Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. św. Ludwika w Krakowie - Instytucja Województwa Małopolskiego
ul. Strzelecka 2
Co prawda miałam styczność z tym lekarzem lata temu. Ale z perspektywy czasu ( 10 lat) uratował nasze dziecko. Nasz synek w wieku 4 miesięcy , łapał ciągle infekcję dróg oddechowych. Dwa dni zdrowy i nagle gorączka i świst w płucach. Jednego dnia , nasz synek był ospały i anemiczny. Zadzwoniłam do tego lekarza przerażona ( jak to młoda mama) bo dopiero wróciliśmy z szpitala a dziecko w gorszym stanie …
Pan doktor psychiatra to wyjątkowo kompetentny, empatyczny i zaangażowany specjalista. Już od pierwszej wizyty stworzył atmosferę spokoju oraz zaufania, dzięki czemu łatwo było otwarcie rozmawiać o trudnościach. Uważnie słucha pacjenta, zadaje trafne pytania i dokładnie wyjaśnia proponowane leczenie. Dobiera terapię indywidualnie, z dużą troską o samopoczucie oraz potrzeby pacjenta. Wyróżnia go profesjonalizm, kultura osobista i ogromna wiedza. Dzięki jego wsparciu odzyskałem nadzieję, równowagę i motywację do dalszego działania. Zdecydowanie polecam.
Kościuszkowców 10 (Przychodnia Rejonowa)
Wałcz
Z pełnym przekonaniem polecam lekarza medycyny pracy. Wizyta przebiegła w bardzo profesjonalnej i życzliwej atmosferze. Lekarz wykazał się dużą wiedzą, dokładnością oraz indywidualnym podejściem do pacjenta. Wszystkie badania zostały przeprowadzone sprawnie, a każdy etap wizyty został jasno wyjaśniony. Można było liczyć na cierpliwe odpowiedzi na pytania oraz cenne wskazówki dotyczące zdrowia i profilaktyki. Terminowość, kultura osobista i zaangażowanie stoją tu na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam każdemu, kto ceni fachową i …
Bardzo dobra lekarka, leczyła moje dzieci 19 lat. Diagnozę stawiała dokładną i zawsze trafiała z lekarstwami. Można było zauważyć, że jest to lekarz z powołania dla dzieci i tych małych i dużych. Bardzo dziękuję pani dr. G.Kopeć za opiekę nad moimi dziećmi. Polecam Panią dr. G.Kopeć wszystkim, dokładnie tłumaczy chorobę, jest miła i uprzejma.
Polski Związek Głuchych Specjalistyczny Ośrodek Diagnozy i Rehabilitacji Dzieci i Młodzieży z Wadą Słuchu
Asłanowicza 32
Siedlce
Serdecznie polecam Panią Agatę. Ma świetne podejście do dzieci, dobiera ćwiczenia tak aby pomagały ale były dostosowane do małych wymagających pacjentów. Widać że ma bardzo dużą wiedzę. Przede wszystkim jest bardzo miłą i sympatyczną osobą.
Z czystym sumieniem polecam Pana doktora jako wybitnego specjalistę w dziedzinie implantologii. Cały proces – od konsultacji po finalny efekt – przebiegł bezboleśnie i w pełnym komforcie. Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza i świetne podejście do pacjenta. Jeśli szukacie kogoś, komu można zaufać w kwestii implantów, to trafiliście pod najlepszy adres!
Pan Doktor przyjął moją Mamę w Kluczborku. Wizyta była bezstresowa. Doktor w sposób miły i uprzejmy przekazał Mamie wszelkie wiadomości, rozwiał jej strach i wątpliwości, odpowiedział w sposób jasny na wszelkie pytania. Przemiły, kompetentny, ludzki Człowiek. Oby więcej takich Lekarzy! dziękuję-córka Pacjentki
CENTRUM MEDYCZNE OSTROBRAMSKA
UL. FIELDORFA 40, WARSZAWA, WEJŚCIE OD UL. PERKUNA
Uprzejma pani doktor, która rozumie potrzeby starszego pacjenta i wie jak mu odpowiedzieć na najbardziej szczegółowe pytanie. Badanie delikatne i bardzo dokładne, polecam.
Wielospecjalistyczny Szpital - Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Zgorzelcu
ulica Reymonta 1
Zgorzelec
Pan Adam Zagórski to lekarz charakteryzujący się wysokim profesjonalizm, ale przede wszystkim bije od niego wielka empatia i spokój. Z dużą uwagą podchodzi do pacjenta, dokładnie wyjaśnia diagnostykę oraz tryb leczenia, odpowiada na pytania nie pozostawiając niedomówień i wątpliwości. Dzięki takiemu podejściu czuje się bezpiecznie. Pozdrawiam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MULTIMED
Karola Miarki 14/1
Bytom
Cudowna Pani Doktor o dużym sercu i zrozumieniu... w tych czasach niespotykane.. Jakby tacy lekarze byli w służbie zdrowia to może w końcu udałoby się coś zrobić..
Gabinet Lekarski Laryngologiczny Anna Jóźwiak
Borowskiego 34/7
Bogdaniec
Bardzo uprzejma i kompetentna Pani doktor. Ma wspaniałe podejście i cierpliwość do dzieci. Dokładnie wszystko tłumaczy. Zarówno zabieg usunięcia 3 migdała jak i wizyta kontrolna przebiegły w świetnej atmosferze. Gorąco polecam.
Centrum Medyczne Alfa-Lek Warszawa
Nowy Świat 58A
Nie spotkałam do tej pory tak wspaniałego lekarza Profesjonalność, empatia, wysoka kultura. Poświeca dużo czasu pacjentowi.
SP ZOZ Sokołów Podlaski
ulica Ks. Jana Bosco 5
Sokołów Podlaski
Wspaniały człowiek z sercem na dłoni. Panie Doktorze dziękuję za opiekę na moim tatą Andrzejem. Oby takich lekarzy jak Pan było więcej w naszym kraju.