęła się mną jest kochana i dobrze dobiera leki moja choroba to fibromialgia polecam wszystkim
Opinia dodana przez: Ryszarda

lekarz Alina Skolik

ulica Pokoju 62
41-500 Chorzów

Miła,empatyczna ,z super podejściem nawet do trudnych dzieci. Z dużym doświadczeniem i wiedzą. Polecam na 200 % każdemu. TAKI PEDIATRA TO SKARB!!!!

lekarz Łukasz Janeczko

ul. Widok 16/97

Lekarz zawsze uśmiechnięty,jednak poważnie podchodzi do pacjenta,próbuje pomóc w każdy możliwy sposób. Jeśli wizyta wymaga podania blokady to Pan doktor przychodzi i pyta kilkakrotnie jak pacjent się czuje. Podczas zabiegu na kręgosłup także znajduje czas dla pacjenta i przed operacją i po -mimo,że sama pacjentka twierdzi,że jest bardzo zabiegany i ma dużo operacji. Jednak podejście indywidualne do każdego pacjenta jest zachowane.

lekarz Dariusz Zabłocki

Krańcowa 2
57-400 Nowa Ruda

Powiem tak. Już dawno nie trafiłam na tak rzeczowego i kompetentenego lekarza. Pan doktor był przy tym bardzo uprzejmy i sympatyczny.
Opinia dodana przez: Emilia
super lekarz polecam!!! kameralna miła i dyskretna obsługa pacjenta polecam centrum medyczne i lekarza
Opinia dodana przez: Barbara Jarosz

lekarz Artur Kaczor

Radiolog

Żeromskiego 28
29-100 Włoszczowa

Bardzo polecam Pana doktora :) ma świetne podejście do dzieci, badanie wykonuje bez pośpiechu i dokładnie. Jeszcze raz bardzo polecam :)
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Alam Bouhaouli

Chirurg ogólny, Urolog

Przychodnie Wojewódzkiego Centrum Szpitalnego Kotliny Jeleniogórskiej
ulica Ogińskiego 6
58-506 Jelenia Góra

Oby więcej takich lekarzy, bardzo rzeczowy, empatyczny.Wysoka kultura osobista. Z czystym sercem polecam Pana Doktora.
Opinia dodana przez: AKaczmarek