N ZOZ TK Ratownik Poradnia Lekarza Chorób Wewnętrznych
ulica Krakowska 31
Bochnia
Super lekarz w dziedzinie medycyny rodzinnej i reumatologii ! Nie oszczędza na dodatkowych badaniach , potrafi postawić właściwą diagnozę ! Gdy ktoś szuka takiego właśnie lekarza to szczerze polecam P. Dr. Monikę Wasyńczuk !
SPECJALISTYCZNE CENTRUM MEDYCZNE NEOMED
ul. Świętego Leonarda 1/27
Kielce
Zawdzięczamy lekarzowi szansę na wyleczenie. Doktor podjął się bardzo skomplikowanej operacji płuc mojego taty, która trwała bardzo długo. Dzieki niemu i leczeniu uzupełniającemu jest nadzieja...Jeszcze raz bardzo dziękujemy!
Przychodnia Specjalistyczna w Olsztynie
ulica Dworcowa 28
Olsztyn
Pan Doktor dwukrotnie operował mojego męża, ostatnio 1,5 miesiąca temu. "Złote ręce" - szybka rekonwalescencja, prawie niewidoczne blizny. Bardzo dziękujemy.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Stomatolog"
ulica Łucznicza 64
Najwspanialsza Lekarz jaką dotychczas spotkałam, posiada dużą wiedzę i umiejętności stomatologiczne. Z empatią i cierpliwością podchodzi do pacjenta, podejmuje najlepsze decyzje dotyczące dalszego leczenia. Potrafiła ukoić mój lęk przed koniecznością usunięcia zęba, związany z wcześniejszym negatywnym doświadczeniem u innego stomatologa. Ekstrakcję mojej ósemki wykonała niezwykle delikatnie, a miejsce po usuniętym zębie nawet po ustaniu znieczulenia okazało się prawie całkiem bezbolesne i goi się bez powikłań. Zaufałam Pani Doktor i nie …
Juz dawno, będąc z moja mamą w strzelińskim szpitalu, a bywamy często, z racji jej wieku i schorzenia, nie miałam kontaktu z tak wspaniałym lekarzem jakim jest Pan Doktor. Wrażliwość, serdeczność i cudowny kontakt z pacjentem, no i oczywiście wielkie kompetencje to cechy, które od razu skracają dystans pacjent-lekarz.. Po prostu czułyśmy, ze jesteśmy ważne...co się naprawdo rzadko zdarza. SErdeczne dzieki Panie Doktorze....Wdzięczna córka pacjentki )
Prywatna Przychodnia Lekarska Stefan Skrocki
plac Kościuszki 21/6
Rewelacja, świetne podejście do pacjenta. Zawsze bałem sie wizyt u dentysty ale to juz przeszłość, do Tej dentystki idę bez żadnego stresu.
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Lubartowie - lecznictwo zamknięte
ulica Cicha 14
Lubartów
Pani Doktor jest miła i kontaktowa. Zleca badania. Tłumaczy cierpliwie dalszą terapię. Ciesz się że trafiłam na takiego lekarza. Mam wrażenie że zależy Jej na pacjencie.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Zakład Rehabilitacji w Centrum Radomia
Kazimierza Kelles-Krauza 32
Radom
Słowami trudno wyrazić niesamowite podejście do pacjenta. Ma czas na dokładny wywiad, obejrzenie i zapoznanie się z dostarczonymi wynikami i zdjęciami. Pierwszy raz spotkałam się, że lekarz wyciągał ode mnie informacje o moich dolegliwościach. Tą lekarkę w nocy o północy mogę w ciemno polecić. Pani doktor preferuje ćwiczenia w różnym wydaniu. Najważniejsze, że mi pomogła - bardzo pomogła. Pozdrawiam Małgorzata B.
Ośrodek Dializoterapii
Bohaterów Warszawy 34
Nysa
Polecam. Jest świetny !! . Godny zaufania . Od wejścia do gabinetu interesuje sie pacjentka . Nigdy nie mialam z nim kłopotu. Zawsze odpowiada na pytania, rozw8ewa wątpliwości. Jeden z najlepszych w nysie