lekarz Krzysztof Pulikowski

Panmed
ul.Błonie
Siedlce

Z porad Pana Doktora Krzysztofa Pulikowskiego korzystam od kilku lat w Poradni Osteoporozy w Przychodni przy ul. Formińskiego. Jest lekarzem sympatycznym, otwartym na pacjenta a co najważniejsze kompetentnym , zleca dodatkowe badania , analizuje wyniki i słucha tego co mówi pacjent .Mimo tłumów po drzwiami zawsze porozmawia i wyjaśni wyniki. Dzięki jego dokładności i poważnym potraktowaniu mojego bólu biodra mogłam rozpocząć specjalistyczne leczenie, rokujące mam nadzieję na wyleczenie. Polecam tego …

lekarz Katarzyna Paszkiewicz

Centrum Medyczne CMP Piaseczno
Puławska 49
05-500 Piaseczno

Bardzo dobry lekarz, bardzo miła, dobra osoba :) Polecam

lekarz Jolanta Wołkanin-Bartnik

Andriollego 36/38 (Centrum)
05-400 Otwock

Nie mam słów aby opisać podejście i kompetencje p. doktor. Regularnie chodzę na konsultacje do Instytutu Kardiologii w Aninie i zawsze po wizycie mam poczucie że zostałem wysłuchany, ze wytłumaczono mi proces leczenia i ze konieczne badania będą wykonane. Podziwiam oddanie p. doktor dla pacjentów i jej empatię. Jednak aby być lekarzem trzeba mieć powołanie, a nie wszyscy lekarze to mają, w tym przypadku zdecydowanie tak jest !
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Paweł Wierzbicki

Centrum Leczenia Uzależnień PPL "Mały Rycerz"
Ratuszowa 7/9

"Z całego serducha" polecam Dr. Pawła Wierzbickiego - wyjątkowo dobry specjalista, bardzo bardzo pomógł mi z moim stanem zdrowia i praktycznie po kilku tygodniach "postawił mnie na nogi". Empatyczny, kontaktowy, merytoryczny, pomocny i miły - drąży temat choroby, poświęca dużo czasu na zrozumienie i wytłumaczenie "korzeni schorzenia". Zrobił mi porównanie różnych leków (pod kątem skuteczności jak i skutków ubocznych) i merytorycznie doradził, które leki wg niego najlepiej zadziałają. Przeanalizował też …
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Michał Poprawa

Gruzełki 3
42-600 Tarnowskie Góry

U mnie wykonywał USG ale naprawdę konkretny lekarz. Dokładnie badał, tłumaczył, odpowiadał na pytania. A do tego czuć było kompetencje i sympatię. Pełen komfort i profesjonalizm
{'id': 30380, 'name': 'Chotomów'} Psychiatra
                                       lek. med. Agata Madej

lek. med. Agata Madej

Poradnia Zdrowia Psychicznego EDUCATIO - oddział Chotomów, Legionowo
Tęczowa 5A
05-123 Chotomów

Bardzo miła i kompetentna. Można powiedzieć, że wizyty są przyjemnością a nie koszmarem. Szczerze polecam

lekarz Szymon Wójcik

ZOZ Dąbrowa Tarnowska
ulica Szpitalna 1
33-200 Dąbrowa Tarnowska

Bardzo dobry lekarz. Uprzejmy i sympatyczny ale przede wszystkim kompetentny i dokładny. Wyczerpująco odpowiada na wszelkie pytania, poświęca pacjentce sporo czasu. Polecam.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Marcin Ożga

33-100 Tarnów

Pan doktor, wykazał duże zaangażowanie w leczeniu mojej mamy w szpitalu. Omawiał wyniki badań informował o przebiegu leczenia. Poświęcił sporo czasu na objaśnienie sytuacji. Bardzo uprzejmy i pełen empatii.
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Ryszard Majcherek

