Gabinet Psychologiczny, Centrum Terapii Traumy
Owocowa 4b/24
Pani terapeutka jest miłą i życzliwą osobą. Pracuje w ciekawy sposób i potrafi skutecznie pomóc w problemie. Gorąco polecam.
Centrum Medyczne SOLMEDIS
Świetne podejście do dzieciaków, zadaniowość w codziennych pomiarach ciśnienia, motywacja do leczenia. Fantastyczny lekarz. Polecam Pana doktora. Dziękuję za opiekę nad moimi synami.
MEDIX I
Grabiszyńska 37/39
Super neurolog rzetelny lekarz Pani doktor przebadala mojego synka bardzo dokladnie łącznie z roznymi konsultacjami wszystko tlumaczy diagnozę stawia po kompleksowych badaniach pacjeta.Serdecznie polecam Panią doktor:)
Wspaniały logopeda z bardzo dobrym podejściem do dzieci. Mój syn Adaś uwielbiał chodzić na zajęcia do pani Ewy i dzięki odpowiednio dobranym ćwiczeniom pozbył się wady wymowy i teraz PIĘKNIE mówi. Zajęło nam to ok 5 miesięcy przy czym ćwiczyliśmy codziennie po ok 10 minut.
NOA CLINIC - Usługi Medyczne sp. z o. o.
ulica Legnicka 56 56
Uprzejmy profesjonalny cudowny człowiek bardzo dobry specjalista . Podejście do pacjenta z ogromnym zaangażowaniem mój niepełnosprawny syn został zaopiekowana przez doktora na 1000 procent
B dobre kompetentne lekarz duże serca słucha, ma czas dla pacjenta serdecznie polecam, byłem kilka razy w gabinecie zawsze kompetencja
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDIKAL"
ulica Wierzbowa 2
Rzeszów
Wszystko się zgadza, dr Koryl jest specjalistą. A na dodatek ma świetne podejście do pacjenta. Potrafi też wytłumaczyć co i jak. A to ważne. I na dodatek nie patrzy, że za drzwiami jet kolejny pacjent. Świetny lekarz, polecam
time for Dentist
Olbrachta 126
Najlepszy stomatolog z jakim miałem do czynienia. Do tego specjalista w dziedzinie implantów. Poza tym przesympatyczna osoba. Polecam wszystkim !
Indywidualna specjalistyczna praktyka lekarska
Barteczka 48A
Cieszyn
Lekarz bardzo skomny, uprzejmy, miły i kompetentny a przy tym fantastyczny w podejściu do dzieci. Polecam
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. K. Dłuskiego Klinika Chorób Płuc i Gruźlicy
ulica Żurawia 14
Białystok
Bardzo polecam Panią Doktor, podejście do pacjenta na najwyższym poziomie ! Uprzejma, kompetentna, cierpliwie wysłucha i wszystko wytłumaczy. Wysoki profesjonalizm i doświadczenie!
ulica Aleja Tysiąclecia Państwa Polskiego 10A/120
Białystok
Wspaniała, serdeczna Pani Doktor. Ma niesamowite podejscie do pacjenta. Dzięki temu, ze bardzo rzeczowo i przystepnie poinformowala mnie o operacji znacznie mnie uspokoila. Bardzo polecam i serdecznie dziekuje.
Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Ptasia 3/1
Zabrze
Serdecznie polecam ❤️❤️ Wiele można się nauczyć 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
gliwickie centrum medyczne
kościuszki 29
Gliwice
Polecamy Doktora Kowalskiego. Najlepszy pediatra. Syn zawsze z uśmiechem idzie do doktora czy chory czy zdrowy :)
Rejonowe Pogotowie Ratunkowe w Sosnowcu
ul. Teatralna 9
Sosnowiec
Lekarz z Pogotowia Konkretnie i profesjonalnie podchodzi do pacjenta Szybka reakcja na problem Tłumaczy w sposób zrozumiały dla zwykłych ludzi co robić dalej.Sympatyczny Pan :)Pozdrawiam