lekarz Ali Sulima

Szpitalna 7A/33

Przesympatyczny człowiek i wspaniały lekarz. Przydałoby się, żeby inni brali przykład z Pana doktora. Dziękuję bardzo i pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Wanda Trębicka

lekarz Maciej Robaczyk

Internista, Lekarz rodzinny

ulica Panieńska

Pan Maciej Robaczyk doktor nauk medycznych endokrynolog Maciej Robaczyk przyjmuje w Szczecinie Gabinety Medyczne Altamedica, rewelacyjny doktor, przemiły lekarz, bardzo dokładnie przeprowadza badanie, rozmowny, dobrze wszystko tłumaczy, bardzo pomocny. Polecam doktora, jest bardzo kompetentny, godny zaufania i bez problemu stawia diagnozę.
Opinia dodana przez: Daniela

lekarz Adam Nagajewski

Wybickiego 2a/13
83-130 Pelplin

Moja żona była u kilku kardiologów i uważa , że Pan doktor jest najbardziej zaangażowanym lekarzem. Ja byłem pierwszy raz u kardiologa i bardzo mi pasowało kompleksowe podejście ,badanie i tłumaczenie. Polecam każdemu tego lekarza.
Opinia dodana przez: MAREK TKACZYK

lekarz Dariusz Michalik

Centrum Medyczne CMP Piaseczno
Puławska 49
05-500 Piaseczno

Bardzo dobry .Jest wspaniałym lekarzem. Mojemu dziecku uratował prawą rękę polecam. Zna się na swojej pracy.
Polecam Panią Dorotę za jej podejście do pacjenta i ogromna wiedzę i doświadczenie. Miałam możliwość przymierzenia aparaty słuchowe od kilku producentów. Każda wizyta prezbiega w bardzo przyjaznej atmosferze. Polecam serdecznie

lekarz Krzysztof Pulikowski

Panmed
ul.Błonie
Siedlce

Z porad Pana Doktora Krzysztofa Pulikowskiego korzystam od kilku lat w Poradni Osteoporozy w Przychodni przy ul. Formińskiego. Jest lekarzem sympatycznym, otwartym na pacjenta a co najważniejsze kompetentnym , zleca dodatkowe badania , analizuje wyniki i słucha tego co mówi pacjent .Mimo tłumów po drzwiami zawsze porozmawia i wyjaśni wyniki. Dzięki jego dokładności i poważnym potraktowaniu mojego bólu biodra mogłam rozpocząć specjalistyczne leczenie, rokujące mam nadzieję na wyleczenie. Polecam tego …

lekarz Marcin Banach

Anestezjolog

Medicina
Grzegorzecka 67c

Mialam przyjemnosc byc znieczulana przez Pana Doktora.Rzeczowe podejscie podczas wizyty przed zabiegiem,staranny wywiad,komfort podczas wprowadzenia do znieczulenia,a opeieka pozabiegowa anielska.Malo kto z operowanych pacjetow docenia tego,kto odejmuje nam swiadomosc doswiadczanego bolu,zwykle laury odbieraja operatorzy.Ja, procz zachwytu nad samym zabiegiem,wyrazam tez wdziecznosc za niezwykle profesjonalna opieke pooperacyjna.Pomogl mi komfortowo przetrwac najtrudniejsze godzinny po operacji.Rewelacyjnie ustawione leki.Dziekuje,Panie Doktorze:)
Opinia dodana przez: Agnieszka Daniels

lekarz Rafał Solecki

os. Witkowice Nowe

Dr Rafał Solecki to wyjątkowy "prawdziwy" lekarz, wyjątkowy Człowiek (przez duże "C"). Swoją kulturą, cierpliwością, spokojem, bezpretensjonalnością, uważnym wysłuchaniem, serdecznością, w naturalny sposób buduje w pacjencie tak ważny stan zaufania i bezpieczpieczeństwa. Pan Doktor to wysokie zawodowe kompetencje, gotowość do pomocy, szlachetna postawa, "Lekarz- serce". Była pacjentka Aleksandra I.
Opinia dodana przez: Aleksandra I.

lekarz Katarzyna Paszkiewicz

Centrum Medyczne CMP Piaseczno
Puławska 49
05-500 Piaseczno

Bardzo dobry lekarz, bardzo miła, dobra osoba :) Polecam

lekarz Jolanta Wołkanin-Bartnik

Andriollego 36/38 (Centrum)
05-400 Otwock

Nie mam słów aby opisać podejście i kompetencje p. doktor. Regularnie chodzę na konsultacje do Instytutu Kardiologii w Aninie i zawsze po wizycie mam poczucie że zostałem wysłuchany, ze wytłumaczono mi proces leczenia i ze konieczne badania będą wykonane. Podziwiam oddanie p. doktor dla pacjentów i jej empatię. Jednak aby być lekarzem trzeba mieć powołanie, a nie wszyscy lekarze to mają, w tym przypadku zdecydowanie tak jest !
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Monika Popiak

