Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej JUDYTA
ulica Reymonta 16/-
Skierniewice
Lekarz o sporym doświadczeniu, potrafiący doskonale dobrać leki. W trudnej sytuacji pomógł mi, okazując wiele empatii i zrozumienia dla pacje
Słowackiego 103 m. 15
Piotrków Trybunalski
Rzadko spotyka się takich specjalistów.Kompetentna,życzliwa, serdeczna,uśmiechnięta,kultura osobista na najwyższym poziomie i jeszcze do tego b.atrakcyjna. Jestem bardzo zadowolony z leczenia i juz nie boje sie dentysty.Polecam wizyty u Pani Doktor!
Przychodnia
al. Konstytucji 3 Maja 9b
Rawa Mazowiecka
Bardzo miła Pani doktor, w sposób ludzki podchodzi do pacjenta, wszystko wytłumaczy, poświęca dużo czasu pacjentowi i bliskim. Bardzo polecam, bo jak na razie jeden z niewielu lekarzy, którzy z prawdziwym poświęceniem podchodzą do swojej pracy, a których było mi dane spotkać w moim życiu. Jestem bardzo wdzięczna Pani doktor za opiekę nad moją mamą, której dodawała siły i dawała nadzieję. Ludzka w każdym calu i oddana z delikatnością w …
Pani Doktor w pełni poświęca się wybranemu kierunkowi medycznemu jakim jest stomatologia. Każdorazowo Indywidualnie skupia się nad problematyką stomatologiczną pacjenta począwszy od uśmierzenia bólu a zakończywszy na całkowitym wyeliminowaniu powodu wizyty pacjenta. Wiedza i doświadczenie Pani Doktor sprawia że cała procedura leczenia przechodzi bardzo łagodnie a werbalne opisywanie wykonywanych czynności sprawiają odczucie pewności i zaufania. Polecam wizytę u tego stomatologa.
Wojewódzka Stacja Ratownictwa Medycznego w Łodzi
ulica Warecka 2
Bardzo dobry lekarz ortopeda serdecznie polecam dla dorosłych i dla dzieci dokładny lojalny wobec pacjentów.
ul. Tadeusza Kościuszki 18/3
Ostróda
Jestem pod wrażeniem. Pani doktor jest lekarzem przez wielkie L i Człowiekiem przez wielkie C. Okazuje prawdziwą troskę o pacjenta. Jedyny lekarz, który rozpoznał chorobę i skutecznie leczy.
Przychodnia Specjalistyczna w Olsztynie
ulica Dworcowa 28
Olsztyn
wspaniały lekarz .Pani Monika to naprawde lekarz z powołania .Jeszcze nigdy nie odmówiła mi pomocy w szpitalu , gdy bardzo zle się czułam
Gabinet Medycyny Holistycznej
Zbąszyńska 32 m.3
Byłam na dwóch wizytach nie spotkałam się z tam kompleksowym podejściem do pacjenta.Pomocny a to najważniejsze.Ostrozny z dawką leków ale pomagają . Nareszcie wspaniale funkcjonuje.POLECAM.
WSPANIAŁY LEKARZ,IDEALNY PROFESJONALISTA W LECZENIU RAN PRZEWLEKŁYCH.IDEALNIE PORADZIŁ SOBIE W MOIM PRZYPADKU.PRZEDTEM GOIŁAM RANY NA STOPIE (BARDZO BRZYDKIE) OKOŁO 2 LAT.ON PORADZIŁ SOBIE Z NOMI W 3 MIESIĄCE.WSPANIAŁY LEKARZ Z TRADYCJAMI.JEGO DZIADEK I OJCIEC ZAJMOWALI SIĘ TEŻ GOJENIEM RAN PRZEWLEKŁYCH.ZJEŻDŻALI SIĘ DO NICH LUDZIE Z CAŁEJ POLSKI.MÓWIĘ WARTO DO DR.MARKA MICHALAKA TEŻ PRZYJECHAĆ.PRZYJMUJE W POZNANIU NA UL.28 CZERWCA 275.POLECAM TEGO LEKARZA Z CAŁEGO SERCA. TO SUPER LEKARZ POD KAŻDYM WZGLĘDEM. …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Zespół Pielęgniarek Szkolno-- Środowiskowych " Zdrowie" s.c.
Grabowska 1
Ostrów Wielkopolski
Bardzo polecam panią Doktor Przyjmie nawet bez zapisu Dokładnie wypyta o przebieg choroby, Z życzliwością podchodzi do pacjenta
Pan Doktor zrobił wszystko,aby uratować życie mojemu Tacie.Sama jestem lekarzem i wiem co to znaczy oddanie pacjentowi.W tak trudnych czasach dla lekarzy i pacjentów i ich rodzin ważne jest odpowiednie podejście i zrozumienie drugiego człowieka.Pan Doktor wykazał się ogromnym sercem dla pacjenta i rodziny.
No cóż. Mam pięcioro dzieci. Taka rodzina, bez lekarza godnego zaufania chyba nie może funkcjonować. Pani Doktor jest w pełni kompetentna i ufam jej w 100%. Zawsze wykazywała się empatią i zrozumieniem. Zawsze dbała nie tylko o moje zdrowie, ale i o mój budżet, także jak dla mnie (a mam całkiem spore doświadczenie) lekarz absolutnie godny polecenia.