33-100 Tarnów

Bardzo miły i sympatyczny doktor. Uprzejmy, uśmiechnięty i dba o pacjenta. Troszczy się i pomaga w dolegliwościach by uśmieżyć ból. Leżałam z ogromnym bólem głowy na SORze i Pan często podchodził i pytał mnie o mój stan czy jest poprawa po podanych lekach. Wyjaśnił później na spokojnie cały wypis co i jak. Lekarz godny polecenia. Widać że nie pracuje tam za karę a z powołania. Dziękuje za opiekę i wypis. …

lekarz Kamil Gierek

33-100 Tarnów

Wspanialy czlowiek kompetentny i z wielkim powolaniem. Jestem naprawde mile zaskoczona po dzisiejszej wizycie na Sorze w Tarnowie. Wiecej takich lekarzy przez duze L.
Opinia dodana przez: wiola

lekarz Zbigniew Cholewa

Anestezjolog, Lekarz medycyny ratunkowej

ZOZ Dąbrowa Tarnowska
ulica Szpitalna 1
33-200 Dąbrowa Tarnowska

Bardzo kompetentny i staranny w stawianiu diagnozy a także metodyki leczenia . W moim przypadku znaczna poprawe osiągnął po dwóch dniach od zastosowaniu metody systemu transdermalnego
Opinia dodana przez: jerzy47

lekarz Krystyna Sośniak

Chirurg dziecięcy

33-100 Tarnów

Cudowna, ciepła i baaaaaaaaaardzo kompetentna pani doktor!!! Polecam wszystkim Rodzicom. Mieliśmy wielkie szczęście, że trafiliśmy akurat do pani Sośniak. Dziękujemy!
Opinia dodana przez: Edikus

lekarz Andrzej Buczek

Armii Krajowej 16a lok. 2
45-071 Opole

Bardzo dobry specjalista , empatyczny człowiek . Zawsze bardzo dobrze zdiagnozował problem . Najlepszy . Polecam serdecznie
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Marcin Hapon

Szpital Specjalistyczny im. A. Falkiewicza we Wrocławiu
ulica Warszawska 2

Bardzo sympatyczny i empatyczny lekarz. Wszystko dokładnie i spokojnie wyjaśnia, odpowiada na pytania i dba o komfort pacjentki. Wizyta przebiegła w miłej, bezstresowej atmosferze.

dr n. med. Łukasz Szydłowski

Anestezjolog, Medycyna sądowa

Poradnia
Powstańców Wielkopolskich 66-68

pan doktor znieczulał mnie do operacji - konkretny, rzetelny, wytłumaczył mi jak mogę się czuć po zabiegu, jakie mogą wystąpić dolegliwości, polecam

lekarz Arkadiusz Prochownik

Przychodnia Specjalistyczna Filia Nr 2
Nadwiślańska 4

Pan Doktor jest osobą bardzo kompetentną, profesjonalną i rzetelną. Klarownie tłumaczy przyczynę dolegliwości i plan leczenia, cierpliwie odpowiada na pytania. Traktuje pacjenta holistycznie, uwzględniając jego inne dolegliwości niż ta, którą właśnie zgłasza. Jest konkretny, rzeczowy, uprzejmy. Widać, że naprawdę chce - i potrafi - pomóc pacjentowi. Oby było więcej takich lekarzy.
Opinia dodana przez: pacjent

lek. dent. Jacek Cichy

Chirurg stomatolog

Przyrodnicza 1
65-001 Zielona Góra

Fachowiec pod każdym względem polecam. Jeśli ktoś się zastanawia to POLECAM POLECAM POLECAM WSZYSTKIM. Wiktor I jego mama Dominika
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Grzegorz Szreder

SWISSMED Szpital
ulica Wileńska 44

wybitnie uzdolniony manualnie . Operował męża i syna. bardzo miły i komunikatywny. serdecznie polecam

lekarz Andrzej Klukowski

SWISSMED Szpital
ulica Wileńska 44

Bardzo kompetentny, sympatyczny i wyrozumiały lekarz. Świetne podejście do dziecka z autyzmem. W rankingu 6/5 gwiazdek Wojtusia. Polecam z całego serca!
Opinia dodana przez: Wojtuś

lekarz Jarosław Sova

Otolaryngolog

Sojowa 2 E/50
81-589 Gdynia

Po ponad 15 latach leczenia u różnych specjalistów trafiłem do dr Sovy i w końcu uwierzyłem, że można się wyleczyć. To uczucie, że doktorowi zależy na dobru pacjenta jest bezcenne. Dr Sova jest lekarzem z powołania w 101 % ! Szkoda, że nie można sklonować dr Sovy. Brakuje niestety takich lekarzy. PILECAM!
Opinia dodana przez: Dariusz