LUX MED Sp z o.o.
ulica Rossevelta 18

Pani Doktor poświęca dużo czasu pacjentom - stąd może opóźnienia, ale mimo tego mamy tu lekarz z polowania: dokładnie prowadzi wywiad, dokładnie bada, dokładanie wytłumaczy. Polecam!
Opinia dodana przez: Klara

lek. med. Piotr Ossowski

ulica Smoleńska 12/12

Pan Doktor bardzo ciepły, empatyczny i jest w stanie uspokoić nawet w trudnej sytuacji stara się każda pacjentkę dokładnie dopytać o przebieg i informuje co się dzieje by pacjentka nie była zdezorientowana mi bardzo to pomogło, uspokoiło i wiem co robić a czego nie bardzo bardzo polecam

lek. med. Agnieszka Nowak - Musiej

Diabetolog

CENTRUM MEDYCZNE OSTROBRAMSKA
UL. FIELDORFA 40, WARSZAWA, WEJŚCIE OD UL. PERKUNA

Uprzejma pani doktor, która rozumie potrzeby starszego pacjenta i wie jak mu odpowiedzieć na najbardziej szczegółowe pytanie. Badanie delikatne i bardzo dokładne, polecam.
Opinia dodana przez: Krystyna

lek. med. Khadijah Odeh

Centrum Medicover Klimczaka
Klimczaka 1

Polecam wizytę lekarską u Pani doktor. Kompetencje na wyższym poziomie, niż u ,,wydawałoby się tradycyjnych lekarzy,, uzyskałem pełną diagnozę oraz potrzebne skierowania.
Opinia dodana przez: Sławomir

lekarz Dominika Sadowska

Alergolog

Centrum Medicover Gliwice
Gruszczyńskiego 2/4
44-100 Gliwice

Lekarz z powołania .Wszystko objaśnione dokładnie. Pani Doktor będzie Pani brakowało w Zabrzu.Dziękuję za opiekę nad córką.

lekarz Paweł Wierzbicki

Centrum Leczenia Uzależnień PPL "Mały Rycerz"
Ratuszowa 7/9

"Z całego serducha" polecam Dr. Pawła Wierzbickiego - wyjątkowo dobry specjalista, bardzo bardzo pomógł mi z moim stanem zdrowia i praktycznie po kilku tygodniach "postawił mnie na nogi". Empatyczny, kontaktowy, merytoryczny, pomocny i miły - drąży temat choroby, poświęca dużo czasu na zrozumienie i wytłumaczenie "korzeni schorzenia". Zrobił mi porównanie różnych leków (pod kątem skuteczności jak i skutków ubocznych) i merytorycznie doradził, które leki wg niego najlepiej zadziałają. Przeanalizował też …
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Michał Poprawa

Gruzełki 3
42-600 Tarnowskie Góry

U mnie wykonywał USG ale naprawdę konkretny lekarz. Dokładnie badał, tłumaczył, odpowiadał na pytania. A do tego czuć było kompetencje i sympatię. Pełen komfort i profesjonalizm

lekarz Zbigniew Sobeńko

os. Urocze 2 (Przychodnia rejonowa)

Bardzo dobry, kompetentny lekarz. Bylam na kilku wizytach i zawsze mi pomogl wyleczyc zapalenie zatok olub zapalenie ucha.

lekarz Alicja Żurek-Wolnik

Dermatolog

PROMED
os.Dywizjonu 303 bud.2 gab.1

Najlepszy lekarz u jakiego byłam. Przeprowadziła dokładny wywiad, po czym dokładnie zbadała. Bardzo miła, cierpliwa i profesjonala. Pani doktor wyczerpująco odpowiadała na każde pytanie, nie traktuje wątpliwości jako podważanie autorytetu i kompetencji, stwarza miłą atmosferę przy której nawet największy introwertyk poczuje się komfortowo i pewnie. PANI Doktor zachwyca szeroką wiedzą medyczną nie tylko w swoich dziedzinach, nie zalecza objawów tylko podchodzi do problemu holistycznie. Co więcej, jest bardzo pomocna potrafi …
Opinia dodana przez: Iwona szostak

lekarz Agnieszka Bartyzel

ulica Lubostroń 19/4

Lekarz z prawdziwego zdarzenia, godna polecenia pani doktor , sumienna i dokładna, życzliwa polecam