lekarz Anna Pieczyńska-Lisiecka

SPZOZ Gostyń
plac K. Marcinkowskiego 8/9
63-800 Gostyń

Pani Ania jest cudowna. Ma świetne podejście do pacjentów, jest cudowną osobą i bije od niej przekochana energia. Nigdy nie poznałam tak świetnego lekarza. Z całego serca polecam.

lekarz Piotr Szymański

Słowiańska 55 C

Bardzo polecam dr Piotra Szymańskiego, który zawsze dokładnie omówi wykonane badania, poświęca dużo czasu na przeprowadzenie badań i sprawdzenie czy wszystko jest dobrze. Dzięki takiemu podejściu pacjentka wie, że lekarz zajął się tematem w 110% i jest się spokojniejszym. Dr Piotr Szymański jest bardzo zaangażowany w opiekę nad ciężarną kobietą. Sam od siebie zadzwonił do szpitala w innym województwie, żeby dowiedzieć się jakiego stopnia referencyjności jest szpital, w którym planuję …

lekarz Katarzyna Hen

Czereśniowa 10
62-200 Gniezno

Polecam, świetny diagnosta. Bardzo dobrze tłumaczy. Pani doktor kieruje na badania, kompleksowo podchodzi do pacjenta. Szkoda tylko, że nie pracuje w szpitalu
Opinia dodana przez: wiki

lek. dent. Maria Leka-Słomkowska

Gabinet stomatologiczny
Gimnazjalna
63-400 Ostrów Wielkopolski

Bardzo, bardzo dobry stomatolog, polecam z całego serca!!! Odkąd poznałam Panią doktor Marię przestałam bać się przysłowiowego " DENTYSTY " , a moja pierwsza wizyta u Pani doktor miała miejsce w 2009r od tego czasu ja i mój syn jesteśmy wiernymi pacjentami. Nie zamienię na żadnego innego!!!! Wszystko dokładnie wytłumaczy, a przede wszystkim bezboleśnie.

lekarz Jakub Suchocki

Centrum Dializ Fresenius Nephrocare
ul. Szpitalna 1A
39-400 Tarnobrzeg

Sympatyczny i miły godny polecenia,…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

lekarz Elżbieta Długosz-Zenkner

Ośrodek Dializ nr 7 w Stargardzie Szczecińskim
Wojska Polskiego 27
73-110 Stargard Szczeciński

Wyjątkowy lekarz profesjonalistka ..poświęca dodatkowo swój wolny czas dla pacjenta.. Rzadki przykład do naśladowania.
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Elżbieta Polańska

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4

Super lekarz,bardzo dobry fachowiec oraz świetne podejście do pacjentów.Polecam Panią Polańską. Były pacjent.
Opinia dodana przez: Sławek

lekarz Bogdan Adamski

I-go PLM "Warszawa" 5/19
05-300 Mińsk Mazowiecki

Lekarz świetny, miły. Ma podejście do pacjenta, diagnozuje wszystko dokładnie dopóki nie znajdzie przyczyny.

lek. dent. Dorota Brzostek

Gorbatowa 19
07-410 Ostrołęka

Bardzo przyjemna doktor, ma super podejście dla dzieci. Korzystam usług Pani doktor całą rodziną i jestem zadowolona.

lekarz Elżbieta Potocka-Korniluk

Pediatra, Psycholog dziecięcy

Rynkowa 4 lok. 63
08-110 Siedlce

Po zakończonym leczeniu nastoletniej córki może powiedzieć tylko jedno: najlepszy fachowiec w każdym calu. Jeszcze raz Pani doktor bardzo dziękujemy. Martynka z rodzicami.

