lekarz Maciej Orłowski

Monte Cassino 16b lok. 84
37-700 Przemyśl

Miałam przyjemność trafić do Pana doktora Macieja Orłowskiego,który w moim przekonaniu zasługuje na najwyższe słowa szacunku,uznania i wdzięczności.Od pierwszej wizyty dało się odczuć ogromną empatię i zaangażowanie w pomoc pacjentowi.Pan doktor jest niezwykle sympatyczny,potrafi stworzyć atmosferę spokoju i zaufania,co ma ogromne znaczenie,zwłaszcza w sytuacjach pełnych niepokoju.Badanie zostało przeprowadzone bardzo dokładnie,w spokojny sposób,z pełnym wyjaśnieniem każdego etapu–bez pośpiechu,z uwagą na potrzeby i pytania pacjenta.Lekarz wykazał się szeroką,aktualną wiedzą i profesjonalizmem.Zlecił szereg …
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Mirosław Żurek

Chirurg ogólny, Urolog

"Medikor" sp. z o.o. Jedlicze
ulica Rejtana 38 b
38-460 Jedlicze

polecam jak najbardziej tego lekarza. jest świetnym specjalistą w odroznieniu od innych lekarzy urologow. to właśnie dzieki niemu wróciłam do zdrowia bo dopiero on mi pomógł.wszystko dokładnie tlumaczy i jest bardzo kompetentny.a najważniejsze dla mnie bylo to ze rzeczywiście chce pomóc pacjentowi a nie zbywa i lekcewazy jak większość lekarzy. ja bylam bardzo pozytywnie zaskoczona. gdyby wszyscy lekarze mieli choc w połowie takie podejscie jak on to zdecydowanie mniej osob …

lekarz Łukasz Koźba

ulica Hetmana Stanisława Żółkiewiskiego 29
38-400 Krosno

Bardzo dobry i kompetentny lekarz pomimo, że młody. Ma świetne podejście do pacjenta :) Gorąco polecam

lekarz Anna Żabicka

Anestezjolog

ulica Armii Krajowej 5/222

Bardzo dziękuję! Cudowny lekarz z fantastycznym podejściem do pacjenta. Miałam wykonywane poważne ZABIEGI z zakresu medycyny estetycznej. Genialne znieczulenie oraz cudowny dotyk Pani doktor bardzo pomógł przetrwać te chwile. Jeszcze raz dziękuję - Bo rola Pani Doktor przy takich zabiegach jest kluczowa i o ile nie najważniejsza! 😁Polecam serdecznie ! 💞💞💞
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Onkolog
                                       dr n. med. Maciej Niemiec

dr n. med. Maciej Niemiec

Onkolog

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Bardzo empatyczny,świetny specjalista i pełny zaufania i do tego z humorem .Bardzo polecam Pana Doktora 😊Przeprowadził mnie i koleżankę przez ciężki czas chemioterapii naprawdę w bardzo profesjonalny sposób .Oby więcej takich lekarzy
Opinia dodana przez: IZABELA

lekarz Krzysztof Bocheński

Endokrynolog, Internista

NZOZ Przychodnia Specjalistyczna"Danuta Macierzyńska i Partnerzy -Lekarze"
OLSZTYŃSKA 33A
26-600 Radom

Wizyta trwała dłużej, niż była umawiana (patrząc na to co ile są umawiani pacjenci). Czułam się wysłuchana i dostalam odpowiedź na wszystkie pytania. Mimo, że to była wizyta prywatna, lekarz sam zachęcał do zapisania się na NFZ, co jest dodatkowym atutem, lekarz z powołania a nie dla pieniędzy. Jestem bardzo zadowolona tym bardziej, że wcześniej spotkałam się już z lekarzami, którzy nie zlecali badań, tylko wypisywali recepty. Tutaj był dokładny …

lekarz Ewa Zielińska

Przychodnia Rejonowa nr 1
Wyszyńskiego 4.
62-200 Gniezno

Sympatyczna, umie doradzić, posiada dobre podejście dla dzieci. Polecam
Opinia dodana przez: Krzysztof
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Internista
                                       dr n. med. Leszek Passowicz

dr n. med. Leszek Passowicz

Biskupia 5 lok. 5

b.doświdczony i kompetentny,diagnoza trudna ale potwierdzona szpitalnie,leczenie trafne i skuteczane Anna T.

