lekarz Michał Orłowski

Łąkowa 17/16
84-240 Reda

Jestem bardzo zadowolona i mam 100%zaufanie do doktora.Orłowskiego. Jest bardzo dobry , staranny i wszystko potrafi tak normalnie prosto Wytłumaczyć tak że Karzden zrozumie..Raz jeszcze Dziękuję i polecam ..Wszystkim .
Opinia dodana przez: Barbara

lek. dent. Małgorzata Sabiniarz

ul. Rzemieślnicza 12
83-400 Kościerzyna

Bardzo delikatna i miła doktor, a przy tym kompetentna. Bardzo polecam. Pomogła mojemu dziecku w sobotę ,kiedy nikt nie chciał nas przyjąć

lekarz Andrzej Koczorowski

NZOZ UROMEDIC
Ujejskiego 75
85-168 Bydgoszcz

Fachowość, kompetencje, rzetelność, uprzejmość, doskonale tlumaczy zasadność sposobu leczenia, wszystko jak trzeba. Godny zaufania i polecenia.

lek. dent. Krzysztof Toman

Mickiewicza 2a
43170 Łaziska Górne

Bardzo fajny lekarz super podejście godny polecenia wizyta w gabinecie pana doktora bez zastrzeżeń wrócę napewno się leczyć dalej

lekarz Grzegorz Żuk

ul. Alojzego Piechowskiego 38/110
83-400 Kościerzyna

Byłem pacjentem pana doktora,który udrożnił mi tętnice wieńcowe po zawale serca.Czuję się dobrze i gorąco polecam tego lekarza.
Opinia dodana przez: Roman

lekarz Patrycja Kuklo

ul. Jarosława Iwaszkiewicza 22B/2
10-089 Olsztyn

Wspaniała Pani doktor, kompetentna i profesjonalna a przy tym sympatyczna i pełna empatii. Wszystko tłumaczy krok po kroku, odpowiada rzeczowo na pytania, takich lekarzy potrzeb.
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Monika Wasyńczuk

N ZOZ TK Ratownik Poradnia Lekarza Chorób Wewnętrznych
ulica Krakowska 31
32-700 Bochnia

Super lekarz w dziedzinie medycyny rodzinnej i reumatologii ! Nie oszczędza na dodatkowych badaniach , potrafi postawić właściwą diagnozę ! Gdy ktoś szuka takiego właśnie lekarza to szczerze polecam P. Dr. Monikę Wasyńczuk !

lekarz Jakub,Piotr Szadurski

SPECJALISTYCZNE CENTRUM MEDYCZNE NEOMED
ul. Świętego Leonarda 1/27
25-311 Kielce

Zawdzięczamy lekarzowi szansę na wyleczenie. Doktor podjął się bardzo skomplikowanej operacji płuc mojego taty, która trwała bardzo długo. Dzieki niemu i leczeniu uzupełniającemu jest nadzieja...Jeszcze raz bardzo dziękujemy!

lekarz Marek Kowalczyk

Przychodnia Specjalistyczna w Olsztynie
ulica Dworcowa 28
10-437 Olsztyn

Pan Doktor dwukrotnie operował mojego męża, ostatnio 1,5 miesiąca temu. "Złote ręce" - szybka rekonwalescencja, prawie niewidoczne blizny. Bardzo dziękujemy.
Opinia dodana przez: B.Sz.

lek. dent. Natalia Szklarska-Uścinowicz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Stomatolog"
ulica Łucznicza 64

Najwspanialsza Lekarz jaką dotychczas spotkałam, posiada dużą wiedzę i umiejętności stomatologiczne. Z empatią i cierpliwością podchodzi do pacjenta, podejmuje najlepsze decyzje dotyczące dalszego leczenia. Potrafiła ukoić mój lęk przed koniecznością usunięcia zęba, związany z wcześniejszym negatywnym doświadczeniem u innego stomatologa. Ekstrakcję mojej ósemki wykonała niezwykle delikatnie, a miejsce po usuniętym zębie nawet po ustaniu znieczulenia okazało się prawie całkiem bezbolesne i goi się bez powikłań. Zaufałam Pani Doktor i nie …
Opinia dodana przez: Agnieszka.G

