lekarz Monika Sarnecka-Kaczor

Anestezjolog

Szpital Bielański
Cegłowska 80

Gorąco polecam Panią Doktor. Profesjonalne podejście do pacjenta, ogromna wiedza i bardzo miła osobowość.
Opinia dodana przez: Wojciech

lek. dent. Aleksandra Didik

Ortodonta, Stomatolog

Zimna 2/50

Profesjonalizm, wiedza i doświadczenie - a wszystko to w tak drobnej i przemiłej osobie! Pani doktor "uratowała" moją córkę przed niepotrzebnym wyrwaniem dwójki mlecznej, co zalecała inna ortodontka. Na każdej wizycie wszystko tłumaczy, w strategicznych momentach przedstawia plan działania. Umie rozmawiać z młodym pacjentem, tak by dziecko też chętnie współpracowało i nie traciło motywacji do noszenia aparatu. Bardzo cieszę się, że tu trafiłyśmy. A moja 10-letnia córka mówi, że w …
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Agnieszka Piłat

Radiolog

Szpital Bielański
Cegłowska 80

Bardzo miła,kompetentna,dyskretna pani doktor.USG jąder przebieło sprawnie i bez pośpiechu.w tak intymnym badaniu nie dało się odczuć dyskomfortu.Godna polecenia,ja napewno będe korzystał z badań pani doktor.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Tomasz Głowacki

Klasztorna 17/5

Wspaniały specjalista. Lekarz z powołaniem, któremu zależy na pacjencie. Bardzo się cieszę, że w przypadku mojego syna z trafiliśmy właśnie na niego!
Opinia dodana przez: Tomasz
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Ginekolog położnik
                                       lekarz Piotr Rubisz

lekarz Piotr Rubisz

Beżowa 19

Jestem po wizycie u Pana dr. Rubisz. W trakcie wizyty pan doktor z wielką cierpliwością odpowiadał na każde moje pytanie, nie pospieszał mnie w niczym..W trakcie przeprowadzonego badania tłumaczył mi wszystko ,.pokazując na monitorze USG co tam jest . Jest to wspaniały lekarz i wybitny specjalista. Polecam:) Takich lekarzy jak pan doktor powinno być zdecydowanie więcej.
Opinia dodana przez: Kamilla

lekarz Alicja Słoka-Sutkowska

ulica Sportowa 71/34
59-300 Lubin

Idealny lekarz dla osoby która pierwszy raz idzie do ginekologa ;) Przyjazna, miła i uprzejma - krok po kroku tłumaczy co będzie robić, wyjaśnia wszelkie wątpliwości, informuje, nie pośpiesza. Świetne podejście do pacjenta i rzetelność, wykonała wszelkie badania, cytologię, USG. Przyjmowała w NZOZ Multimedyk, aktualnie dostałam informację że poszła na czas nieokreślony na urlop. Co do samego ośrodka - dodzwonienie się do rejestracji ginekologicznej graniczy z cudem (mi udało się …
Opinia dodana przez: Julia

lekarz Małgorzata Bińkowska

ul. Władysława Stanisława Reymonta 5/2
59-900 Zgorzelec

Była moim pierwszym lekarzem kilka lat temu.Wspominam ją jako bardzo miłą i ciepłą osobę.Wzięła mnie pod swoje ,,skrzydła'' w tych najtrudniejszych moich chwilach i dzięki jej za to .
Opinia dodana przez: CZESŁAWA

lek. dent. Marta Bryłka-Nadolska

EVADENT s.c. Centrum Stomatologii Laserowej i Protetyki
Przesmyckiego 28

Pani doktor Marta jest nad wyraz bardzo dobrym lekarzem stomatologiem. Trzy lata temu uratowała mi trzy zęby, gdzie inni lekarze w EWADENCIE stwierdzali, że nadają się tylko do usunięcia. w tym roku w marcu byłem w EWADENCIE u specjalisty, który stwierdził, że ząb (prawa dolna 7) do usunięcia. Wstrzymałem się z decyzją i udałem się do Pani doktor Marty. Ta również potwierdziła, że zgodnie z zasadami praktyki dentystycznej ząb można …
Opinia dodana przez: Cezary

lekarz Ibrahim Abbas

Dworcowa 7 lok. 11
59-220 Legnica

Lekarz godny polecenia, uprzejmy, empatyczny. Podczas wizyty starał się wyjaśnić wszystkie szczegóły i ewentualne problemy związane z urazem oraz ich ewentualne usunięcie. Starał się dokładnie wyjaśnić kolejne kroki i procedury leczenia. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Dariusz

lek. dent. Justyna Wieczorkowska

1-go Maja 9/1
59-700 Bolesławiec

POLECAM!!! Było naprawdę rewelacyjnie to co Pani mi zrobiła za tą małą cene to naprawdę jest wiarygodne. Niskie ceny - znakomite podejście do dzieci jak i dorosłych!!!! POLECAM

lekarz Maciej Radwański

Internista, Pulmonolog

Szpital Specjalistyczny
ulica Kuracyjna 30
82-550 Prabuty

dzięki niemu żyję. trafiłam do szpitala z zapaleniem płuc, niewydolnością nerek i sepsą. siedział przy mnie godzinami i do mnie mówił. nie pozwolił mi odejśc...

