lekarz Agnieszka Krzyszczuk

NZOZ Ar-Med Sp. z o.o.
ul. Antoniego Małeckiego 8/9

Bardzo polecam Panią Lekarz Agnieszkę Krzyszczuk. Dziękuję za wnikliwe badanie,sugestie co do dalszego leczenia i za troskę. Lekarz jakich mało,Polecam!
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Eliza Grodzicka-Winiarska

Grodzka 15/5
09-400 Płock

Pani doktor to wyjątkowy specjalista i wspaniały człowiek. Podczas wizyty wykazała się ogromną empatią, spokojem i zrozumieniem. Uważnie słucha pacjenta i potrafi stworzyć atmosferę bezpieczeństwa oraz zaufania. Wszystko dokładnie tłumaczy, a leczenie dobiera bardzo profesjonalnie. Dzięki jej pomocy poczułem realną poprawę i odzyskałsm nadzieję. Z całego serca polecam panią doktor każdemu, kto potrzebuje mądrej i życzliwej pomocy psychiatrycznej.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Mariusz Małyga

Leopolda Staffa 7A/2
81-597 Gdynia

Pan doktor cierpliwy , empatyczny , nawiązuje doskonały kontakt z pacjentami. Kompetentny i rzeczowy . Budzi zaufanie , doskonały specjalista .

lekarz Michał Bryczkowski

Urolog

ulica Zajęcza 18/20
85-809 Bydgoszcz

Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Rzeczowy, pomocny i wyrozumiały lekarz. Ceniący i szanujący każdego pacjenta. Jednym słowem LEKARZ z POWOŁANIA
Opinia dodana przez: Kamila

lek. dent. Nina Czyżewska-Mila

NZOZ PARTNER
ulica Lecha 14A
25-622 Kielce

Polecam tanio i dokładnie. Solidny Stomatolog z powołaniem . Nie biznesmen tylko lekarz . Poświęci nam tyle czasu ile potrzeba
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Mariusz Muszyński

Wygodna 13/15/28

Miałam Zaszczyt poznać Szlachetnego Pana Doktora. Pan Doktor to Osoba oddana pacjentom.;w Swoich codziennych działaniach stosuje zasady akceptacji, pomocy indywidualizacji. Pan Doktor Bardzo Dobrze Traktuje Osoby Niepełnosprawne z orzeczona wadą wzroku.Pan Doktor stosuje indywidualny program leczenia każdego przypadku wymagającego interwencji . Pan Doktor Jest Człowiekiem Wielkiej Klasy .Pan Doktor Pomaga osobom słabowidzącym, .pacjentka Dorota Żaczek
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Adrian Drabik

ulica Żytnia 1
88-400 Żnin

Lekarz z powołaniem !!! Podejście i czas poświęcony pacjentowi na najwyższym poziomie. Polecam :)
Opinia dodana przez: Pawel

lekarz Maciej Staszak

ulica Chmieleniec 4/14

Pan Doktor to świetny ortopeda z dużą wiedzą i podejściem do dzieci. Bardzo pomógł mojemu synowi z problemem kolana — szybka diagnoza i skuteczne leczenie. Miły, cierpliwy i wszystko dokładnie tłumaczy. Zdecydowanie polecam!🙂
Opinia dodana przez: Grazyna

lekarz Włodzimierz Majewski

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

PSK-2 Klinika Położnictwa i Ginekologii
ul. Powstańców Wielkopolskich 72

Wczoraj zostałam przyjęta na szpitalny oddział ratunkowy. Zgłosiłam się z częściową amputacją palca dłoni lewej-kciuka doktor przyjął mnie wraz z zespołem bardzo szybko sprawnie - podali środki znieczulające- bym nie cierpiała. Bardzo szybko i sprawnie przeprowadzili przeszczep założono szwy i opatrunki. Zalecono kontrolę w poradni chirurgii ogólnej i chirurgii ręki i wypisana do domu. Serdecznie polecam można trafić na lekarzy z sercem i profesjonalnym podejściem do pacjenta. Dziękuję

lekarz Agata Pietruczuk (Świszczowska)

Ginekolog

PSK-2 Klinika Położnictwa i Ginekologii
ul. Powstańców Wielkopolskich 72

Polecam Panią Agatę w 100%, sympatyczna i ciepła osoba. Budzi zaufanie. Ma dużą wiedzę, potrafi pomóc. Jest kompetentna.