lekarz Hanna Lisowska

Szpital im. K. Dłuskiego
Grabiszyńska 105

Byłem operowany przez Panią doktor techniką laparoskopową, we Wrocławiu. Guz usunięty. Po 5 dniach byłem w domu. Czuję się bardzo dobrze. Najwyższy profesjonalizm. Serdecznie pozdrawiam. M. J.
Opinia dodana przez: KATARZYNA

lekarz Maryan Kosenko

ulica Warsa 1
59-220 Legnica

Kompetentny, godny polecenia lekarz z profesjonalnym podejściem do pacjenta. Miła atmosfera w gabinecie i empatyczna postawa wobec człowieka. Polecam !!
Opinia dodana przez: Wojciech

lekarz Bartłomiej Stec

ulica Szpitalna 2/19

Juz dawno, będąc z moja mamą w strzelińskim szpitalu, a bywamy często, z racji jej wieku i schorzenia, nie miałam kontaktu z tak wspaniałym lekarzem jakim jest Pan Doktor. Wrażliwość, serdeczność i cudowny kontakt z pacjentem, no i oczywiście wielkie kompetencje to cechy, które od razu skracają dystans pacjent-lekarz.. Po prostu czułyśmy, ze jesteśmy ważne...co się naprawdo rzadko zdarza. SErdeczne dzieki Panie Doktorze....Wdzięczna córka pacjentki )
Opinia dodana przez: Bozena
bardzo pomocny, miły i rzeczowy człowiek. Widać wiedzę, profesjonalizm lekarza i odpowiednie podejście nie tylko do problemu ale do człwoieka. Dziękuję Panie doktorze za pomoc

lek. dent. Magdalena Krawczyk-Kalińska

ulica Nadbrzeżna 20
64-510 Wronki

Swoich zebow nie oddam nikomu, Tylko Pani Magdzie! Dodam jeszcze troche textu bo komentarz jest zbyt krotki :)
Opinia dodana przez: Ulubiony pacjent

lek. dent. Martyna Jędrzejak-Jaworska

Prywatna Przychodnia Lekarska Stefan Skrocki
plac Kościuszki 21/6

Rewelacja, świetne podejście do pacjenta. Zawsze bałem sie wizyt u dentysty ale to juz przeszłość, do Tej dentystki idę bez żadnego stresu.
Opinia dodana przez: M

lekarz Ewa Szmit

Internista, Reumatolog

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Lubartowie - lecznictwo zamknięte
ulica Cicha 14
21-100 Lubartów

Pani Doktor jest miła i kontaktowa. Zleca badania. Tłumaczy cierpliwie dalszą terapię. Ciesz się że trafiłam na takiego lekarza. Mam wrażenie że zależy Jej na pacjencie.

lekarz Maciej Wojdyn

ul. Północna 47
99-200 Poddębice

Wspaniały lekarz,empatyczny ,doskonały specjalista,serdecznie polecam i życzę Panu doktorowi ,aby był zawsze szczęśliwy

lekarz Małgorzata Grel

Rehabilitant

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Zakład Rehabilitacji w Centrum Radomia
Kazimierza Kelles-Krauza 32
26-600 Radom

Słowami trudno wyrazić niesamowite podejście do pacjenta. Ma czas na dokładny wywiad, obejrzenie i zapoznanie się z dostarczonymi wynikami i zdjęciami. Pierwszy raz spotkałam się, że lekarz wyciągał ode mnie informacje o moich dolegliwościach. Tą lekarkę w nocy o północy mogę w ciemno polecić. Pani doktor preferuje ćwiczenia w różnym wydaniu. Najważniejsze, że mi pomogła - bardzo pomogła. Pozdrawiam Małgorzata B.

lekarz Aleksandra Dawidziak

Ośrodek Dializoterapii
Bohaterów Warszawy 34
48-300 Nysa

Polecam. Jest świetny !! . Godny zaufania . Od wejścia do gabinetu interesuje sie pacjentka . Nigdy nie mialam z nim kłopotu. Zawsze odpowiada na pytania, rozw8ewa wątpliwości. Jeden z najlepszych w nysie