Gabinet Okulistyczny Focus
Łukowska 1 lok 12
Do pani Agnieszki trafiłam przypadkowo - i dzięki Bogu, trafna diagnoza, super dobrane leki - działające szybko i skutecznie. Bardzo dobry lekarz (i fajna babka).polecam!
Wyrażam uznanie dla "oddanych" chorym: Ordynatora Kliniki Chemioterapii Nowotworów Uniwersytetu Medycznego w Łodzi dr hab. med. Piotra Potemskiego i Jego zastępcy dr med. Urszuli Czernek. Ordynator wraz z zastępcą cały dzień pracują we wspólnym z lekarzami Kliniki pokoju (ok. 2-3m2 powierzchni/lekarza). Troskliwi lekarze Kliniki "biegają" wokół chorych. J.Niedźwiecki wraz z wdzięcznymi pacjentami Kliniki
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Gdańsk-Wrzeszcz, ul. Gen. De Gaulle'a 3/2
Serdecznie polecam Profesora, zwłaszcza, że doświadczyłam wizyt u różnych "specjalistów"...Profesjonalne i rzetelne podejście do pacjenta ale przede wszystkim zrozumienie i skuteczna pomoc to główne zalety.
NZOZ Poradnia Chirurgiczna Poradnie Specjalistyczne
Gostyń
Bardzo dobry lekarz z podejściem do pacjenta wyrozumiały i zawsze chętny pomoc w moim przypadku to rzadkość ale spotkałem duzo dobrego od tego lekarza dziękuje
Dział Farmacji Szpitalnej
Piłsudskiego 28
Bychawa
lekarz autentycznie zainteresowany właściwą diagnozą pacjenta.Poprzez szereg kompleksowych i szczegółowych pytań starajacy sie ustalić przyczynę choroby.Rzeczowo,spokojnie i w sposób zrozumiały dla pacjenta stara się tłumaczyć chorobę oraz przedstawia sposób leczenia.Ilość poswięconego czasu jest absolutnie adekwatna i wystarczająca do potrzeb pacjenta.Wysoki poziom obsługi pacjenta.Lekarz uprzejmy i rzeczowy.Chętnie odpowiada na wszelkie pytania i wątpliwości pacjenta.Z czystym sumieniem polecam.Uważam,że inni powinni wybrac tego lekarza ze względu na jego wiedzę,fachowość i życzliwe podejście do …
Polecam pana doktora z całego serca. Prowadził moją pierwszą ciążę, ale również i świetnie sprawdził się u mojej mamy. Nie będę tutaj owijać w bawełnę, interesuje się swoją pacjentką, cesarskie cięcie przeprowadził idealnie. Uwielbiam to jak rozluźnia atmosferę podczas badania. A przede wszystkim szanuje pana doktora i z całego serca go polecam.
Wojewódzki Specjalistyczny Szpital im. Dr Wł.Biegańskiego / Przychodnia Specjalistyczna
ul.kniaziewicza 1/5
Wspaniała osoba.. gdy by tylko mogła nieba by przychyliła aby było wszystko ok. To jest lekarz z powołania.. POZDRAWIAM.. A lekarzowi dziękuje za wszystko co dla mnie zrobiła!!
CENTRUM MEDYCZNE "ZDROWE DZIECKO"
ul. Klonowa 55/33
Kielce
Przemiły lekarz, bardzo ludzkie podejście do pacjenta. Duże zaangażowanie i pełen profesjonalizm. Lekarz godny polecenia.
Przemiła i kompetentna Pani Doktor! Naprawdę takiego lekarza szukałam dla swojej córeczki. Konkretna, odpowiada rzeczowo na wszystkie pytania, trafnie stawia diagnozę i przepisuje właściwe leczenie. Jej wizyta była jak powiew wiosny, choć zima za oknem . Cudowna odmiana po tych wszystkich doświadczeniach w przychodni i prywatnych wizytach domowych lekarzy, którzy bombardują dzieci antybiotykami.
ESTETIQUE - Medycyna Estetyczna i Stomatologia
Łąkowa 16
Polanica-Zdrój
Jestem w 4 tygodniu po operacji, do końcowych efektów jeszcze daleko, mimo tego chciałabym się podzielić moja opinia. Jestem niezmiernie zadowolona z przebiegu operacji, czasu przed jak i po. Otrzymałam profesjonalna a zarazem bardzo serdeczna opiekę. Odnośnie doktora to bardzo dobry fachowiec, nie jest może zbyt wylewny ale i nie musi, ja wiem ze wykonał swoją prace na najwyższym poziomie bo jest z natury profekcjonistą. Jestem pewna ze efekty będą …
Specjalistyczna Praktyka Lekarska Marcin Zagórski
ul. wizyty domowe
Tychy
Najlepszy lekarz z jakim się kiedykolwiek spotkałam. Pan doktor bardzo dobrze potrafi słuchać,odpowiada na pytania w sposób prosty i zrozumiały. Z czystym sumieniem mogę polecić Pana doktora.
Klinika Ruchu
ul. Biały Kamień 2
Będąc pacjentem Pani dr z przyjemnością się choruje. Bardzo rzadko spotyka się tak uprzejmych i sympatycznych lekarzy jednocześnie z taką wiedzą. Opinia moja jest wyjątkowo obiektywna i szczera. Prawdą jest, że 50% skuteczności leczenia jest podejście lekarza do pacjenta. Nastawienie psychiczne ma bardzo duże znaczenie w leczeniu człowieka.
jurasz
ul.c.sklodowskiej 26
Bydgoszcz
Bardzo profesjonalna i zdolna Pani Doktor. Poświęca dużo czasu pacjentowi. Stawia niesamowicie trafne diagnozy. Trzeba przyznać, że zna się na rzeczy :) Wiedza ogromna, chęć pomocy również, nie boi się wyzwań. Polecam ją wszystkim znajomym - jest naprawdę świetna !!!