mgr Mateusz Dzierżawski

Ratownik medyczny

Medical Support Mateusz Dzierżawski
Pomorska 40

Świetny ratownik medyczny, doskonale potrafi przekazać ogromną merytoryczną wiedzę, posiada wysokie kompetencje. Wiele się od niego nauczyłem w teorii i praktyce. Poświęca dużo czasu, dodatkowo bardzo miły i uprzejmy. Polecam! Dziękuje Panie Mateuszu.
Opinia dodana przez: M

lek. med. Tadeusz Bilnicki

Centrum Medyczne Medicover Żelazna
Żelazna 4

Fantastyczny lekarz. Zaangażowanie, empatia i przede wszystkim pełny profesjonalizm. Wizyta Chorzów, placówka Medica.
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Jacek Szewczyk

Lekarz rodzinny

Centrum Medicover Rydza-Śmigłego
Aleja Edwarda Śmigłego-Rydza 20

Super specjalista. Pomogl mi zmienic styl zycia. Po toku czasunsuoer poprawa wynikow badan oraz spadek wagi. Polecam
Opinia dodana przez: Bartosz

lek. med. Khadijah Odeh

Centrum Medicover Klimczaka
Klimczaka 1

Polecam wizytę lekarską u Pani doktor. Kompetencje na wyższym poziomie, niż u ,,wydawałoby się tradycyjnych lekarzy,, uzyskałem pełną diagnozę oraz potrzebne skierowania.
Opinia dodana przez: Sławomir

lekarz Monika Popiak

LUX MED Sp z o.o.
ulica Rossevelta 18

Pani Doktor poświęca dużo czasu pacjentom - stąd może opóźnienia, ale mimo tego mamy tu lekarz z polowania: dokładnie prowadzi wywiad, dokładnie bada, dokładanie wytłumaczy. Polecam!
Opinia dodana przez: Klara

lek. med. Katarzyna Błędzińska - Świniarska

Centrum Medicover Piłsudskiego
Al. Marszałka Piłsudskiego 3

Bardzo życzliwa, pomocna, wyrozumiała pani doktor. Trafna diagnoza, skuteczne leczenie, dokładnie wytłumaczone i przekazane zalecenia.

lekarz Dominika Sadowska

Alergolog

Centrum Medicover Gliwice
Gruszczyńskiego 2/4
44-100 Gliwice

Lekarz z powołania .Wszystko objaśnione dokładnie. Pani Doktor będzie Pani brakowało w Zabrzu.Dziękuję za opiekę nad córką.

lek. dent. Aleksandra Mazurowska

Niepubliczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDTOP" s.c.
plac Grzybowy 10
62-002 Suchy Las

​Polecam. Miałam wykonany most na podbudowie z tlenku cyrkonu w tym gabinecie To była najlepsza decyzja. Materiał jest niezwykle estetyczny i trwały, a Pani dr Mazurowska to prawdziwy artysta w swoim fachu. Kolor został dobrany perfekcyjnie do reszty uzębienia. Jest tak wygodny, że od pierwszego dnia zapomniałam, że to uzupełnienie protetyczne. Bardzo dziękuję za piękny uśmiech i bezstresowe leczenie. Dokładność i profesjonalizm.
Opinia dodana przez: sylwia

dr n. med. Ewelina Kuligowska

Dom Lekarski - Przychodnia i oddział szpitalny Piastów
al. Piastów 30

Bardzo kompetentny kardiolog.........................................................................................................

lekarz Łukasz Terenowski

Dom Lekarski – Ambulatorium Struga
Struga 42

Witam,jestem właśnie miesiąc po przeprowadzonej operacji dysektomii L5/S1 oraz stabilizacji miedzytrzonowej ALIF która wykonał Pan Doktor. Opieka przed jak i po operacyjna profesjonalna. Pan Doktor w pełni zrozumialosci wytłumaczył co mnie czeka przed i po operacji,jak całość wyglada. Nie zostawił nigdy bez upewnienia czy wszystko zrozumiałam. Operacja w pełni zakończona powodzeniem. Pan Doktor bez problemu przyjmuję na konsultacje nawet mimo braku miejsca w rejestracji. Chciałbym powiedzieć że z głębi serca …
Opinia dodana przez: Małgosia

lekarz Ewa Rzenno

Hematolog, Internista

ulica Nad Sudołem 32/40

To cudowny lekarz. Leczę się od dwóch lat i już jest wszystko w porządku .Dziękuję Pani doktor. Bozena Piątkowska
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Krzysztof Piórek

Miedniewicka 27 lok. 6
96-100 Skierniewice

Lekarz bardzo uprzejmy, sam zaprasza pacjenta do gabinetu. Uważnie słucha, co ma on do powiedzenia o swoich dolegliwościach, nie spieszy się. Badanie wykonuje bardzo dokładnie i udziela wyczerpujących informacji potrzebnych pacjentowi o jego schorzeniu i dalszym postępowaniu. Stwarza przyjazną atmosferę , dzięki której można się poczuć zaopiekowanym przez lekarza. Bardzo polecam tego Pana doktora wszystkim.