Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ARTDENTIS s.c.
ulica Zapiecek 16
Tomaszów Mazowiecki
Gorąco polecam Panią Doktor! Jest bardzo fachowa, przesympatyczna i empatyczna. Miałam zaćmę na obu oczach.
ul. Tadeusza Kościuszki 43/47
Toruń
U Pani Doktor Rykaczewskiej lecze sie od 8 lat. Od razu swietnie dobrala mi leki wobec czego praktycznie nastapila remisja choroby i do dzis lekow nie trzeba zmieniac. Cenie u Niej fachowosc, stanowczosc, a zarazem cieplo i opiekunczosc. Jest to kulturalna i przemila osoba. Polecam tego lekarza!
Centrum Medicover Rydza-Śmigłego
Aleja Edwarda Śmigłego-Rydza 20
Super specjalista. Pomogl mi zmienic styl zycia. Po toku czasunsuoer poprawa wynikow badan oraz spadek wagi. Polecam
Wojewódzki Szpital Zespolony w Kaliszu
ulica Poznańska 79
Kalisz
Bardzo polecam Panią doktor. Bardzo dobre podejście do pacjenta. Wszystko dobrze wytłumaczy i doradzi.
Przychodnia Rejonowo-Specjalistyczna Lekarzy Rodzinnych "SERVI-MED"
Staszica 12
Gniezno
Wspaniały lekarz a przedewszystkim złoty pomocny człowiek. Zawsze dokładnie bada i trafnie leczy przez kupę lat jak się leczę u niego zawsze trafnie stawiał diagnozę i kierował leczeniem.
Zakład Medycyny Nuklearnej VOXEL w Katowicach
Ceglana 35
Zrównoważona,kompetentna.Polecam.Stara się wprowdzać nowe metody leczenie.Swego czasu prowadziła badania kliniczne z dużym powodzeniem.Pozdrawiam.
GABINETY LEKARSKIE ORBIMED-ORSZULAK
al. Niepodległości 98
Tychy
Pani doktor jest bardzo profesjonalna i sympatyczna. Cierpliwie odpowiada na pytania i tłumaczy każdy etap leczenia. Zdecydowanie polecam.
NZOZ Poradnia Specjalistyczna "REMED+LECTUS"
ulica Wałowa 27
Najlepszy chirurg dzieciecy, super lekarz! Delikatna, uprzejma, z ogromna wiedza, slucha dziecka i rodzica. Polecam z calego serca.
Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Legionów 57 budynek 5
Grudziądz
Bardzo uprzejmy ale zarazem konkretny. Delikatny podczas badania,udziela wyczerpujących odpowiedzi na pytania i rozwiewa wszelkie wątpliwości. Traktuje pacjentki z szacunkiem i nie klepie niepotrzebnych głupot
Wiosenna 9
Oława
Bardzo polecam Panią Doktor Paulinę! To wspaniała dentystka – zawsze uśmiechnięta, życzliwa i pełna empatii. Już od pierwszej wizyty czuć profesjonalizm oraz indywidualne podejście do pacjenta. Pani Doktor wszystko dokładnie tłumaczy, dzięki czemu człowiek czuje się spokojnie i bezpiecznie. Wizyta przebiega w miłej, bezstresowej atmosferze. Z całego serca polecam każdemu, kto szuka kompetentnego i serdecznego stomatologa!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDICAR"
ulica Grota Roweckiego 2A
Sierpc
super lekarz, młoda z inicjatywą i perspektywami na przyszłość.... wiem bo jest omniscientem w swoim fachu, ja natomiast jestem jasnowidzem.. 100 lat w Dniu Urodzin Pani doktor....
Pogotowie Ratunkowe im. Siegfrieda Greinera w Skawinie
NIEPODLEGŁOŚCI 12
Skawina
Piszę w imieniu swojej babci, która jest bardzo zadowolona z wizyty u Pani lekarz dermatolog Barbary Potempy. Wizyta była w Ośrodku Zdrowia w Kalwarii Zebrzydowskiej. O wiele mniejszy ból, skóra o wiele lepiej wygląda, nogi babci nareszcie wracają do zdrowia. Poprawy naturalnie nie ma z dnia na dzień, bo gojenie się ran wymaga czasu, lecz poprawa jest bardzo duża i widoczna. Pani lekarz trafiła ze zleconymi badaniami oraz z diagnozą …
Pani Cholewińska to najlepszy lekarz rodzinny. Poświęca czas na przedyskutowanie każdej sprawy z jaką się do niej przychodzi, jest bardzo solidna, dociekliwa. Nie zamieniłabym tego lekarza na żadnego innego. Również bardzo wielkim plusem jest to, że nie przepisuje od razu antybiotyków, są one u niej ostatnim wyjściem z sytuacji. Zawsze wystawia trafne diagnozy i przepisuje skuteczne lekarstwa. Jak najbardziej polecam!!
Daszyńskiego 126
Bielsko-Biała
znakomity lekarz i przed wszystkim człowiek