Poradnia Zdrowia Psychicznego EDUCATIO - oddział Chotomów, Legionowo
Tęczowa 5A
Chotomów
Bardzo miła i kompetentna. Można powiedzieć, że wizyty są przyjemnością a nie koszmarem. Szczerze polecam
ZOZ Dąbrowa Tarnowska
ulica Szpitalna 1
Dąbrowa Tarnowska
Bardzo dobry lekarz. Uprzejmy i sympatyczny ale przede wszystkim kompetentny i dokładny. Wyczerpująco odpowiada na wszelkie pytania, poświęca pacjentce sporo czasu. Polecam.
Tarnów
Pan doktor, wykazał duże zaangażowanie w leczeniu mojej mamy w szpitalu. Omawiał wyniki badań informował o przebiegu leczenia. Poświęcił sporo czasu na objaśnienie sytuacji. Bardzo uprzejmy i pełen empatii.
Tarnów
Bardzo miły i sympatyczny doktor. Uprzejmy, uśmiechnięty i dba o pacjenta. Troszczy się i pomaga w dolegliwościach by uśmieżyć ból. Leżałam z ogromnym bólem głowy na SORze i Pan często podchodził i pytał mnie o mój stan czy jest poprawa po podanych lekach. Wyjaśnił później na spokojnie cały wypis co i jak. Lekarz godny polecenia. Widać że nie pracuje tam za karę a z powołania. Dziękuje za opiekę i wypis. …
Tarnów
Wspanialy czlowiek kompetentny i z wielkim powolaniem. Jestem naprawde mile zaskoczona po dzisiejszej wizycie na Sorze w Tarnowie. Wiecej takich lekarzy przez duze L.
ZOZ Dąbrowa Tarnowska
ulica Szpitalna 1
Dąbrowa Tarnowska
Bardzo kompetentny i staranny w stawianiu diagnozy a także metodyki leczenia . W moim przypadku znaczna poprawe osiągnął po dwóch dniach od zastosowaniu metody systemu transdermalnego
Tarnów
Cudowna, ciepła i baaaaaaaaaardzo kompetentna pani doktor!!! Polecam wszystkim Rodzicom. Mieliśmy wielkie szczęście, że trafiliśmy akurat do pani Sośniak. Dziękujemy!
Szpital Specjalistyczny im. A. Falkiewicza we Wrocławiu
ulica Warszawska 2
Bardzo sympatyczny i empatyczny lekarz. Wszystko dokładnie i spokojnie wyjaśnia, odpowiada na pytania i dba o komfort pacjentki. Wizyta przebiegła w miłej, bezstresowej atmosferze.
Poradnia
Powstańców Wielkopolskich 66-68
pan doktor znieczulał mnie do operacji - konkretny, rzetelny, wytłumaczył mi jak mogę się czuć po zabiegu, jakie mogą wystąpić dolegliwości, polecam
Przychodnia Specjalistyczna Filia Nr 2
Nadwiślańska 4
Pan Doktor jest osobą bardzo kompetentną, profesjonalną i rzetelną. Klarownie tłumaczy przyczynę dolegliwości i plan leczenia, cierpliwie odpowiada na pytania. Traktuje pacjenta holistycznie, uwzględniając jego inne dolegliwości niż ta, którą właśnie zgłasza. Jest konkretny, rzeczowy, uprzejmy. Widać, że naprawdę chce - i potrafi - pomóc pacjentowi. Oby było więcej takich lekarzy.
Przychodnia Alfamed Konin
Józefa Piłsudskiego 22a
Konin
Bardzo polecam! Pan doktor jest doświadczony, sympatyczny oraz empatyczny. Wnikliwie przeprowadził wywiad, odpowiadał na moje pytania oraz zaradził moim zdrowotnym problemom.
SWISSMED Szpital
ulica Wileńska 44
wybitnie uzdolniony manualnie . Operował męża i syna. bardzo miły i komunikatywny. serdecznie polecam
Po ponad 15 latach leczenia u różnych specjalistów trafiłem do dr Sovy i w końcu uwierzyłem, że można się wyleczyć. To uczucie, że doktorowi zależy na dobru pacjenta jest bezcenne. Dr Sova jest lekarzem z powołania w 101 % ! Szkoda, że nie można sklonować dr Sovy. Brakuje niestety takich lekarzy. PILECAM!
Regionalne Centrum Zdrowia Sp. z o.o
Gen.J.Bema 5-6
Lubin
Pani doktor jest bardzo przemiła. Dokładnie tłumaczy przebieg choroby, sposób leczenia. Pozatym przy najmniejszych wątpliwościach daje skierowanie na potrzebne badania. Poświęca pacjentowi tyle czasu ile potrzeba. Bardzo polecam tą doktor