lekarz Honory Kiwale

Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego i Transportu Sanitarnego "MEDITRANS"
ulica Poznańska 22

Bardzo dobry lekarz,zaangażowany w pomoc,kompetentny,trafił w punkt choroby,dobrał odpowiednie lekarstwa.Polecam z całego serca

lekarz Adam Riemel

os. Południe 37
44-253 Rybnik

Wspaniały lekarz, profesjonalne podejście, doskonała wiedza, wysoka kultura. Pacjent czuje się podmiotowo.

lekarz Bartłomiej Stec

ulica Szpitalna 2/19

Juz dawno, będąc z moja mamą w strzelińskim szpitalu, a bywamy często, z racji jej wieku i schorzenia, nie miałam kontaktu z tak wspaniałym lekarzem jakim jest Pan Doktor. Wrażliwość, serdeczność i cudowny kontakt z pacjentem, no i oczywiście wielkie kompetencje to cechy, które od razu skracają dystans pacjent-lekarz.. Po prostu czułyśmy, ze jesteśmy ważne...co się naprawdo rzadko zdarza. SErdeczne dzieki Panie Doktorze....Wdzięczna córka pacjentki )
Opinia dodana przez: Bozena

lekarz Janusz Wlazło

SP ZOZ w Zduńskiej Woli
ulica Królewska 29
98-220 Zduńska Wola

Ten lekarz widzi w pacjencie czlowieka.Swobodnie prowadzi rozmowe pozwalajac na otwarcie sie pacjenta.Jest bardzo kompetentny kompleksowo podchodzi do pacjenta stawia bardzo trafne diagnozy Bardzo polecam tego specjaliste.

lek. stom. Patryk Fijałkowski

Gabinet Stomatologiczny
ul. Dolne Młyny 5/1A
59-600 Bolesławiec

serdecznie polecam Pana Doktora! Pełen profesjonalizm ;-). Usuwałem zatrzymaną ósemkę, widać że doktor wie co robi, spokój i opanowanie to Jego atuty. pozdrawiam i będę polecał, bo warto
Opinia dodana przez: Darek

lekarz Ibrahim Abbas

Dworcowa 7 lok. 11
59-220 Legnica

Lekarz godny polecenia, uprzejmy, empatyczny. Podczas wizyty starał się wyjaśnić wszystkie szczegóły i ewentualne problemy związane z urazem oraz ich ewentualne usunięcie. Starał się dokładnie wyjaśnić kolejne kroki i procedury leczenia. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Włodzimierz Morawski

Internista, Lekarz med. paliatywnej

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Medicus" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnoscią
ulica Osiedle Chrobrego 15
89-100 Nakło nad Notecią

Jestem bardzo zadowolona z działalności dra W.Morawskiego. Szybka realizacja wizyty,fachowość,rzetelność,empatia.

lekarz Anna Borkowska-Kijak

Neurolog dziecięcy, Pediatra

os. Piastowskie 40

Chodziłam z synami do p. Doktor od ich urodzenia. Nie spotkałam bardziej kontaktowego, dokładnego i empatycznego lekarza.

lekarz Zuzanna Szulc-Pluta

Szpital im. Stanisława Leszczyńskiego w Katowicach - AMBULATORYJNE ŚWIADCZENIA ZDROWOTNE
ul. Raciborska 26

Najlepsza pani Doktor do jakiej mogłam trafić w 1 ciąży. Podejście do pacjenta, diagnostyka wszytko na najwyższym poziomie, druga ciąża rozniez prowadzona przez panią Doktor. Lekarz z sercem na dłoni zostanę z panią Doktor na długie lata polecam!

lekarz Magdalena Jakimiec-Wesołowska

ul. Księcia Bolka 26/8
58-160 Świebodzice

Ok, dobry kontakt, fachową diagnostyka. To wszystko w ramach opieki nad. Ogólnie okulistyka w latawcu jest na wysokim poziomie
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Adam Węgrzyn

Wrocławska 41
Oleśnica

Super podejście do pacjenta profesjonalista.Jestem bardzo zadowolony ,dokładne badanie profesjonalne bez owijania w bawełnę.
Opinia dodana przez: MARIUSZ

