lekarz Dorota Kowalczyk-Jabłońska

Specjalistyczna praktyka lekarska Jakub Paliga
Wejchertów 6
43-100 Tychy

Wspaniała osoba. Zawsze lubialam przychodzić do Pani Doroty wysłuchała mnie wspierała doradzala bardzo po moich przeżyciach Najlepsza na świecie!
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Alina Zych

Słowackiego 17 (Certus)
66-500 Strzelce Krajeńskie

Cudowna kobieta wspaniały fachowiec jedyna w Gorzowie która zna moją chorobęi zajęła się mną jest kochana i dobrze dobiera leki moja choroba to fibromialgia polecam wszystkim
Opinia dodana przez: Ryszarda

lekarz Adrian Drabik

ulica Żytnia 1
88-400 Żnin

Lekarz z powołaniem !!! Podejście i czas poświęcony pacjentowi na najwyższym poziomie. Polecam :)
Opinia dodana przez: Pawel

lekarz Alina Skolik

ulica Pokoju 62
41-500 Chorzów

Miła,empatyczna ,z super podejściem nawet do trudnych dzieci. Z dużym doświadczeniem i wiedzą. Polecam na 200 % każdemu. TAKI PEDIATRA TO SKARB!!!!

lekarz Łukasz Janeczko

ul. Widok 16/97

Lekarz zawsze uśmiechnięty,jednak poważnie podchodzi do pacjenta,próbuje pomóc w każdy możliwy sposób. Jeśli wizyta wymaga podania blokady to Pan doktor przychodzi i pyta kilkakrotnie jak pacjent się czuje. Podczas zabiegu na kręgosłup także znajduje czas dla pacjenta i przed operacją i po -mimo,że sama pacjentka twierdzi,że jest bardzo zabiegany i ma dużo operacji. Jednak podejście indywidualne do każdego pacjenta jest zachowane.

lekarz Dariusz Zabłocki

Krańcowa 2
57-400 Nowa Ruda

Powiem tak. Już dawno nie trafiłam na tak rzeczowego i kompetentenego lekarza. Pan doktor był przy tym bardzo uprzejmy i sympatyczny.
Opinia dodana przez: Emilia
super lekarz polecam!!! kameralna miła i dyskretna obsługa pacjenta polecam centrum medyczne i lekarza
Opinia dodana przez: Barbara Jarosz

lekarz Artur Kaczor

Żeromskiego 28
29-100 Włoszczowa

Bardzo polecam Pana doktora :) ma świetne podejście do dzieci, badanie wykonuje bez pośpiechu i dokładnie. Jeszcze raz bardzo polecam :)
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Alam Bouhaouli

Przychodnie Wojewódzkiego Centrum Szpitalnego Kotliny Jeleniogórskiej
ulica Ogińskiego 6
58-506 Jelenia Góra

Oby więcej takich lekarzy, bardzo rzeczowy, empatyczny.Wysoka kultura osobista. Z czystym sercem polecam Pana Doktora.
Opinia dodana przez: AKaczmarek

lekarz Tomasz Podczarski

Przychodnia "Kilińskiego"
ul. Kilińskiego 34

Polecam Dr. Podczarskiego nie to co dr .Kwiatkowski.Warto sie do dr Podczarskiego rejestrowac bo bardzo dobry lekarz

lekarz Katarzyna Sznajder

Publiczny Samodzielny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzkie Centrum Medyczne
ulica Witosa 26
45-418 Opole

Bardzo rzeczowy lekarz , miła i uprzejma osoba , byłem na badaniu rutynowym, wszystko zostało wyjaśnione w sposób rzetelny, polecam
Opinia dodana przez: JAN

lekarz Jarosław Przybylski

Urolog

Królewiecka 146
82-300 Elbląg

Kilkanaście lat badam się u doktora.Jest zaufanym specjalistą, bardzo rzetelnie podchodzi do badania. Zabieg przeprowadził bez zarzutu. Potrafi komunikować się z każdym pacjentem. Polecam Pana Doktora.
Opinia dodana przez: Makar

dr n. med. Tomasz Piernik

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

Od lat w sposób zaangażowany i rzetelny profesjonalne badania i USG. Pan doktor w bardzo zrozumiały sposób potrafi przekazać wiedzę medyczną . W empatyczny sposób komunikuje się i wyjaśnia sytuację. Kulturalny i przyjaźnie nastawiony lekarz. Chce się wracać na regularne badania bez stresu.

lek. med. Przemysław Baran

Anestezjolog, Psychoonkolog

Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
43-300 Bielsko-Biała

Dziękuję za poświęcony czas, wyczerpujące informacje, empatię oraz wsparcie psychiczne i duchowe. Wyjątkowy lekarz i człowiek. Polecam.
Opinia dodana przez: Grażyna

lek. dent. Beata Maziarska

Gabinet Stomatologiczny Maciej Maziarski
Rogoyskiego 19/2
33-100 Tarnów

Wspaniały lekarz . Dobro pacjenta na pierwszym miejscu, bardzo zaangażowana, empatyczna, zna się doskonale na tym co robi a co najważniejsze jest wspaniałym człowiekiem . Polecam z całego serca .
Opinia dodana przez: Kasia

Robert Gwizdała

Gabinet Stomatologiczny
Bełchatów

Bardzo dobry stomatolog. Zęby leczy delikatnie, dokładnie i bez pośpiechu. Ma duże poczucie humoru. Jedyny mankament to trzeba długo czekać na wizytę, ale to chyba zrozumiałe.
Opinia dodana przez: Kasia

lek. dent. Agnieszka Kitowska

Przychodnia
Romana Dmowskiego 37
97-300 Piotrków Trybunalski

Pani stomatolog jest bardzo miłą, życzliwą osobą z podejściem do dzieci. Leczę u pani doktor zarówno dzieci jak i swoje zęby. Jestem pod wrażeniem jej pracy, gdyż zakładając plombę córci,nawet nie użyła żadnych przeciwbólowych środków. Dziecko nie zapłakało, wszystko wykonane profesjonalnie. Zawsze wszystko pani dentystka tłumaczy, co będzie teraz robić i po co. Dusza nie człowiek. Polecam z całego serca.

lek. stom. Patryk Fijałkowski

Gabinet Stomatologiczny
ul. Dolne Młyny 5/1A
59-600 Bolesławiec

serdecznie polecam Pana Doktora! Pełen profesjonalizm ;-). Usuwałem zatrzymaną ósemkę, widać że doktor wie co robi, spokój i opanowanie to Jego atuty. pozdrawiam i będę polecał, bo warto
Opinia dodana przez: Darek

lek. dent. Waldemar Zawadzki

Specjalistyczna Przychodnia Kardiologiczna w Tarnowie
TADEUSZA KOŚCIUSZKI 35
33-100 Tarnów

przełamał mój lęk przed stomatologiem, profesjonalny a przytym bardzo miła atmosfera w gabinecie czuć dobre relacje miedzy personelem, asystetki przemiłe, traktuja pacjeta jak pępek świata
Opinia dodana przez: franciszek

lekarz Andrzej Górecki

Monte Cassino 16b lok. 84
37-700 Przemyśl

Dziękuję!! Profesjonalizm oraz sprawdzona diagnoza. Dziękuję !!!!Polecam wszystkim !!! Specjalista jakich mało w okolicy.
Opinia dodana przez: Wojtek