Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Pogotowie Stomatologiczne"
Pucka 3
Wejherowo
Lekarz godny polecenia - doświadczony fachowiec. Aktualna (wrzesień 2011) lokalizacja gabinetu ul. Sobieskiego 237 II p (na dole budynku jest PKO).
ulica Cieszkowskiego 5/1
Bydgoszcz
Serdecznie polecam tego lekarza, jest doświadczony i kompetentny!
Bardzo dobry specjalista ,który przeprowadził u mnie profesjonalny zabieg .Usunął mi część jelita na której był ogromny polip i kilka mniejszych.Dzięki Jego profesjonalizmowi szybko wracam do pełnego zdrowia.Ponadto jest bardzo serdecznym człowiekiem.Chylący czoła pacjent z Chojnowa.
Przychodnia Nr 2
Popiełuszki 2
Stalowa Wola
Byłem pod opieką pani doktor od 1995 do 2006 roku gdy pracowała w Szpitalu w Stalowej Woli. Mam zaawansowaną wieńcówkę Dzięki jej opiece mogłem uprawiać tyrstykę rekreacyjną. Dla mnie jest wspaniałym lekarzem doprze sprwującym opiekę medyczną. Niestety polityka redukcyjna specjalistów prowadzona przez obecnądyrekcję spowodowała, że stradciłewm dostęp do fachowej opieki medycznej. Ta polityka dotyczy również lekarzy innych specjalności. Taki jewt efekt gdy placówką medyczną zarządza AGRONOM a nie MEDYK.
Pani doktor jest bardzo kompetentna i rzeczowa, zdecydowanie zna się na rzeczy i to się po prostu czuje. Każde leczenie, które zastosowała u mnie w czasie ciąży było skuteczne, tłumaczyła wszystko co chciałam wiedzieć i nigdy nie "wygoniła" mnie z gabinetu, więc ilość poświęconego czasu jest jak najbardziej zadowalająca. Dr Skibińska jest konkretna i rzeczowa, potrafi też pożartować i ogólnie cenię sobie jej podejście do pacjenta. Naprawdę polecam dr Skibińską, …
NZOZ "Na Plantach" we Włocławku
ulica Planty 29
Włocławek
Gdyby wszyscy lekarze byli tak kompetentni, NFZ nie miałby problemów finansowych, a pacjenci nie oczekiwaliby w kolejkach po kilka miesięcy. Lekarz rzeczowy i sympatyczny.
Najlepszy Stomatolog-Chirurg jakiego poznałem. Pełny profesjonalizm, wiedza i umiejętości. Zabiegi wykonywane z największą starannością a efekty utrzymują się bardzo długo bez konieczności ponownego odwiedzania. W moim przypadku nic się nie dzieje już od 22 lat a ząbki wyglądają jak by były wczoraj zrobione :-)
Plac Jaszowskiego 10
Leżajsk
Lekarz solidny,kompetentny,cierpliwy.Fachowo i rzetelnie wykonuje swoją pracę.Dodatkowo ceny usług zdecydowanie niższe niż u konkurencji.I co ważne dla większości zero bólu !! Zdecydowanie polecam!!
DENTALLAND Paweł Kosior - Chirurg Stomatolog
Stanisławowska 58
Byłem u p. Pawła na usunięciu zęba, co nigdy nie jest łatwe. Jednak w rękach tak dobrego fachowca jak p. Paweł czułem się bezpieczny. Ze spokojem polecam wizytę w gabinecie.
Wspaniała Pani Doktor,bardzo miła,sympatyczny i wzbudzajacy zaufanie uśmiech,wyrozumiała,wprowadza swoim zachowaniem jakis taki spokój.Mam 42 lata-wczesniej tego nie znałam.Kiedys wizyty u dentysty to ból i nerwy,,,teraz jasne ,że do przyjemności "wiertło"nie należy,ale juz tak sie nie boję.Mam do dr Stawowy pełne zaufanie.Mój syn również jest pacjentem tej pani doktor i bardzo sobie chwali.Poza tym pani asystentka jest również bardzo sympatyczna i wzbudza pełne zaufanie.Obie Panie maja dużą cierpliwość do mnie,dziękuję za …
Gabinet Elżbieta Wesełucha
Starowiślna 34/8
Zdecydowanie polecam - zostałem profesjonalnie przyjęty, pani doktor wszystko mi dokładnie objaśniła, a co najważniejsze ząb już nie boli ;)
Śląska 69 lok. 1
Jastrzębie-Zdrój
WITAM!!!Byłam na jednej wizycie.01.03.2012 mam nastepną-plan leczenia.Pani doktor jest bardzo miła,odpowiada na wszystkie pytania.Aparat metalowy kosztuje 1.800zł(na jedną szczenkę)koszt wizyty 100zł,za odciski nie płaciłam.Zleciła pantonogram szczęki koszt za 2 zdjecia 90zł.
Przychodnia
plac Narutowicza 18
Bełchatów
Wspaniała osoba. Świetna specjalistka. Gorąco polecam !!