lekarz Ewa Osińska

ul. Lompy 10
42-700 Lubliniec

Super podejście do dziecka, bardzo cierpliwa. Miła atmosfera. Bardzo pomodła dziecku zrobiła szereg badań i dobrała odpowiednie oprawki.
Opinia dodana przez: Arek

lekarz Włodzimierz Kuś

Żołnierska 76

to jest lekarz który poświęci ci czas,wytłumaczy, doradzi,będzie z tobą w kontakcie. czuję się zaopiekowana a nie nastraszona. polecam wszystkim dr. Kusa
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Beata Łada-Kaźmierska

Anestezjolog

Królewiecka 146
82-300 Elbląg

Bardzo przyjazna osoba i profesjonalny lekarz . Dziękuje za opiekę na szli operacyjnej. Komunikacja z pacjenetem oraz wszystkie działania sa potrzebne pacjentowi w tak teudnej chwili jak zabieg operacyjny.
Opinia dodana przez: kr

lek. dent. Monika Wrońska-Galas

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Spółki Partnerskiej Lekarzy Wojciech Dobrzyński i Grzegorz Brzuszek
ul. Warszawska
82-100 Nowy Dwór Gdański

Pani doktor ma wspaniałe podejście do pacjenta a zwłaszcza do dzieci. Powiem że po mistrzowsku oswoiła moją córeczkę, która już się cieszy na kolejną wizytę bo za każdym razem gdy jest grzeczna dostaje prezent. Miła kompleksowa obsługa. Polecam.
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Piotr Dusiński

Centrum Medycyny Specjalistycznej Sanitas
ulica Pilotów 21

Niesie pomoc szybko i profesjonalnie. .
Opinia dodana przez: Marcin Weremjewicz

lekarz Tomasz Marjański

ul. Floriana Ceynowy 7/gab. nr 10
83-300 Kartuzy

Trafiłem do tego lekarza przypadkiem,zniechęcony do życia przez duszności które nie pozwalały mi normalnie funkcjonować.Byłem wielokrotnie diagnozowany a nic lepiej.15 minut które zmieniło to to była wizyta w gabinecie doktora.Szybka operacja i teraz wiem że ponownie normalnie funkcjonuje-dziękuje Panie Doktorze
Opinia dodana przez: Arkadiusz

lekarz Alicja Klejnotowska

Urolog

ul. Jana Kazimierza 16
76-200 Słupsk

Bardzo profesjonalna i miła Pani doktor! Polecam wszystkim i zachęcam do profilaktycznego badania!
Opinia dodana przez: Jakub
{'id': 39585, 'name': 'Elbląg'} Internista
                                       lek. med. Joanna Pawlik

lek. med. Joanna Pawlik

Gabinet prywatny: Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
ul. Kowalska 1-2L
82-300 Elbląg

Miła ,a zarazem kompetentna!Rzetelnie i z powagą podchodzi do problemów pacjenta,naprawdę godna polecenia pani doktor:)
Opinia dodana przez: KAJA

lekarz Bartosz Itrych

CENTRUM MEDYCZNE OSTROBRAMSKA
UL. FIELDORFA 40, WARSZAWA, WEJŚCIE OD UL. PERKUNA

Czy to przypadek??? Przypadkiem w czerwcu 2012 po zwykłym, rutynowym badaniu krwi dowiedziałem się, że choruje na nowotwór złośliwy. Przypadkiem we wrześniu 2012 trafiłem na stół operacyjny wspaniałego lekarza dr. nauk med. Artura Antoniewicza ordynatora Oddziału Urologicznego w Międzyleskim Szpitalu Specjalistycznym w Warszawie. Przypadkiem na tutejszym oddziale odbywałem rekonwalescencję pooperacyjną w warunkach niczym nieodbiegającym standardom dobrych prywatnych klinik. Przypadkiem dalsze moje leczenie przejął dr. nauk med. Tomasz Sarosiek ordynator Oddziału …
Opinia dodana przez: Krzysztof