Pani Doktor miała okazję znieczulać mnie dwukrotnie. Pierwszy raz w szpitalu w Opolu, drugi - w "Ortopedii" w Głuchołazach. Zawsze znieczulenie było takie, jakiego oczekiwałem - nie bolało nic w czasie zabiegu, ale również i po zabiegu, nie miałem żadnych nieprzyjemnych doznań po zabiegach. Przed znieczuleniami wyczerpująco i kompetentnie opowiedzała mi, co będzie się ze mną działo, odpowiedziała na wszystkie, również i głupie pytania. Podtrzymywała mnie na duchu, gdy bałem …
Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej Sypień
Piastowska 67a
Bielsko-Biała
Stomatolog z powołania, duży profesjonalizm, niezwykła sprawność działania i bardzo dobry, niestresujacy kontakt z pacjentem.
Wspaniały lekarz. Fachowość, podejście do pacjentki i kultura osobista godna postawienia za wzór dla innych lekarzy. Klasa, profesjonalizm i szacunek do pacjenta. Polecam w 100%. Leczenie na wysokim poziomie, lekarz profesjonalny i bardzo komunikatywny, polecam wszystkim paniom..
Praktyka Stomatologiczna "Radix"
Leszczynowa 15a
Lubin
Bardzo polecam , wykonanie estetyczne , mila atmosfera .tlumaczenie chorob i leczenia bardzo fachowe. Lekarz godny polecenia !
Pani doktor z zaangażowaniem i rzeczowo podeszła do diagnozy i leczenia- przeprowadziła wywiad, przeanalizowała dotychczasowe wyniki badań, zbadała pacjenta. W sposób jasny i rzetelny wyjaśniła prawdopodobne źródła problemów i nakreśliła dalszy kierunek diagnozy i leczenia. Uważam, że Pani doktor zasługuje na miano profesjonalisty i jest godna polecenia.
NZOZ Traf-med prof. Paweł Lampe
ul Warszawska 40
doktor z duża wiedzą , zawsze trafna diagnoza, miła, konkretna szybkie rozpoznanie leczenie skuteczne. polecam
Gabinet dermatologiczny Danuta Rosińska-Borkowska
Lewartowskiego 12 lok. 55
lekarz z powolania /super podejscie do pacjentów.odpowie na wszystkie pytania,w miare mozliwosci stara sie pomoc jak tylko moze.godny polecenia
GLOBOS-MED Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Bielska 4
Cieszyn
Inteligentny, dobry w swoim fachu. Logiczny. Bardzo mi pomógł. Wtsportowany. Umie wytłumaczyć przyczynę
Szpital Czerniakowski
ul. Stępińska 19/25
Poświęca pacjentowi czas i uwagę. Jasno tłumaczy przyczyny dolegliwości i możliwe leczenie. Świetna lekarka.
Wieniawskiego 7
Niemodlin
Najlepszy lekarz stomatolog w okolicy zajmujący się na wysokim poziomie zarówno protetyką jak i stomatologią zachowawczą. Poświęca dużo czasu i uwagi na pacjenta. Godny polecenia