lek. dent. Renata Pakuła

De Gaulle''a 5/141
82-200 Malbork

codowna Pani doktor fotel u Pani doktor to sama przyjemnosc tam siedzenia profesjonalne i mile podejscie do pacjenta delikatnosc i wogole wogole super STOMATOLOG
Opinia dodana przez: iza
{'id': 7841, 'name': 'Szczecin'} Psycholog dziecięcy
                                       mgr Paulina Borzych

mgr Paulina Borzych

Psycholog dziecięcy, Psycholog

Gabinet Psychologiczny, Centrum Terapii Traumy
Owocowa 4b/24

Pani terapeutka jest miłą i życzliwą osobą. Pracuje w ciekawy sposób i potrafi skutecznie pomóc w problemie. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Paweł
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg dziecięcy
                                       dr n. med. Zygmunt Kaliciński

dr n. med. Zygmunt Kaliciński

Chirurg dziecięcy, Kardiochirurg

Centrum Medyczne SOLMEDIS

Świetne podejście do dzieciaków, zadaniowość w codziennych pomiarach ciśnienia, motywacja do leczenia. Fantastyczny lekarz. Polecam Pana doktora. Dziękuję za opiekę nad moimi synami.
Opinia dodana przez: Wanda
Pan Krzysztof wyleczył mój ból który doskwierał mi pare lat. Profesjonalizm i bardzo duża wiedza, polecam wszystkim !
Opinia dodana przez: marta

lek. med. Małgorzata Kuzior-Pławiak

Neurolog dziecięcy

MEDIX I
Grabiszyńska 37/39

Super neurolog rzetelny lekarz Pani doktor przebadala mojego synka bardzo dokladnie łącznie z roznymi konsultacjami wszystko tlumaczy diagnozę stawia po kompleksowych badaniach pacjeta.Serdecznie polecam Panią doktor:)
Opinia dodana przez: Dorota
Wspaniały logopeda z bardzo dobrym podejściem do dzieci. Mój syn Adaś uwielbiał chodzić na zajęcia do pani Ewy i dzięki odpowiednio dobranym ćwiczeniom pozbył się wady wymowy i teraz PIĘKNIE mówi. Zajęło nam to ok 5 miesięcy przy czym ćwiczyliśmy codziennie po ok 10 minut.

dr n. med. Janusz Orzechowski

NOA CLINIC - Usługi Medyczne sp. z o. o.
ulica Legnicka 56 56

Uprzejmy profesjonalny cudowny człowiek bardzo dobry specjalista . Podejście do pacjenta z ogromnym zaangażowaniem mój niepełnosprawny syn został zaopiekowana przez doktora na 1000 procent
B dobre kompetentne lekarz duże serca słucha, ma czas dla pacjenta serdecznie polecam, byłem kilka razy w gabinecie zawsze kompetencja
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Mohammad Janghorbani

Lekarz rodzinny

Duży Rynek 12
18-220 Czyżew

Doktor z prawdziwego zdarzenia. Zawsze uczynny i pomocny. Duże doświadczenie i ludzka empatia. Tacy ludzie przynoszą chlubę zawodowi lekarskiemu.
Opinia dodana przez: Jarosław

lekarz Daniel Koryl

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDIKAL"
ulica Wierzbowa 2
35-310 Rzeszów

Wszystko się zgadza, dr Koryl jest specjalistą. A na dodatek ma świetne podejście do pacjenta. Potrafi też wytłumaczyć co i jak. A to ważne. I na dodatek nie patrzy, że za drzwiami jet kolejny pacjent. Świetny lekarz, polecam

lek. dent. Katarzyna Wróblewska-Klapsa

Chirurg stomatolog

time for Dentist
Olbrachta 126

Najlepszy stomatolog z jakim miałem do czynienia. Do tego specjalista w dziedzinie implantów. Poza tym przesympatyczna osoba. Polecam wszystkim !
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Marlena Chodorowska

ulica Kolejowa 92 D
15-635 Klepacze

Cudowny lekarz! Ogromna wiedza, empatia i życzliwe podejście do pacjenta. Wszystkim szukającym profesjonalnej, troskliwej opieki serdecznie polecam.

lekarz Wioletta Pawlak-Zalewska

Szarych Szeregów 19/26
15-666 Białystok

Bardzo dziękuję za pomoc w lutym 2025 w Klinice Chorób Zakaźnych i Neuroinfekcji. Wdzięczna pacjentka - Bożenna Płońska
Opinia dodana przez: Bożenna Płońska

lekarz Marta Bartnicka

ulica Pileckiego 7/48
15-687 Białystok

Wspaniała Doktor. Niesamowite podejście do dziecka. Ogromna empatia. Jestem taka zadowolona ze podczas naszego pobytu w Polsce trafiliśmy właśnie na Panią Doktor! Polecam z ręką na sercu i tylko pozazdrościć takiej opieki pacjentom.
Opinia dodana przez: KG

lekarz Piotr Buczko

Indywidualna specjalistyczna praktyka lekarska
Barteczka 48A
43-400 Cieszyn

Lekarz bardzo skomny, uprzejmy, miły i kompetentny a przy tym fantastyczny w podejściu do dzieci. Polecam

lekarz Hanna Myśliwiec

Dermatolog

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. K. Dłuskiego Klinika Chorób Płuc i Gruźlicy
ulica Żurawia 14
15-540 Białystok

Bardzo polecam Panią Doktor, podejście do pacjenta na najwyższym poziomie ! Uprzejma, kompetentna, cierpliwie wysłucha i wszystko wytłumaczy. Wysoki profesjonalizm i doświadczenie!

lekarz Anna Lejko

Kardiochirurg

ulica Aleja Tysiąclecia Państwa Polskiego 10A/120
15-111 Białystok

Wspaniała, serdeczna Pani Doktor. Ma niesamowite podejscie do pacjenta. Dzięki temu, ze bardzo rzeczowo i przystepnie poinformowala mnie o operacji znacznie mnie uspokoila. Bardzo polecam i serdecznie dziekuje.
Opinia dodana przez: Adam Kawecki

lekarz Grzegorz Kowalski

gliwickie centrum medyczne
kościuszki 29
44-100 Gliwice

Polecamy Doktora Kowalskiego. Najlepszy pediatra. Syn zawsze z uśmiechem idzie do doktora czy chory czy zdrowy :)

lekarz Rajmund Korusiewicz

Rejonowe Pogotowie Ratunkowe w Sosnowcu
ul. Teatralna 9
41-200 Sosnowiec

Lekarz z Pogotowia Konkretnie i profesjonalnie podchodzi do pacjenta Szybka reakcja na problem Tłumaczy w sposób zrozumiały dla zwykłych ludzi co robić dalej.Sympatyczny Pan :)Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Joanna