lekarz Maciej Krzyżanowski

ulica Zduńska 2
87-800 Włocławek

Wspaniały człowiek i profesjonalista. Podejście do pacjenta, życzliwość z jaką Pan doktor odnosi się do człowieka są po prostu na najwyższym poziomie. Naprawił u taty to co "zniszczyli" lekarze z renomowanych szpitali w Polsce. Dokładnie wytłumaczy chorobę i sposób leczenia. 100% czasu poświęci pacjentowi a także rodzinie. Uprzejmy i bardzo miły do ludzi.Gdyby służba zdrowia miała takich specjalistów jak Pan doktor Krzyżanowski, bylibyśmy na 1 miejscu w świecie i zmniejszyła …

lekarz Anna Walęza-Widuch

Klinika Chirurgii Szczękowo-Twarzowej
3-go Maja 13-15
41-800 Zabrze

Bardzo dobry chirurg dziecięcy Pani Ania jest bardzo miła sympatyczna i opiekuńcza zaledwie 2 godziny po operacji przyszła zapytać czy wszystko dobrze i wyjaśniła ciąg dalszy leczenia po operacji i jak postępować z ranami Krótko mówiąc to najlepszy chirurg dziecięcy Polecam

lek. dent. Danuta Grabowska-Cieślak

Centrum Medyczne Twoje Dziecko
ulica Lanciego 19/127

Bardzo uprzejma Pani doktor wszystko dokładnie tłumaczy. Uratowała mojego zęba któremu groziło leczenie kanałowe. Profesjonalne podejście czułam sie zaopiekowana i bezpieczna. Gabinet jest na uboczu wiec nie ma długich terminów oczekiwania na wizytę co jest dla mnie ważne. Atmosfera jest przyjazna i bezstresowa. Ceny są atrakcyjne co jest dodatkowym atutem.

lekarz Rafał Solecki

os. Witkowice Nowe

Dr Rafał Solecki to wyjątkowy "prawdziwy" lekarz, wyjątkowy Człowiek (przez duże "C"). Swoją kulturą, cierpliwością, spokojem, bezpretensjonalnością, uważnym wysłuchaniem, serdecznością, w naturalny sposób buduje w pacjencie tak ważny stan zaufania i bezpieczpieczeństwa. Pan Doktor to wysokie zawodowe kompetencje, gotowość do pomocy, szlachetna postawa, "Lekarz- serce". Była pacjentka Aleksandra I.
Opinia dodana przez: Aleksandra I.

lek. dent. Katarzyna Regulska

Kartezjusza 2 lok.307

Jedna z najlepszych jak nie najlepsza dentystka w Polsce i Europie . Apart świetnie założony bardzo uprzejma widać że się zna

lekarz Marta Degórska

III Szpital Miejski im. dr Karola Jonschera
ul. Milionowa 14

Bardzo profesjonalny i szczegółowy opis . Pani doktor poświęca dużo czasu nad każdym zdjęciem. Na podstawie opisu zrobionego przez dr Piaszczyk nawet lekarz pierwszego kontaktu może wdrożyć leki zanim przyjmie lekarz specjalista .
Opinia dodana przez: Emilia

lekarz Aleksandra Rajewska

Przychodnia Lekarska "SPEC-MEDICA"S.C
ulica Siedlecka 20C
72-010 Police

Wizytę u tej Pani oceniam bardzo pozytywnie. Uprzejma, miła i kompetentna. Z uwagą odpowiadała na wszystkie zadane pytania. Badanie bezbolesne ;)

lekarz Ewa Zubrzycka- Wątróbska

Chirurg dziecięcy

NZOZ Poradnia Specjalistyczna "REMED+LECTUS"
ulica Wałowa 27

Najlepszy chirurg dzieciecy, super lekarz! Delikatna, uprzejma, z ogromna wiedza, slucha dziecka i rodzica. Polecam z calego serca.

lekarz Anna Cyniak-Magierska

Endokrynolog, Internista

Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
Rzgowska 281/289

Pani Doktor jest świetną specjalistką. Odkąd jestem pod Jej opieką, a to już wiele lat minęło, nie mam problemów z tarczycą. Zawsze na czas wizyta i badania. Bardzo polecam i dziękuję. Joanna
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Jacek Silczuk

Os. Oświecenia 46/1

Nie myślałam że wizyta u chirurga może być przyjemna. Termin jednodniowy!!! Zbieg szybki i precyzyjny. Polecam zarówno za profesjonalizm jak i szybkie terminy.