Grzegorz Szperzyński

Ortopeda, Traumatolog

NZOZ Jantar sp. z o.o.
Piłsudskiego 7A
63-400 Ostrów Wielkopolski

Z całego serca polecam Pana Doktora W dniu mojej operacji miał zabiegów wiele i była późna pora A mimo to - nie drgnęła mu ręka - dzięki Niemu skończyła się moja z kolanem udręka Dziękuję za Pana profesjonalizm, wykazanie się empatią i ogromną wiedzą W najlepszych rękach będą wszyscy ci, którzy Pana Doktora odwiedzą Raz jeszcze dziękuję za pomoc. Anna

lekarz Marta Siejka-Wawrzaszek

Dermatolog

ul. Kaczkowskiego 53
97-400 Bełchatów

Bardzo skrupulatnie zbadanie, omówienie problemu, jasne zrozumiałe zalecenia. Bez pośpiechu, przyjazna atmosfera zarówno dla dziecka jak i rodzica. Pomoc i ulga od razu. Polecam serdecznie.

lek. dent. Grażyna Molerus

Al. gen .W. Andersa 45
43-316 Bielsko-Biała

Od ponad 30 lat korzystam z usług tego gabinetu i nigdy się nie zawiodłem. Pełen profesjonalizm, ogromne doświadczenie, życzliwa atmosfera i bezbolesne leczenie. Zdecydowanie polecam każdemu!
Opinia dodana przez: Monika Gac

lekarz Irena Kęska

Endokrynolog, Ginekolog położnik

Glazera 10
37-700 Przemyśl

Jest wspanialym lekarzem , godnym polecenia . Już parę razy uratowała mnie przed nożem. POLECAM . 🙂🙂🙂🙂🙂
Opinia dodana przez: Barbara

lek. dent. Monika Pietruszka-Talleux

Kołobrzeska 23 H

Do pani dr. Moniki, przyjeżdżam co roku z Hiszpanii i znam ja od ponad 25 lat. To wyjątkowa stomatolog, która profesjonalnie i z ogromnym zaangażowaniem leczy zarówno dorosłych, jak i dzieci. Wielokrotnie uratowała moje zęby, które inni dentyści chcieli już usunąć. To nie tylko świetny stomatolog, ale przede wszystkim wspaniały człowiek — empatyczna, uczciwa i godna zaufania. Z całego serca polecam!
Opinia dodana przez: Dorota G

lekarz Arkadiusz Bogucki

Siedlecka 1/15/175

Pan dr.godny polecenia z pełnym zaufaniem do kompetencji,życzliwy,uprzejmy ,dociekliwy.Kompleksowo podchodzi do choroby i leczenia. Mogę powiedzieć, że uratował mi życie ,wykrył przyczynę choroby,której wcześniej nie udało się zdiagnozować.

lekarz Barbara Potempa

Dermatolog

Pogotowie Ratunkowe im. Siegfrieda Greinera w Skawinie
NIEPODLEGŁOŚCI 12
32-050 Skawina

Piszę w imieniu swojej babci, która jest bardzo zadowolona z wizyty u Pani lekarz dermatolog Barbary Potempy. Wizyta była w Ośrodku Zdrowia w Kalwarii Zebrzydowskiej. O wiele mniejszy ból, skóra o wiele lepiej wygląda, nogi babci nareszcie wracają do zdrowia. Poprawy naturalnie nie ma z dnia na dzień, bo gojenie się ran wymaga czasu, lecz poprawa jest bardzo duża i widoczna. Pani lekarz trafiła ze zleconymi badaniami oraz z diagnozą …
Opinia dodana przez: Piotr Marasek

lekarz Gedymina Cholewińska

Przychodnia Lekarska
Cicha 74
42-233 Mykanów

Pani Cholewińska to najlepszy lekarz rodzinny. Poświęca czas na przedyskutowanie każdej sprawy z jaką się do niej przychodzi, jest bardzo solidna, dociekliwa. Nie zamieniłabym tego lekarza na żadnego innego. Również bardzo wielkim plusem jest to, że nie przepisuje od razu antybiotyków, są one u niej ostatnim wyjściem z sytuacji. Zawsze wystawia trafne diagnozy i przepisuje skuteczne lekarstwa. Jak najbardziej polecam!!
Najlepszy endokrynolog jakiego znam! 100% zaangażowania w leczenie pacjenta, a przy tym bardzo miła i uprzejma.