lek. dent. Arlena Tułodziecka

ul. Cicha 12/39
05-300 Mińsk Mazowiecki

Bardzo miła sympatyczna Pani doktor. Profesjonalistka w swoim zawodzie. Ma podejście do dzieci jak i starszych pacjentów. Leczę się u niej już kilkanaście lat całą rodziną i jestem bardzo zadowolony z wyników leczenia. Polecam każdemu takiej pani stomatolog.
Opinia dodana przez: Janusz
Bardzo empatyczna lekarz co w obecnych czasach jest rzadkością. Wspaniałe podejście do mojej cierpiącej mamy i odpowiednia pomoc. Przywróciła mi wiarę w pomoc lekarską. Dziękuję.

lekarz Agnieszka Domurad

Onkolog

SZPZOZ im. dr. J. Psarskiego
Jana Pawła II 120a
07-410 Ostrołęka

Serdecznie dziękuję za możliwość leczenia się na Oddziale Onkologii (pobyt ambulatoryjny) w Ostrołęce. Szczególne podziękowania kieruję na ręce Pani dr. Agnieszki Domurad za wielkie zaangażowanie w leczeniu, za profesjonalizm i empatię, oraz za okazane ciepło i zrozumienie, a także życzliwy uśmiech na co dzień. Życzę również satysfakcji zawodowej i wszelkiej pomyślności w życiu osobistym. Niech na co dzień otacza Panią życzliwość i serdeczność tych, których spotyka Pani na swojej drodze. …
Opinia dodana przez: Wdzięczna Pacjentka z Łomży

lekarz Iwona Podwysocka

Ireny 114
05-800 Pruszków

Bardzo kompetentna, uprzejma lekarz rodzinna. Pełna empatii. Godna polecenia. Oby więcej takich lekarzy. Jeżeli zajmuje się pacjentem to do końca , dociekliwa jeśli chodzi o wywiad chorobowy. Doświadczyłam tego i moja rodzina.

lekarz Aleksandra Usowska

Kądziołeczki 43/2

Wspaniały,doświadczony,o dużej kulturze lekarz-dokładne badanie ,dokładne wyjaśnienie zaistniałych zmian chorobowych - zrozumiały dla mnie sposób leczenia - empatia i szacunek dla starszego wieku-leczenie skuteczne -mogę znowu czytać-Dziękuję PANI DOKTOR. doktor.
Opinia dodana przez: Janina

lekarz Jadwiga Wawrzyniak

Marka Hłaski 31
08-400 Garwolin

Wspaniały lekarz; zarówno w szpitalu jak i prywatnie Pani Doktor wklada całe serce w to co robi. Pilnuje badań przepisuje skuteczne leki; kontroluje wszystko na bieżąco jestem z niej bardzo zadowolona polecam kazdej mamie

lek. dent. Ilona Mikołajewska

SP ZOZ Węgrów
ulica Kościuszki 215
07-100 Węgrów

Bardzo miła i zdolna Pani doktor dzięki niej mogę się cieszyć ZDROWYM uśmiechem ❤️ polecam z całego serca! Agnieszka!

lek. dent. Barbara Grabik-Rusielewicz

Gabinet Okulistyczny
Armii Krajowej 31

Jest rewelacyjna, wszystko jest wykonane i omowina jak bym chcial. Dlatego bardzo polecam P. Doktor Dentysta. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Mitch
Super lekarz. Pełny profesjonalizm i przemiły człowiek. Przestałam się bać wizyt u dentysty. Polecam.

lek. dent. Katarzyna Kamińska-Jurczak

Szkolna 7
05-180 Pomiechówek

Panią Doktor poznałam w Luxdentica. Pani Doktor wyróżnia się wspaniałym podejściem do pacjenta, oraz ogromną wiedzą, którą potrafi przekazać rodzicowi dziecka. Pełen profesjonalizm, rzetelna informacja, oraz miła atmosfera sprawia że mam pełne zaufanie do Pani Doktor. W chwili obecnej uważam że jest to najlepsza Profesjonalistka na rynku Polskim. Bardzo Dziękuje.
Opinia dodana przez: Izabela Ostrowska